Az ír légitársaság most levelet írt az utasainak, amelyben arra kéri őket: tiltakozzanak a légitársaságokra is kivetett extraprofitadó miatt. Az e-mailek következtében sokan felháborodtak, az igazságügyi minisztériumhoz számos panasz érkezett, mert a cég az utasok hozzájárulása nélkül használta fel a személyes adataikat. A fogyasztóvédelem szerdán közölte: egész nyáron figyelni fogják a légitársaságot – számolt be az M1 Híradó. „Arra kérünk minden utast, hogy csatlakozzon hozzánk a Nagy miniszter úr által kivetett ostoba adó ellen” – ez olvasható, abban a tiltakozásra buzdító levélben, amelyet Ryanair küldött ki az utasainak. Az előre megfogalmazott sablonüzenetben a cég pontokba szedi, hogy szerintük miben nem mondott igazat a kormány és arra kérik az embereket, küldjék el a levelet a gazdaságfeljesztési miniszternek és követeljék, hogy „vonja vissza az ostoba és tisztességtelen adót, ami az utasokat terheli”. A sablon e-mailt, egy gombnyomással továbbítani lehet...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
idáig jutottunk...egy légitársaság teszi azt, amit az impotens ellenzéki agyagedényeknek kéne..
drrotf
Mindeniről lesújtó véleményt mondó,de összefüggéstelenül ,kapkodva beszélő és író Dúr-binyom!Az átmásolt cikk szerint az utasok sokasága tett panaszt az ír légitársaság ellen mert szerintük a légii társaság önkényesen használta a személyi adataikat.Ez úgy hangzott a cikkben mintha ez az állítás igaz lenne.Biztos tudod Dúrom és binyom, hogy csak bíróság állapíthatja meg a jog sértés tényleges megtörténését,csak most ezt titkolni akartad, de ez estben ilyen megállapítással még senki nem rendelkezik.Ezt azért megjegyezhette volna a cikk lemásolása után!Érdekességkén megjegyzem még, hogy másolni elég jól tud, de amikor "felemelő" véleményét fejti ki a hozzászólókról akkor azért használhatná a Magyar Helyesírási Szótárat és a nyelvtani szabályokat, mert különben azt kellene hinnem ,hogy az általánost sem jártad ki, magyar nyelvből megbuktál, vagy hazánkba szakadt , vagy szökött megélhetési migráns vagy!
drrotf
@durbincs: Durbincs sógor!Maga a Dúr-binyom?Ne mondja!Magára vette a hozzászólásomat?Tudja ,hogy alapvető jogismerete nincsenek, és egy ilyen tanulatlannak a nyöszörgése, mert ugatni még nem képes, nem hallatszik az égig?Írása már javult , magyar nyelvből eléri a gyenge kettest!Igyekezzen ha feljebb akar kerülni a szamárlétrán, bár az a véleményem hogy alacsony szellemi szintje miatt a létra tetejére soha nem fog feljutni!Az emberekről alkotott véleménye meg pont olyan mint hozzászólásainak belső tartalmi értéke, azaz nulla !Ne keseredj el Dúrom, ennél ahol vagy már nincs lejjebb!Sok szeretettel üdvözöllek , és békélj meg a sorssal, hogy Te soha nem lehetsz a magyar nyelv tudósa, mert buta vagy mint a föld két g-vel, és ezért az emberekről alkotott véleményed is csak egy vélemény, ami természetesen megkérdőjelezhető!Ettől még nyugodtan irkáljál, csak úgy, hogy érthető is legyen!Ebből fogom követni szellemi fejlődésedet!Előtted a csillagos ég , de soha nem leszel a magyar nyelv tudósa!Bár ennél a kormánynál , ha sokig nyalod a hátsóját semmi sem lehetetlen!Csupa építő javaslataimat fogadd szeretettel, és ne akarj mindig ellenkezni!Igyekezz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.