Hackertámadás miatt egy órát csúszott Vlagyimir Putyin orosz elnök mára behirdetett, az orosz sajtó szerint „rendkívül fontos” és „nagyon érdekes” beszéde, amit a Nemzetközi Gazdasági Fórum (SPIEF) éves rendezvényén tart Szentpéterváron.

Putyin végre elmondhatta rendkívüli beszédét: kiosztotta a fél világot
Fotó: Olga MALTSEVA / AFP

A BBC beszámolója szerint Putyin arról beszélt, hogy a világban új hatalmi központok kezdenek kialakulni, ami azzal jár, hogy az egyetlen nagyhatalom köré épülő „régi világrend” természeténél fogva kezd instabillá válni.

Putyin szerint az Egyesült Államok úgy tesz, mintha nem látná, hogy vannak más erős központok is a világban. Hozzátette, a nyugati nemzetek még mindig a múlt században élnek – más államokat pedig gyarmatként kezelnek. Putyin úgy látja, hogy a Nyugat rossz államokat igyekszik elszigetelni és eltiporni.

Azt is elmondta, szerinte

az európai vezetők „súlyos csapást mértek” saját gazdaságukra. Az orosz elnök úgy látja, az EU országaiban nő az infláció, és hozzátette, az európai emberek valódi érdekei háttérbe szorulnak. Az Európai Unió „teljesen elvesztette szuverenitását”, és úgy táncol, ahogy fütyülnek neki

– idézett az Index a Guardian tudósításából.

Putyin azt mondta a nyugati országokról, hogy azt gondolják: a világ többi része „az ő udvartartásuk”, ezért az általuk rossznak tekintett államokat megpróbálják elszigetelni vagy megszüntetni. A Nyugati ezeket az államokat „gyarmatként” vagy „másodrendű” államként kezeli – állapította meg. Szerinte ide vezethető vissza az a rohamokban kitörő oroszellenesség és az Oroszország elleni szankciók is.

Putyin az Oroszország elleni nyugati szankciókat

„meggondolatlannak és őrültnek” minősítette, amely szerinte „erőszakkal egy csapásra próbálja szétverni az orosz gazdaságot”.

Szerinte ahhoz, hogy Oroszország a jövőben sikeres legyen, függetlennek kell maradnia, és le kell vonnia a megfelelő következtetéseket. Putyin a szankciókat „kétélű fegyvernek” is nevezte, és azt mondta, hogy a nyugati országok fontolgatják, hogy

ne csak Oroszországgal szemben, hanem minden olyan országgal szemben szankciókat vezessenek be, amelyek kiesnek a kegyeikből.

A jelenleg zajló hadműveletektől Putyin azt mondta: Oroszország célja a donbaszi emberek megvédése, és hozzátette, hogy a „különleges katonai művelet” összes célját végre fogják hajtani.

Forrás: index.hu, bbc.com

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Fordulj fel ...a csutkai Kötözött Dunyhával együtt..!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Fordulj fel ...a csutkai Kötözött Dunyhával együtt..!
Néro2
célja a donbaszi emberek megvédése, és hozzátette, hogy a „különleges katonai művelet” összes célját végre fogják hajtani.
Olyan ismerős.
csak úgy....
érdekes,hogy még ö érzi sértve magát ,közben ök rohanták le ukrajnát..
a diktátorok kezdenek kimenni a divatból , velük a világbéke utópia !
csak úgy....
@Maccska: ezt minden hülye így látja! :)
lampa laz
"különleges katonai művelet”,... hülyegyerek, ezt másutt háborúnak hívják. Ez is olyan mint a mi legóharcosunk, aki nem megszorít, hanem extraprofit elvonózik. Játék a szavakkal, de mindkét esetben az emberek szívnak.
justhpeter
Adddíg lesz nagylegény Putyin, ameddig az orosz népnek el nem fogy a türelme. Utána futóverseny az embereivel együtt.
kereső
Olyan ismerős- vádold meg azzal az ellent, amit te magad teszel, vagy tenni szándékozol.
Már csak azt kellene tudni eldönteni: ki tanult kitől? Orbán putyintól??, vagy putyin orbántól?
Nem tudom, de gyanús egy kicsinykét- mivel orbán ezt az ipart 20006 óta úzi- Gyurcsány volt a kisérleti alanya. És bejött- és bejött 2022-ben is a választás előtt!
Peller Anikó
@Macccska: Attól még háború faszfej. Ha besoroznának pár millió embert a semmiért akkor azok legalább megutálnák. Mit mond nekik, eriggyetek gyilkolni a rokonaitokat, ja nem, inkább hazudik nekik a náci ukrajnáról akik le akarták rohanni moszkvát, már itt is vannak a pájzban, meg kell védeni az országomat. Mehetnének a darálóba. Több millió felfegyverzett orosz nem egy életbiztosítás ám a vén genya puttyogónak.
csak úgy....
@Maccska: nincs annyi fölösleges idöm és türelmem,hogy egy órákig tartó kísérletet tegyek veled! :)
ha egyszer lesz eszed,akkor majd belátod az érveimet,- vakoknak fölösleges a zseblámpa..
jesz
ebből az jön le, hogy a háború folytatódik, ha kell az utolsó katonáig...az a villámháború, amit elhintettek, már csak füstbe ment terv...
...a fura az, hogy az oroszellenes országok orrba-szájba tolják a fegyvereket az ukrán hadsereg részére, melyekkel mit sem tudó, vétlen orosz fiatal katonákat ölnek meg, akiknek esélyük sincs szembeszállni azokkal az értelmetlen parancsokkal, amit a vezetőik vaktában adnak ki...

Mégrosszabb az, hogy a háborúra hivatkozva a balfasz, elmeroggyant uniós vezetők rosszabbnál rosszabb, kártékony ötletekkel állnak elő...és nem lázad fel egy ország lakossága sem...
pedig már itt-ott mutatkozik az energiahordozók hiánya, akadozik az áramellátás, és még nyár van...őszre kidől az európai bili, ami nagyon tele van...
Gyurka80
@csak úgy...: Volt annak előzményeí, nézz utána!
Gyurka80
@Peller Anikó: "náci ukrajnáról" ez az igazság! Pont ezek kellenek az eu-ba, akkor ki kell lépnünk!
Peller Anikó
@Gyurka80: Lépjél ki gyuricica, putyinka tárt karókkal vár téged, szereti az ilyen gyökereket. Használd ki, ha normális lennél nem kellenél neki. Láthatod, mint itthon.
csipetke
Nincs mit szépíteni, putyin egy üldözésimániás háborúsbűnös tömeggyilkos, aki egy beszari pöcsfej, mert a választási ellenfelével nem merte megméretni magát, hanem megmérgeztette, és miután ez nem sikerült, mondvacsinált indokkal bebörtönöztette. Putyin foglalkozzon csak a saját országával, ahol emberek csak úgy "elütődnek" autóval, vagy némi segítséggel levetik magukat a tizedikről, esetleg felakasztódnak, vagy hátbalövik saját magukat,akár többször is. Ráadásul hiába folynak be naponta milliárdok, csak egy bizonyos réteg él elképesztő luxusbanl, de az egyszerű emberek viszont akár nélkülöznek, csakúgy,mint nálunk. Ha putyin úgy dönt,hogy az emberek ne jussanak infóhoz,lekapcsoltatja a netet. Miféle ember ez? Egy barbár seggarc diktátor. A Donbaszban orosz embereket kérdezgettek egy riportban, hogy mi a véleményük erről a háborúról? Nem értették,hogy őket mi ellen kéne megvédeni. Úgyhogy ez az őrült pusztítás, gyilkolás, mind putyin bűne egyedül.
Gyurka80
@csak úgy...: te böszmeferi seggnyalója!
Gyurka80
@Peller Anikó: Tudod a tények makacs dolgok 2/3! Kevés vagy az elvtijeiddel együtt!
teuton
@Gyurka80: A TENYEK valoban makacs dolgok, csakhogy az analfabeta fideszbirkak nem ismerik a TEWNYEKET!
TENY, hogy a gazdatok csak köpköd az EU-ra de nem akar kilepni, mert csak addig van ellophato penz... Ha ezt Putyinnal probalna meg a Szovjetunioban, akkor kapna egy adag Novicsokot...
TENY, hogy az EU-kilepesröl nepszavazast indithat barki maganszemely vagy part, Ti meg a belepes ota csak pofaztok, hogy ki kell lepni. Miert nem indit egyik nagypofaju sem nepszavazast? Mert irtozatosan pofara esnetek!
TENY, hogy a Huxit-partnak nincsen tagsaga, a "vezetöje" is csak pofazik rola...
TENY, hogy Nigel Farage, aki a Brexit-et elinditotta, vegül 0,1%ot kapott a valasztasokon!
Szovl a enyek makacs dolgok...
rokker33
Jól beszélt töltsetek neki valamit :) Ukrajna veszni fog a zsidó bohóc meg lógni!! :D :D
csak úgy....
@Gyurka80: seggfej vagy,az pedíg gyógyíthatatlan! :)
Gyurka80
@csak úgy...: húha de nagy idióta vagy!
Gyurka80
@teuton: Sok hülyeséget írsz.Nem köpköd, de a demokrácia nem az hogy mindent elfogad amit mondanak az a kgst-ben volt
csak úgy....
@rokker33: a labancok nem szoktak csodálkozni a butaságaidon? -talán még nem is beszéled a nyelvüket és így titkosítod magad? :)
rokker33
@Gyurka80: valóban idióta ez a szerencsétlen @csak húgy...: :)
rokker33
@csak húgy...: mivan öreg sok volt a xanax vagy kevés :) ? Pelenkát cseréld le idáig érzem a szarszagot ami belőled árad :)
csak úgy....
@rokker33: még jó,hogy azt nem a hozzátok hasonló,bugris seggfejek döntik el,hogy ki az idióta ! :) ti ketten,kézenfogva is csak 1/2 eszüek..
Istenakinincsen
@Gyurka80: Megb@szhatod a 2/3-od te szerencsétlen idióta!Még mindig böszmeferizel te féleszű?Hol van az már???
csak úgy....
@rokker33: dühöng belöled a borsodi cigány-proli ,erre tanítottak a szüleid,te senki bunkó takony!? :)
Gyurka80
@Istenakinincsen: Hülyegyerek ő a moslék vezére!
verőce21
@csak úgy...: (21:47) Te alapból iszonyúan ostoba vagy...!
Ráadásul ezt hatalmas tahósággal próbálod bebizonyítani...!
Istenakinincsen
@rokker33: Te onnan messzi földről kibic vagy.Ausztria európa közepén körben védett...még csak NATO tagságra sincs szükség.Ott ugass ahol élsz.Gyanús a szöveged...olyan mint:@Pegero: A szarszagú fingógép.
verőce21
@Gyurka80: Ezt a @csak húgy...: -ot nem tudod böszmeferivel sértegetni...! Utálja.

Ő egy féleszű MZP-t szeretne látni ide nekünk miniszterelnöknek, akit a globális "új világ" irányítana...!
Azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy kinek az ügynöke... :)
Istenakinincsen
@Gyurka80: A böszmeferi a moslék vezére?Így gondolod?
Nem biztos hogy jól értem...A moslék és vezére 12 éve nem nagyon tud belepiszkálni semmibe.
csak úgy....
@verőce21: farkasom,azt hiszem, hogy nekem sem kell ecsetelnem a krónikus elmebajod,-különben csókold meg a bunkó @Gyurka80: seggét,hiszen bennetek van valami közös...,az értelmetek és a havasalföldi származásotok ! :)
Istenakinincsen
@verőce21: Te is egy @pegero:alterego vagy?...Hasonló a stílus.
...vagy minden barom egyforma?
Gazella
Totális elmebeteg saját magáról beszélt.
Hisz pont ő az aki szét akarja verni az országokat s gyarmattá tenni!
verőce21
@csak úgy...: Tévedsz a beazonosítással, minden téren. Hiába őrölöd, te buta Paraszt!
Szerencsére nem ragályos, mert te egy elmegyógyászati eset...!
verőce21
@Istenakinincsen: Nem egyforma, mert te nem hasonlítasz ránk...! :)
Gyurka80
@Istenakinincsen: Igen. Nem tud csinálni semmit, de nagyon szeretne!
Gyurka80
@csak úgy...: Az anyád havasalföldi!
csak úgy....
@Gyurka80: arról tudnom kéne te marha! :)
gina
Dögölj meg te rohadt gyilkos, vidd magaddal OV t is meg a tolvaj hazug szemét bandáját, de egyszer véget ér a hatalmotok szemetek
csak úgy....
@verőce21: sosem tévedek! -te egy kicsinyes, nagyravágyó, buta,szar ember!
verőce21
@csak úgy...: Most is tévedsz, te fellengzős buta paraszt!
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 22:51 Ti viszont kisértetiesen hasonlítotok egymásra:))...Ez nem olyan nagy baj,mert kevesen vagytok.
index.hu/kultur/2022/06/16/brody-janos-unicef/
verőce21
@Istenakinincsen: Mindannyian egy-egy másra...!
csak úgy....
@verőce21: te csak szeretnéd,hogy tévedjek! :) -na mars mosakodni és irány az ágy...,nem akarom sokáig föltartani a cselédlyányt, a te környezetedben nem lehet gyöngy élete..
Istenakinincsen
@verőce21: Jól van,ne erőlködj.
Esti mese:
Jó estét gyerekek! Remélem, ágyban vagytok már!
Ma este az éhes kismadárról mesélek nektek.
Történt egyszer, hogy nagyon éhes lett a kismadár.
-Éhes vagyok! Éhes vagyok! - rikoltozta.
-Te, ne legyél már annyira éhes kismadár! - mondam neki.
Aztán ennyiben maradtunk.
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát, gyerekek!
verőce21
@csak úgy...: hiába erőlködsz, te Féleszű!
verőce21
@Istenakinincsen: Te kísértetiesen hasonlítasz egy Féleszűre!
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 22:56 Szeretne?...és?Lehet hogy téged is szeretne:)))
Te olyan setét vagy hogy mesélj inkább vicceket.Ne értsd félre kifejezetten hasznos hogy itt vagy te meg az efftársaid,mert az ostoba röfögéseitekhez sok értelmes hozzászólás érkezik,ezeket szeretem olvasni.
Istenakinincsen
@verőce21: Na mesélj?Tán csak nem látó vagy?Kártyából vagy üveggömbből tájékozódsz?...Esetleg szellemek,halottak suttogták?
verőce21
@Istenakinincsen: Görcsölsz Féleszű...?
verőce21
@csak húgy...: És te milye voltál a Czinegének...?
csak úgy....
@verőce21: czinegét (a lajost) megúsztam ,szerencsémre nem szolgáltam alatta...,erröl inkább te mesélhetnél!
csak egy javaslat,jó volna ha nem járatnád le még jobban magad...,persze a te dolgod.
csak úgy....
@csak úgy...: ha így szeretnél a gyurkák és shikarik után fölzárkózni...,kedves @verőce21:
Istenakinincsen
@verőce21: tegnap, 23:56 Még nem,de már nem is fogok.Kiröhögni téged ér?...tudom csúnya dolog:(
Te mint egészeszű nyilván többre vagy képes mint féleszűnek nevezni bárkit akit akár taníthatnál is ha több mint féleszed lenne.
verőce21
@csak úgy...: "jó volna ha nem járatnád le még jobban magad..." te egy félkegyelmű
csak úgy....
@verőce21: már saját gondolataid,mondataid sincsenek..,téged így szeret a fidesz! :)
verőce21
@csak úgy...: csak próbálok tükröt tartani eléd, hogy lásd magad milyen görcsösen szánalmas vagy...! :)
csak úgy....
@verőce21: már többször is pofára estél azzal a tükörrel és tiszta vér vagy a szilánkoktól!
te elözö életedben ,nem dugovics titusz? -csak mert szeretsz nagyot esni! :)
verőce21
@csak úgy...: Na neeee... te vagy a pofáraesésbajnok...! :)
csak úgy....
@verőce21: te egy kurvára unalmas és buta,gyermeteg faxi...,a "namely" nem a te gyermeked? :)
feküdj le aludni,talán holnapra kijózanodsz!? -vagy utasd tovább a digó cselédlyányt!
verőce21
@csak úgy...: butavagy Paraszt! Te sohasem változol...!
csak úgy....
@verőce21: ha neked a szókincsedböl és az eszedböl kéne megélned, 3-4 nap múlva jönne a gyászjelentés a tragikus éhhalálodról!
verőce21
@csak úgy...: mondd csak úgy, nem kínos neked ez a "Bethlen Farkas" mese? :)
Mesélj már kisbutám...!
Eladott Ország
Akkor most már tudjuk, hogy a mi "kakadu, druzsba" Petink honnan tanulta el a kiosztást és a nagykövetek berendelését. Peti miniszter úrt leigaZolták az oroszok.
- a „Z” a keleti orosz fegyveres erőket jelölő szimbólum, akik a Donyec térsége felőli műveletekben vesznek részt,
- a négyzetbe vagy körbe írt „Z” a Krím felől érkező orosz járműveket azonosítja,
uploads.disquscdn.com/images/ab3db3bc428d262d816b0c3f7c5ce36513ba68c3ff1246e54050b9e66ebe7f5c.jpg
Németh István
Putyin okosan érvelt a nyugati szankcionálási mániával kapcsolatban > ugye, hogy a nyugat "ne csak Oroszországgal szemben érvényesítse az embargóit, hanem a kegyeiből kiesett országok irányába is" nos hellyel közzel pontos az idézet. Ha ezt vesszük alapul akkor bizony a Magyarországi nyugattal szemben álló passzivítás >> várhatóan táptalajra talál a ganaj eu. vezetés részéről! Ez óhatatlanul azt hozza magával, hogy nem csupán Magyarország, de az un. renitensek kezdik erőteljesebben folytatni, aktívabbá tenni a bomlási folyamatot! Mit ne mondjak ügyes az elképzelés! Az Eu. magától is erjedésben van, ezt valóban nem árt felgyorsítani mielőtt teljesen tönkreteszik a tagországokat - bocsánat a tagországok polgárait, mert a vezetők, amúgy korrupt aljadékokként leszarják a népet!
Gondolom számos eu tagország petícióban fogja követelni az ursula baszott agyú kurvának a lemondását! A hitler és merkel után (junkerszt nem is említve) Európa kártékony állatjának semmi keresnivalója egy a nemzetközi együttműködésre lépett gazdasági szövetség élén!
ómió
Hát, ez a Putyin, bizony, reálisan lát!
balos
Mondod te aki egyszerre két seggben vagy érdeklődő!Abból a pozitúrhából érdekesen látód az "eget"!
Toller Béla
Hja, ezt már ismerjük, mindenki hülye a világon, lábon meg tökön lövik magukat, minden nap, de az orosz állócsillag az ragyog, ott minden OK, minden a legnagyobb rendben, a nép prosperál, a nyugdíjasok dúskálnak, enni is van mit, szórakozni is lehet (a vodka nem tilos), és ugye a szex sincs betiltva. Szakmával nem kell foglalkozni, a szakmunkás bizonyítvány elég, a hadsereg vár minden fiút és lányt ...Az utolsó emberig ...
Dr. Proktor
Mint a fidesz, saját szarát másra keni...
Gyurka80
@Istenakinincsen: Az a demokrácia! Nem?
Gyurka80
@csak úgy...: Árról is tudnod kéne idióta, hogy én nem!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 07:29 Pista!Nehéz rajtad kiigazodni.Nyilván tudsz valamit amit mi nem.Ehhez nem kell káromkodni.
A helyzet az,hogy senki nem tud semmit...tapogatózunk a sötétben.Akik eddig a szálakat irányítani akarták sajnos ők is elvesztették a fonalat. Egyszerű lenne megérteni azt hogy ma mi miért alakult így,de ehhez jóval távolabbi de élesebb nézőpont kell(időben és térben).Az amerikai álom,gyarmatosító vadkapitalizmusát másoló EU már észbekaphatott volna hogy ez így nem jó!Ha le vagyok maradva akkor látnom kell hogy az elöttem járók a szakadék felé mennek.
A vadkapitalista rendszer hibái már jól látszanak.A kommunizmus(szocializmus)ideólógiája hibátlan,a megvalósítás már más kérdés.Ha olyan emberek kezébe kerül a hatalom akik saját önző céljaikra használják,akkor mindegy,hogy minek nevezzük.Egy jó ideológia rossz kezekben katasztrófa,de most rossz ideológia van rossz kezekben.
KGST országok,jó kapcsolatok értelemszerű,de persze érdekeltségi viszony.Függőség?Akkor is volt,és azóta is van!
"Az orosz elnök szerint a függetlenség a túlélés feltétele a geopolitikai küzdelemben, és ha egy ország nem tud szuverén döntéseket hozni, akkor az nem más, mint egy gyarmat – a gyarmatoknak pedig Putyin szerint egyáltalán nincs perspektívájuk, így máris érthetővé válik, hogy sok esetben miért nem hajlandó az együttműködésre."
teuton
@csak úgy...: Cseledlany? Ne viccelj, ez a vergödszke a cseled, a csicska! Nezz utana, penteken 14 oras müszakot kellett nyomjon 5 forintos oraberert! Delutan fel 2kor kezdte, hajnali fel 4ig kellett nyomja az 1-2 mondatos baromsagokat.
surdilloFUJT
@Gyurka80: anyádmajma,iiigen???A lebombázott városok,civilek,gyerekek???Fordulj föl,te elmeroggyant,genetikai korcs!!!
Németh István
Most például a szövegem az @Istenakinincsen: írására írt válaszomat egyszerűen törölték! Ki tette,
fogalmam sincs de erre megint csak anyázni tudok és bassza szájba az édes anyját aki ezt tette, ha a szerkesztő volt az is! Ez néha már előfordult és nagyon undorodom a tetves geci alakoktól! Ha nem tetszik valami azt tessék jelezni de nem alázva és minősítve! ÁMEN!
Németh István
@Istenakinincsen: maxi egyetértek a véleményeddel - különösen az első mondatával!
Különben általánosságokban valóan hiányosak és jó lehet tévesek is azok az információk amelyeket megismerünk minden nap! Sajnos a média az a moslék fegyver sőt atombomba a népek tönkretétele terén, amely képes háborúkat kirobbantani és nemzetek pusztítását beindítani!
Nos ki mit hogyan olvas, hall vagy éppen > mert ismeri az adott témát, valamilyen okból alaposabban és az alapján mond véleményt - nevetni fogsz akár az érzelmi világából eredően lebegtet egy rébusz képet - ez mind elfogadható!! De azt mélységesen rühellem ha minősít valaki valakit, vagy éppen aláz, mert sajátos véleménye van! Erre ugrok és ami kifér a pötyögős ujjamon azt szabadjára is hagyom! Sajnos ez a jellemző >>>> nézd csak meg a körülöttünk lévő beírásokat; van egy is ami konkrét, korrekt véleményt, vagy akár rébuszképet ad? NEM az egymás mocskolása folyik!
Pedig a Lehetne sokféle vélemény a Putyin nyilatkozat kapcsán! Az enyém pl. egy mondattal fogalmazódik meg >> A Putyinnak ezt már régen mondania kellet volna és alapvetően sűrűbben nyilatkoznia - sajátos orosz -ukrán belpolitikai adottságokról - vélelmezem az usa -eu. agressziónak a megvilágítása egyértelmű lenne!
Gyurka80
@csipetke: Rossz helyről tájékozódsz, pl. dombasz-ról!
Gyurka80
@surdilloFUJT: És a donbasszi vérengzés?
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 08:23 Látod nem törölték az írásodat.Így már sokkal jobban néz ki,hogy nem káromkodsz.
Nem támadnak meg bármi is legyen a véleményed.
A Putyin nyilatkozat kapcsán:Szerintem régen rossz ha nyilvánvaló dolgot többször el kell ismételni...(és akkor sem értik).
Szövevényes dolog a függőség.Többdimenziós kóró és a kismadár mese(a valóságban).
Németh István
@Istenakinincsen: Töröltek, mert igaz hasonlót írtam de nem ezt a szöveget - pedig abban sem káromkodtam, mi több obszcén sem voltam!
Na de a lényeg; a média igen hasznos dolog is lehetne különösen a Putyin esetében! Vélelmezem, hogy sokszor ismételve a valósságot, a média is rájönne a saját szemétségére >>>> amelyet egyértelműen a korrupció táplál!
A minap egy fórumon - volt ki azt mondta némi gúnnyal, hogy a..." ha a trianon korában lett volna olyan média mint ma működik, akkor trianon sincs!. Ha bele gondolsz tök igaza van a figurának! Ez a helyzet a Putyin szövegével is - mert vélelmezem az igazság több oldalról megvilágítható tényével képes olyan média zavart létrehozni, hogy adott esetben önmagukat cáfolják! Ez pedig kifejezetten hasznos lenne az usa-soros-biden eu. ursula és bandája, kontra > ukrajna viszony láttatására! A korrupt és a gyarmatosító, hogy finom legyek; a diktatórikus hatalom vágy bizonyítására! Ezzel nyerne bizonyságot a nevezettek agressziója!
Németh István
@Gyurka80: @Gyurka80: Nem voltam ott, de Ha az egykori magyar űrhajós jelöltekre emlékeztek,
akkor mondom, hogy ebből a körből származó információk alapján a dombaszi, mariapoli, mi több a krimi, kijevi események amiket mi hírül kapunk ÉS SAJNOS A NYUGATI népek is, nagyon nincsenek köszönő viszonyban a valósággal! Így lehet és tudják manipulálni az embereket, a tömegeket!
Istenakinincsen
@Németh István: Trianon?Mindegy már.Most a mai történésekkel lenne érdemes foglalkozni mert ma építjük a holnapot és a jövőt.Látni kell hogy az egész világ forrong sehol sincs valódi béke.Vajon miért?
Azért mert minden ország épp aktuális hatalmának ugyanaz a célja(és ezt nem kötik az orrunkra,de megbeszélik egymás közt):kordában tartani a saját birkáikat.Ennyi a fő feladat,aztán más kérdés hogy hány bőrt tudnak lenyúzni róluk.
Az is mindegy ki minek nevezi a rendszerét.Az egyik kommunista a másik szocialista a harmadik kapitalista,de a céljuk ugyanaz.A demokrácia minden rendszerben csak látszólagos.A végső cél minden rendszerben a diktatúra,csak néhány helyen még finoman kell kezelni,ezért demokratikus köntösbe csomagolva szavazhatnak az emberek a semmire.
A bürokrácia aprólékos sok év alatt kialakított formája extrém magas szintre emelte a korrupciót.Már csak az államot lehet korrumpálni(aki én vagyok:))
A lényeg:Tökmindegy minek neveznek egy rendszert.Diktatúra lesz belóle előbb-utóbb,de nem mindegy hogy milyen diktatúra!Kőkemény kizsákmányoló,vagy lojális empatikus,(élni és élni hagyni típusú).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.