Jelenleg a szankciók és a háború vesztese egyaránt Európa – nyilatkozta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, akivel a hadviselés következményeiről beszélgettünk. Hogyan tovább, mi lehet az oroszok célja? "Az oroszok számára most az a fő kérdés, hogy mit csináljanak: bemenjenek mélyebben az ukrán területekre, vagy pedig menjenek tovább nyugatra a tengerparton, ezzel elvágva Ukrajna tengeri kapcsolatát. A nyugati világ szinte egyhangúlag támogatja Ukrajnát, ugyanakkor – amiről soha nem beszélünk – a harmadik világ döntően Oroszország mellett foglal állást. Az Afrikai Unió vezetése a múlt héten elment Szocsiba, találkozott Vlagyimir Putyinnal. Közölték vele, hogy támogatják és elítélik a szankciókat. Kína ugyanezt mondta, India pedig – a nyugati nyomás ellenére is – továbbra is veszi az orosz kőolajat és földgázt. A mostani G7-es csúcsra meghívtak öt harmadik világbeli országot, döntően azért, hogy szembeállítsák őket Oroszországgal. "

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Remélem hogy jól fizet a nyalafintaság!
Pálinkás Pál
ez a vén szaros a seggnyalás szakértője...
sgl
Ja Oroszország meg megerősödik, és megelőzi Usát Kínát.
Most kb nagyságrendileg Hollandia, Spanyolország, Olaszország szintjén van.

Egyetlen ütőereje a nukleáris fegyverei, -ezt baszhassák, mert ha használnák nem maradna el a válaszcsapás, - és a hatalmas földterülete ami kiemeli, egyébként egy elmaradott ország.
Modern technológiában totálisan elmaradott.
Néro2
Hát te már biztos nem vesztesz el egyetlen agysejtet sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.