Az ír légitársaság most levelet írt az utasainak, amelyben arra kéri őket: tiltakozzanak a légitársaságokra is kivetett extraprofitadó miatt. Az e-mailek következtében sokan felháborodtak, az igazságügyi minisztériumhoz számos panasz érkezett, mert a cég az utasok hozzájárulása nélkül használta fel a személyes adataikat. A fogyasztóvédelem szerdán közölte: egész nyáron figyelni fogják a légitársaságot – számolt be az M1 Híradó. „Arra kérünk minden utast, hogy csatlakozzon hozzánk a Nagy miniszter úr által kivetett ostoba adó ellen” – ez olvasható, abban a tiltakozásra buzdító levélben, amelyet Ryanair küldött ki az utasainak. Az előre megfogalmazott sablonüzenetben a cég pontokba szedi, hogy szerintük miben nem mondott igazat a kormány és arra kérik az embereket, küldjék el a levelet a gazdaságfeljesztési miniszternek és követeljék, hogy „vonja vissza az ostoba és tisztességtelen adót, ami az utasokat terheli”. A sablon e-mailt, egy gombnyomással továbbítani lehet...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: Látja Mert maga rettenet buta ? Csak kiderülnek a dolgok ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@drrotf: @drrotf: Mert maga rettenet buta ? Azért Csak kiderülnek a dolgok ?
drrotf
@durbincs: Durbincs sógor!Maga a Dúr-binyom?Ne mondja!Magára vette a hozzászólásomat?Tudja ,hogy alapvető jogismerete nincsenek, és egy ilyen tanulatlannak a nyöszörgése, mert ugatni még nem képes, nem hallatszik az égig?Írása már javult , magyar nyelvből eléri a gyenge kettest!Igyekezzen ha feljebb akar kerülni a szamárlétrán, bár az a véleményem hogy alacsony szellemi szintje miatt a létra tetejére soha nem fog feljutni!Az emberekről alkotott véleménye meg pont olyan mint hozzászólásainak belső tartalmi értéke, azaz nulla !Ne keseredj el Dúrom, ennél ahol vagy már nincs lejjebb!Sok szeretettel üdvözöllek , és békélj meg a sorssal, hogy Te soha nem lehetsz a magyar nyelv tudósa, mert buta vagy mint a föld két g-vel, és ezért az emberekről alkotott véleményed is csak egy vélemény, ami természetesen megkérdőjelezhető!Ettől még nyugodtan irkáljál, csak úgy, hogy érthető is legyen!Ebből fogom követni szellemi fejlődésedet!Előtted a csillagos ég , de soha nem leszel a magyar nyelv tudósa!Bár ennél a kormánynál , ha sokig nyalod a hátsóját semmi sem lehetetlen!Csupa építő javaslataimat fogadd szeretettel, és ne akarj mindig ellenkezni!Igyekezz!
durbincs
@drrotf: @drrotf: Mert maga rettenet buta ? De Azért Csak kiderülnek a dolgok ?
durbincs
@csak húgy...: Csak Mert maga vizelte le a német Leopard harckocsikat ? amiért elzárták a gázt ?:most meg grmány gyertya kéz- melegedöket vizelget ? @csak húgy...:Ezt @Emmersson71: -t pénzért vizeli ?
durbincs
@Néro2: @Néro2: látni magán születéstől buta ? azt minek irogat ,linkel ? Mert agyiszerencsétlen ? mint ez a @drrotf: ...@csak húgy...: ?@Eladott Ország: @CsipkeRózsa: @jesz: @Dr. Proktor: @kisfalud: @Horizont: az Ótvar ?
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke: @percsi: @Toller Béla: @balos: @teuton: @Yoda69: @Lepényleső: @libellle: @gina: @Horizont: @Qqberci: @Emmersson71:@tudode: @Peller Anikó: @amortizáltok:t@kereső: @T-Boly:@Bogatir: @Clavigo: még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt ? teljesítenek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.