A Pride hónap kezdetén kikerült a szivárványos zászló a Városházára, ahogyan az elmúlt három évben mindig. És Pride hónap idején ott a helye ezután is. Számomra ez magától értetődő. Budapest az a kivételes európai főváros, amelyet nem az uralkodói hatalom teremtett meg. Hanem éppen annak ellenében jött létre és küzdötte ki jogait és szabadságát. Az a dolgunk most, hogy védjük és óvjuk a város és a városlakók szabadságát és jogaikat, hogy újra kimondjuk: ennek a városnak a nagyszerűségét a sokszínűsége adja. Régen a városok fallal vették magukat körül, hogy megvédjék értékeiket és elveiket. Ma úgy védjük meg elveinket és értékeinket, hogy lebontjuk ezeket a falakat. Lebontjuk a falat, amit gyűlöletből emelnek a szabadság útjába, amit hazugságokból építenek az igazság elé. Főpolgármesterként kötelességem azok mellett állni, akik jogaikért és szabadságukért állnak ki, apaként, társként és érző emberként pedig ez a természetes számomra. Budapest büszke a Pride-ra. Budapesten...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Csizmás Kond: Gerry 1 buznyák Grincsérves gyuriboci ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
Akkor meg má ő lenne ? Budapest drágaköve ? A buta-tudatlan-libsi feketegyémánt ?
durbincs
@csak húgy...: @csak húgy...: csak mert maga +a buzikat is vizeli ?
fergeteg
Igy van. Igaza van. Így gondolják a budapestiek is.
durbincs
@fergeteg: és akinek gerincsérve van ? és nem tud bicajozni ? Az Járjon szolgálati atóval ?
durbincs
@gina: @gina: maga buta , látja az 50IQ-ja erre elég ?
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország:azt maga 1 bánya Vettel , csak csillében ?
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika maga evett már ma valamit ? mert rettenet badarságokat beszél ? tudja ? A Denevérperkelt elfogyott ?@Emmersson71: @CsipkeRózsa: @simmering73: megette ?
durbincs
@Néro2: @CsipkeRózsa: @telegdilaci: @telegdilaci: Azért Nem érthetik ? mert csak 50Iq-sok ? és 1 Pc-ről ? +@Giovanni Alba: @simmering73: @Yoda69: @csak húgy...: @gina: @Nessy: a hátrányosabbak ?
durbincs
@gina: @gina: Mert ha már butának született ,és az is maradt ? mért reklámozza ? maga 1 majom ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg - Tahó ? Mert maga tudhatóan farturó mint Vettel ?
percsi
Sok jó ember kis helyen is elfér!
Budapest bebizonyította, nem kirekeszt, nem uszít-lázít, hanem összefog!
percsi
@KisTehen: Ma is 200, holnap is 200 ember zár le egy hidat. A terv teljesült, mi a fenének kell több ezer ember egy híd lezárásához? Ezek az emberek nem naplopók, hanem dolgozó emberek, jól megszervezték.
durbincs
@percsi: @Horizont: @Mirabilis: @Emmersson71: @Nyírfa: ez bukott akkora bérköcsög mint kb maguk ?
sgl
Itt van halfasz itt van újra
a fidesz balfasz seggnyalója,
unortodox reklám arca,
Szaros a szája, klavija,
menjen el a büdösch pichába,
a geczi a sarkon várja
egy kemény szopásra.

Jó reklám a fidesznek egy ilyen kretén, az ellenzéknek nem is kell kampányolni!
amortizáltok
@durbincs: veled az élén? ne már meg sem mernéd közeliteni a barátaidat?
durbincs
@percsi: @Horizont: @Mirabilis: @Emmersson71: @Nyírfa: @percsi: @sgl: ez bukott akkora bérköcsög mint kb maguk ?+@amortizáltok: a horpadtfejű ?
durbincs
@Horizont: az Őtvar @Mirabilis: @Emmersson71: @Nyírfa: ez bukott akkora bérköcsög mint kb maguk ?
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Maguk már nevet adnak a csilléknek is ? Mert töcskölésközbe ? + má bezézgetik ? igaz ez @lampa laz: @icegygenabro: @sgl: @csak húgy...: @Horizont: @kereső: @Nyírfa: @Yoda69: @Eladott Ország: @Gauntlet: @karma1: @justhpeter: @Qqberci: @balos: @Istenakinincsen: @Néro2: @simmering73: @telegdilaci: ?
durbincs
@icegygenabro: @Horizont: @Jozefina: mert maguk hülyék ? és csak 2 bányelemiig tudtak iskolát végezni ?
KisTehen
kezdetnek fizessetek több parkolási díjat, hiszen szabadok vagytok
durbincs
@Nanya: @Nanya: Mert horpad fejre szitta magát ?
icegygenabro
@durbincs: van lerohadt farkú? Rám cuppantál?
NKF
Valaki kúrja már seggbe ezt a köcsög faszt! Ilyen gyökér,hogy lehetett föpolgármester?
durbincs
@volvós: Mert a matuzsálem Gyurka szopógépei a Telex + a 444 ? @volvós: csak má nem maga is ? minő meglepi ?
Csizmás Kond
...utolsó senkiházi az az ember aki egy nemzeti ünnep ellen akadályokat gördít de a buziparádét szívügyinek tekinti.
durbincs
@Csizmás Kond: Gerry 1 buznyák Grincsérves gyuriboci ?
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: maga mé nem szedi a szines piruláit ? mert csak zagyvál folyamatosan , ??
Eladott Ország
@NKF: tegnap, 10:55 ◘ Megjött a mikulás megdugja Szájer Jóskát ...
kuruc.info/j/480/egyeb/szajermem25.jpg
Ikon, egy olasz utcafalon. Szájer József. Hírünk a világban
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/129349967_109203774378773_166240990077111872_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MC_ccHK_xasAX-yGtzr&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_aq1AjTnnrnxCjhtPxdZg16IV2jAH2ZWm4FQM5CNG9Hw&oe=6330E894
Mikor megkéred a haverod, hogy segítsen a vállpanaszaidon
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/128816178_104314814867669_9019197832959627272_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=OyV8_j8EMYEAX_M_zpD&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8ke1fmIwmeemGVM9hEjmlImyWoZSwezFCrJ8q1j-yD_A&oe=63328243
fidesz mikulás
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/129075870_104309244868226_8199870174082168064_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=K-qhQavtlHcAX-zTDww&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9FmDJl4cmt8ag8gjnR7M25Dfsz2CnmMrY13FaYeakmJw&oe=6330D40C
Az apa férfi az anya nő, Gáspárfiam buzi. ( Orbán) Kerülte a nőket, élete három színtéren zajlott, férfi öltözőkben, paplakokban, és laktanyákban. Szájerről is tudta mindenki a fidessben mi a helyzet, lapítottak mint s... a fűben... Ez nem tartozik rám! Mindenki a saját portáján sepregessen! Az már más ķérdés, hogy a miniszter elnök miként vélekedik a másságról! A keresztényi szemléletbe, hogy nem fér bele a más véleményen lévő emberek elfogadása, tisztelete! Ezt finomabban úgy fogalmaztam volna meg, hogy "Az apa férfi, az anya nő, Gáspár fiam meg, az adott helyzettől függően bármelyik."
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...gondolom ezek okoznak neked örömet...
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Maguk már nevet adnak a csilléknek is ? Mert töcskölésközbe ? + má bezézgetik ? igaz ez @lampa laz: @icegygenabro: @sgl: @csak húgy...: @Horizont: @kereső: @Nyírfa: @Yoda69: @Eladott Ország: @Gauntlet: @karma1: @justhpeter: @Qqberci: @balos: @Istenakinincsen: @Néro2:+@tomsawyer - régről: a buta bányatorzó ?
durbincs
butának meghát itt vannak neki maguk ? a sepredék ? 1 ip-éről ? @csak húgy.:@T-Boly: @Néro2: @Nyírfa: @Clavigo: @sgl: @gina:@Istenakinincsen:@human: @kereső: @percsi:@icegygenabro @balos: @Gauntlet: @Qqberci: @csipetke: [email protected] Ország +:@Horizont: nevű Ótvara aki @CsipkeRózsa: is ?:
durbincs
@T-Boly: Mert maga feji lent a pöcsös nőket ?
durbincs
@kula: de azt má legalább tudja ? hogy a szxr nem törik ? mint @Havanagi:@Dr. Proktor:@simmering73:@black n' gold: ?@kereső: @simmering73: @balos: @Eladott Ország: ?
Shikari
Ennek az alkalmatlan kis buzinak biztosan!
durbincs
@kula: de azt má legalább tudja ? hogy a szxr nem törik ? mint @Havanagi:@Dr. Proktor:@simmering73:@black n' gold: ?@kereső: @simmering73: @balos: @Eladott Ország: @Aki Én: ?
gina
Ez a cikk csak töled jöhet buzi szemét román Durbincs... az édes nénikéd te szemét alkesz, takarodj vissza a büdös [email protected] hazádba, te moslék
gina
Te alkalmas vagy ugye??? és O V cigány rohadék??? ja hogy te csak kecskéket izélsz román szemét
CsipkeRózsa
@durbincs: Ez a semmitérő írás már az első megjelenésekor, júliusban sem kellett sokaknak. Frissebb vadmarhák nincsenek? Ide hozd!
VASTAGBŐR
felőlem két biszex gáré jöhet, decsak ha jól néz ki meg nem trancimanci promoter .. a többi "érték" igazából értéktelen ..
VASTAGBŐR
@durbincs: hiányzik koncsita baromarc ?
Shikari
Egy buzinak a prájd a legnagyobb érték!
black n' gold
@durbincs: Julius 23? Te szerencsételen, mikor jössz már rá végre, hogy a bányában nincs térerő is?
durbincs
Horogkereszttel a táskáján utazó ukrán katonára akadt ki Izrael
@kula: de azt má legalább tudja ? hogy a szxr nem törik ? mint @Havanagi:@Dr. Proktor:@simmering73:@black n' gold: ?@kereső: @simmering73: @balos: @Eladott Ország: @Aki Én: @Baker: @Emmersson71: @T-Boly: @Peller Anikó: ?
Sámannus
Kár hogy a fidesznyikek letagadják hogy buzik, mert putyin azzal ilyeszgeti öket, hogy kiadja őket a köznépnek.
@durbincs: ne szégyeld te sem, hamarabb szabadulsz.
durbincs
@simmering73: @simmering73:Mert mint 50IQ-s Setét Bezzeg - Tahó ? má bé próbálkozná ? 1 műtétre ? Azt regten magát töcskölné ? vagy csak marad ez @Sámannus: nevű púpos Transvestita ?
durbincs
@simmering73: @simmering73:Mert mint 50IQ-s Setét Bezzeg - Tahó ? má bé próbálkozná ? 1 műtétre ? Azt regten magát töcskölné ? vagy csak maradnak ezek @Sámannus:sipetke: @T-Boly:@sgl:@VASTAGBŐR: @Emmersson71: @Gazella: @csak húgy...: @justhpeter: @Clavigo: @black n' gold: ? nevű púpos Transvestiták ?
durbincs
@human: @human: mert mondjuk maga töri a magyart ? és rendkívül hülye _?
durbincs
@simmering73: @simmering73:Mert mint 50IQ-s Setét Bezzeg - Tahó ? má bé próbálkozná ? 1 műtétre ? Azt regten magát töcskölné ? vagy csak maradnak ezek @Sámannus: @T-Boly:@sgl:@VASTAGBŐR: @Emmersson71: @Gazella: @csak húgy...: @justhpeter: @Clavigo:@Peller Anikó: @m73: @Nessy: @Horizont: @black n' gold: @Horizont: @Dr. Proktor: @kereső: @icegygenabro:@Eladott Ország: @Giovanni Alba: @csipetke: @Jozefina: @Alfa: @Manhattan: @Qqberci: @nejlontacskó: @Aki Én: @Qqberci: @bence: @Lepényleső: @gina: ? nevű púpos Transvestiták ?
durbincs
@Qqberci: @Qqberci:aki @Jozefina: maga mint URsula ! Csak anyád pénzét szórd számlálatlanul ? Igaz ? @Jozefina: ?
durbincs
@T-Boly: @T-Boly: láthatóan nem objektíven született ? de fogantatása csak objektív alatt történhetett ? mert pipetta droid ?
durbincs
@T-Boly:A Gyurka szopó bérköcsögök pedig ? De ? @Béla333: @Gabesz9: @lampa laz: @Jozefina: @kereső: ?
durbincs
@simmering73: bánatára ?:Mert mint 50IQ-s Setét Bezzeg - Tahó ? má bé próbálkozná ? 1 műtétre ? Azt regten magát töcskölné ? vagy csak maradnak ezek @Sámannus: @T-Boly:@sgl:@VASTAGBŐR: @Emmersson71: @Gazella: @csak húgy...: @justhpeter: @Clavigo:@Peller Anikó: @m73: @Nessy: @Horizont: @black n' gold: @Horizont: @Dr. Proktor: @kereső: @icegygenabro:@Eladott Ország: @Giovanni Alba: @csipetke: @Jozefina: @Alfa: @Manhattan: @Qqberci: @nejlontacskó: @Aki Én: @Qqberci: @bence: @Lepényleső: @gina: ? nevű púpos Transvestiták ?
durbincs
@Törölt Nick: @Törölt Nick: Csak Mert maga születéstől +nyomott szerencsétlen ? 50IQ-s púpos Transvestita ? mint a @VASTAGBŐR: nevű Gyurka szopó ?
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy..: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @balos: @Cucika: @Havanagi: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s nyálas Sánta Púpos Tésztahátú Trasvestita bérköcsögök ??
durbincs
@VASTAGBŐR: @VASTAGBŐR: mert maga 1 farturo _online ? mint @sgl: @Sámannus: @Eladott Ország: @jesz: @Clavigo: @Gazella: ?
durbincs
@volvós: @Aki Én: Mert maguk a 2 idiota 50IQ-s bérköcsög hülye ? 1 ip-rűl ?
VASTAGBŐR
@durbincs: Maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)
Te túloltott szellemileg sérült fasszopkodó nyomorék !
durbincs
@VASTAGBŐR: @Sámannus: de maga mondja a herélt bányás karácsonyi malacka ? aki soros pénzen hízott 150Kg-ra ,?
VASTAGBŐR
@durbincs: Max az újévi malacka lali farmjától tele tejszinnel, a szokásosan ahogyan szereted. Csak ne bofögd vissza a hasonló módon készült tejszines pulykád, ami szintén kakas volt .. és teletolta neked tejszinnel utánnad.
VASTAGBŐR
@durbincs: @durbincs: Max az újévi malacka lali farmjától tele tejszinnel, a szokásosan ahogyan szereted. Csak ne bofögd vissza a hasonló módon készült tejszines pulykád, ami hálaadás vacsi után ami szintén kakas volt .. és teletolta neked tejszinnel utánnad. Mikor kibontod az ajándékod az ereszes józsi nénit.
durbincs
@VASTAGBŐR: @VASTAGBŐR:: 50 iq.val maga a soros bérköcsögök közt a felfedezett új stare ? 1 -ip-ről ?
durbincs
@VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: ?
durbincs
@kula: de maga csak egy rakat bedes gané ? mint az 50IQ-s szellemifogyatékos @sgl:+ @Néro2: + @csak húgy...: ?+ @Clavigo: ?
durbincs
@Giovanni Alba: @Sámannus: @teuton: @icegygenabro: @VASTAGBŐR: maguk bányás bérköcsög gyurkaszopok ?
Sámannus
Nem értem a csüngőhasúékat ott van a legtöbb buzi, és mégcsak nem is örülnek, hogy magasztalják őket.
Csak a falusi vének miatt nem vállalják fel nyíltan, mert nincsenek felvilágosítva szegények. Ezhelyett verik az asszonyt meg a családot. Ott van például a főbíró bogjaska, ma a tákolmányozik amit brüsszeli partykon szerkesztettek kokó meg szarköpülés közben, most ezt vigyázza ám!
durbincs
Mácsak ezek kellenek ? mint a fartúró @teuton: @sgl: @Sámannus: @Jozefina: @csak húgy...: ?
VASTAGBŐR
@durbincs: kurva anyád te majombaszó agyhalott génhulladék
durbincs
@pacal: @pacal: Csak Mert ma maga ? az ügyeletes 50IQ-s hülye ? mint ez a szutyok @VASTAGBŐR: nevű -@T-Boly: ?
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yo
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: Mert ezt az éles logikát az 50iq-val ? az állán lecsurgó véres denevérperkelt adta magának ?
magyar1
A bolygó túlszaporodása szempontjából igaza van, de ezt így kijelenteni igen durva.
durbincs
@magyar1: mért mit várt tőle ? Budapesti Tajgetosz 2-öt ? A nyomott visszamaradt 50IQ-s , hazudós libsi létére ?
durbincs
@Sámannus: @Sámannus: Mert ezt az éles logikát az 50iq-val ? az állán lecsurgó véres denevérperkelt adta magának ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: mert maguk 50iq-sok is ? azok " akik a végsőkig tartsanak ki" ?
durbincs
@namihami: @namihami: ezt most mint 50IQ-s áprő soroszsizsik mondja ?
durbincs
@m73: @Alfa: @teuton:@surdilloFUJT: mint soros zsizsikek úgy zsizsegnek ? az 50IQ-val ?
durbincs
@Törölt Nick: @Törölt Nick: Csak mert maga mint soroszsizsik ? már az étlapon van ?
durbincs
@bencemacska: na magát a végtelen ostobát is előkaparták ? + @Néro2: @sgl: @DR PRÉDlKÁTOR: nevű soroszsizsiket ?
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Néro2: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yoda69: @pacal: +@Pálinkás Pál: a soros seres Palika ?
durbincs
@sgl: ha soros kifizeti magának az 500 ropit ? Eötvös tanuló lehet az első vizsgákig ? 50IQ_s ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@DR PRÉDlKÁTOR: @DR PRÉDlKÁTOR: De maguk ugy is csak denevérkumiszt isznak ? ? +mint @icegygenabro: @kereső: @Dr. Proktor: @teuton: @balos: @Sámannus: @Nyírfa: @Nessy: @gina: @Galway: @csak húgy...: @rohács1926: a többi soroszsizsik ?
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Putyin lehet ránéz magukra is az oláh bánya mélyén ? vagy csak átalnak megint ? hogy szokták ?
durbincs
@teuton: @teuton: akkor most ezt mint átoperált 50IQ-s tárnatorreádor mondja ? zsizsik ?
Alfa
Geri nem nagyobb "kamu" mint a kibaszott szarházi korrupt náci-fasiszta-keresztény orván,és a fidesz-ner szekta hívei...
durbincs
@Alfa: @Alfa: maga is náci-buzi ? mint vagy Kamú ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Csak mert maga a recskaman lent ? bérköcsög ? mint @Baker:aki @gina: ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@sgl: mondjuk nácibérencnak itvannak maguk ?az 50IQ-sok ? @csipetke:@amortizáltok:@balos:@Al X: @csak húgy...: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.