Szerda éjjel tüzérségi támadást hajtottak végre a Kígyó-szigeten, amit követően az oroszok elmenekültek – közölte az ukrán hadsereg déli hadműveleti parancsnoksága. Az oroszok nem sokkal később bejelentették, hogy „jó szándékból” elhagyták a szigetet. Az ukránok azt írták, hogy az éjjeli akciót követően az életben maradt orosz katonákat két csónakkal evakuálták a szigetről. Mindeközben az orosz védelmi minisztérium szóvivője, Igor Konasenkov őrnagy is megerősítette, hogy elhagyták a szigetet, bár ő egy kicsit máshogy indokolta meg a lépést.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Gondolom, az oroszok azóta bemérték a csapásmérő egységet és rommá lőtték. Egy kopasz szikláért pedig igazán nem kell meghalni!
Emmersson71
Hajt a szekérrel a székely. A ló egyszer csak megáll.
- Gyí, Szellő!
A ló meg sem mozdul.
- Gyí, naaa..gyííí!
A Szellő csak áll továbbra is. Leszáll Áron, hogy megindítsa a lovát, ám látja, hogy a híd leszakadt, azért áll a ló. Ekkor visszaül a bakra, megpödri a bajszát és megszólal:
- No, akkor HÓÓÓ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.