A főpolgármester ezzel indokolta a szolgálati autó használatát. A gerincsérve miatt nem tud most biciklizni a főpolgármester Bohár Dániel ezt követően arra volt kíváncsi, hogy Karácsony „a saját életében hogy kezdte a spórolást. Már nem sofőrrel közlekedik, hanem újra biciklizik vagy az csak a fotók kedvéért szokott elkészülni” – folytatta. Erre a főpolgármester azt a választ adta, hogy „sajnos gerincsérvem van. Nem tudok most biciklizni sajnos.” „25 fokon is lehet élni” Arra a kérdésre pedig, hogy „mennyire követi a brüsszeli ajánlásokat”, azt válaszolta, hogy „amennyiben azok Magyarország és Budapest érdekeit szolgálják, bárkinek az ajánlását követem.” Majd ezzel kapcsolatban Karácsony Gergely kijelentette, hogy szerinte

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ez a Kari Geri betegsége egyből kiderült,amikor lemondott Maki javára. Egyébként a bicikli elbírja a hajlott gerincet,de a szavazók nem!
amortizáltok
összevont fenyités a kormánymegbizottól ha szivességet akarsz ne itt keresgélj mert leamortizállak bérencek kedvenc pesti ribanca mennél a tetvektől büzlő haverjaidhoz koszmókos fejetlen buzi de ha még kell jelző 6000 van a tarsolyomban ezért KERÜLJ el!!! 3 órán át tudlak igy imádni selejtes embernek nem is vagy nevezhető
terlasz
Használd ki a szolgálati autót, amíg lehet, mert hamarosan lesz elég időd bicajozni!
VASTAGBŐR
Ez durbincs nevű fejnélküli halfarok emuláció napszúrást kapott ? vagy beütött vaccina ? Ne feszengj má mert végén infarktus kapsz mint a szegény 4x oltott Feri bácsi .. a dizájner kábszi ilyen ... próbálj olyat aminek van cas-képlete .. meg látod a vonalakat , kötéseket ..
VASTAGBŐR
@durbincs: begyógyszereztél gyökér ? ráittál ? megint ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.