Tizennégy éves kortól mindenki szabadon megváltoztathatja majd a nemét és a keresztnevét Németországban egy formálódó törvénytervezet szerint, amelyet csütörtökön mutattak be. Marco Buschmann Marco Buschmann szövetségi igazságügyi miniszter és Lisa Paus család-, idős-, nő- és ifjúságügyi miniszter közös berlini tájékoztatóján kiemelték: mindhárom kormánypárt - a szociáldemokraták (SPD), a Zöldek és a liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) - egyetért abban, hogy a transzszexuálisok helyzetéről szóló jogszabályt fel kell váltani egy új törvénnyel. A koalíció szándéka szerint a számos szakértő által "diszkriminatívnak és elavultnak tartott régi jogszabály helyére az úgynevezett önrendelkezési törvény kerül. " A kormánypártok, illetve a szakminisztériumok közötti egyeztetéseken kidolgozott alapelvek szerint az új jogszabályban rendelkezni kell arról, hogy egy egyszerű anyakönyvi hivatali eljárás révén 14 éves kortól mindenki önállóan, szabadon határozhatja meg a nemét és a...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisfalud
Ház ezért dolgozott olyan izzadságszagúan a mi Viktorunk, hogy ezek az árja származásukra oly büszke friczek falra hányt borsónak tekintsék az értük aggódó vezérünk önfeláldozását!?
VASTAGBŐR
durbincsnak tetszik a fini kis legalizált és hatályban hagyott unokatestvérházasság is ... spanjaid hagyják hatályban durbincs .. a haarrak petosz is meg a többiek lol
percsi
Minden ember megérdemli, hogy boldog legyen!
Egy 14 éves már szerelmeskedik, ha fiú-fiút szeretne, az az ő dolguk, semmi közünk hozzá.
Amióta emberek élnek a földön, mindig is voltak egynemű szerelmek, csak most egy-két unatkozó vezető (köztük melegek is) fontosabb ügyet nem találtak, pl. törvényt mindenkivel betartatni, aki lop, hazudik és hatalmával visszaél, az bűnt követ el, és a bűnöst el kell ítélni.
Csizmás Kond
...a mai német vezetéstől minden kitelik...
icegygenabro
@durbincs: van lerohadt farkú? Rám cuppantál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.