A közösségi óriások és szervezetek elhallgattatták a koronavírus „laboratóriumi szivárgás elméletét”. Most viszont lehullt a lepel, a WHO vezetője ugyanis titkon arról beszél, valóban emberi hiba okozta a világjárványt. Azzal, hogy azt állították, vagy akár csak megkísérelték megtagadni azt a lehetőséget, miszerint a koronavírus egy kínai laboratóriumból származik, rengeteg intézmény követte el élete talán egyik legnagyobb baklövését.

Forrás: bitcoinbazis.hu
Feltöltő: BitcoinBazis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: de bizony probléma hogy a nigger az elnök, mert nem a tudása repítette oda...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: Nem azt írtam, hogy nem igaz, hanem azt, hogy: vagy nem. Ugyanis nem tudjuk a teljes igazságot.
És erről az átkozott niggerezésről leszokhatnál, mert, lehet, hogy a WHO főtitkára nem alkalmas a posztjára, de nem azért, mert néger, hanem, mert nincs meg hozzá a tudása. Már amennyiben így van, egyelőre csak te állítod.
Gondolom, számodra Obama is nigger, Mandela is, az összes élsportoló és világhírű zenész, mind, aki nem fehér bőrű.
Hogy Jézus echte arab volt, és Gandhi sem a hófehér bőréről lett nevezetes, már le sem merem írni.
Bezzeg, Pálinkás Pál, a született fehér ember, az igen, az aztán az emberiség csúcsa.
Ne is válaszolj, pipa vagyok, nem bírom már ezt a sok idiótaságot. Egy szélsőjobb kormány ül a nyakunkon, ami a magyarság végzete lehet, legalább mi legyünk emberek!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Dél -Afrika mandela miatt lett pöcegödör...odáig süllyesztették a niggerek, ez megint tény..ja..és az egész WHO évek óta a kínaiak, meg a zsiráfok által pénzelt gittegylet...témát lezártam...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Mandela miatt...10-ig számoltam. Dél-Afrika helyzete annál sokkal összetettebb, hogy egyetlen bűnbakot nevezzen meg bárki is a jelen állapotokért. Ha mindenáron felelőst akarok keresni, akkor azt a fehéreknek az őslakosokhoz való viszonyulásában teszem.
És oké, téma lezárva.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: viccelsz?...ha a fehérek nem mentek volna Afrikába akkor az ottani lakosok még mindig bottal kergetnék a tücsköket, és nem ismernék a kereket..és persze hogy nem mandela egyszemélyben a felelős..hanem az eszme, amit ráerőltetett Afrika Svájcjára...és cirka 1 éven belül trágyadombot csinált belőle...
Nyírfa
A saját hazájában mindenki azt csinál, amit csak akar. Kérdezd csak meg Orbánt, milyen fontos a nemzeti szuverenitás. Na jó, nem ő a mérvadó.
Mandela eszméje az egyenlőségen alapuló szabad köztársaság volt. De erre ugyanúgy meg kell érnie az afrikai közösségeknek mint a magyaroknak a demokráciára.
Atya ég, párhuzamot találtam Dél-Afrika és Magyarország között. Hát, ezt sem gondoltam volna,
Látod, a fejlődés lépcsőfokai egyetemesek, soha, senki nem hagyhatja figyelmen kívül a fokozatosság törvényét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.