Amerikai fegyverekkel felfegyverkezve Kijev fogja meghatározni az Oroszországgal kötendő béke feltételeit – mondta John Kirby, az amerikai nemzetbiztonsági tanács szóvivője pénteken az Amerika Hangjának. Míg mások azt javasolták, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök engedjen át bizonyos területeket a béke érdekében, Kirby szerint Washington felkészül arra, hogy “elhúzódó konfliktus” lehet. Az ukrajnai háború pénteken lépte át a negyedi hónapot, az orosz erők továbbra is folytatják a területfoglalásokat Donbasszban. Moszkva állítása szerint akár 2000 ukrán katonát, “nacionalistákat” és külföldi harcosokat is bekerítettek a térségben. Közben Kijev nemrég elismerte, hogy naponta akár 1000 katonát is veszíthet, és állítólag sorkatonákkal, nőkkel és elítéltekkel pótolja ostromlott erőit.

Forrás: oroszhirek.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ezek nem békét, hanem totális gazdasági válságot, és világháborút akarnak…
És újabb feka milliókat Európában...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@verőce21: Így igaz, ilyenek ezek az oroszok. Nem is fenyegetőznek mással csakhogy felrobbantják a hülye cárjuk hidrogénbombáját a tengerben amivel letarolják angliát 10 másodperc alatt.

Szerencsére az amik nem annyira hülyék, hogy bevegyék, mert különben kénytelenek lennének megelőző, első csapást mérni a féleszű elaggott, beteg puttyogóra.

Ami végzetes lenne rád is te marha.
verőce21
Jumurdzsák is, megint megfejte a Madridban összecsödült bandát...!
VASTAGBŐR
@durbincs: durbi mi a ***** jelölgetsz baromarc ? Te kis csöves fejetlen halfarok. Egy ilyen megjelelős postal kb bekebelezheted a megjelöltek székletét ... mindkét fajtáját haver ..
csak úgy....
@Shikari: tibim,neked semmi közöd a normalitáshoz,te gyagyás vagy!
Clavigo
@Shikari: Jutalmazd meg a mélytorkos specialitásoddal... ( Kijársz meg Kőbányára ? )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.