Már jó ideje keringenek pletykák Vlagyimir Putyin egészségügyi állapotáról, azonban az orosz-ukrán háború kirobbanása óta még nagyobb figyelmet kap az államfő minden egyes rezdülése. 

Az októberben 70. életévét betöltő, két évtizede regnáló elnök egészségi állapotáról tíz éve nem érkezett hivatalos hír. Leszámítva az orosz propaganda által közzétett képeket, amelyeken Oroszország első embere kisportoltan, meztelen felsőtesttel pózol.

Tíz éve nem érkezett hivatalos álláspont Putyin egészségügyi állapotáról, a pletykák között azonban szarvasagancsok véréről is esik szó

Fotó: ALEXEY DRUZHININ / SPUTNIK / AFP

Az Index.hu cikke szerint az orosz elnököt fekete-tengeri kikapcsolódásaira egy egész orvosgárda követi. Az orvosok között pedig a híres pajzsmirigyrák-specialista, Jevgenyij Szelivanov is ott van. Egyes hírek szerint Putyin a hosszú élet titkát abban látja, hogy a szibériai szarvasok agancsát tápláló vérben fürdőzik, ami némi kétkedésre ad okot.

További, az elnök állapotát érintő pletykákat az Index.hu cikkében olvashatnak.

Forrás: Index.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
oszt orbánról? lehet,hogy ez a mai viktor már csak egy ócska, pénzéhes dublör és az eredeti becsületes libsit eltüntették az ufók ? :)
ómió
Direkt szítják az efftársi "találgatásokat"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.