Orbán Viktor a világ legnagyobb konzervatív politikai rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference) tart beszédet, Dallasban. Az ország és a forint lélegzet-visszafojtva figyelik szavait. 

Orbán Dallasban: "a kommunistákat nehéz megverni, feltámadtak hamvaikból és összefogtak a liberálisokkal"

Orbán Viktor a Bálnában mond beszédet 2022. május 19-én.

ATTILA KISBENEDEK / AFP

Fantasztikus itt lenni Texasban, a nagyszerű Amerikai Egyesült Államok magányos csillagállamában

– kezdte beszédét Orbán Viktor. A magyar kormányfő azzal folytatta, hogy a függetlenség, a szabadság és a szuverenitás a legkedvesebb érték Amerikának ezen a táján, így van bennük valami közös.

Magyarország Európa magányos csillagállama.

Orbán Viktor hozzátette: mi, magyarok, a függetlenségért, a szuverenitásért harcoltunk az elmúlt ötszáz évben, harcoltunk a kereszténységért, a kereszténydemokráciáért, és ezt a harcot a mai napig folytatjuk. Ferenc pápa egyszer azt mondta a kormányfőnek, hogy a magyar a hivatalos nyelv a Mennyországban, mert egy örökkévalóság megtanulni.

Régivágású szabadságharcos vagyok, én vagyok a leghosszabb ideje miniszterelnöki pozícióban lévő vezető, öt gyermekes családapa. A szabadság földjén beszélhetek most, ott, ahol a szabadság fényesebben ragyog, mint bárhol máshol

– fogalmazott.

A kormányfő arról is beszélt, hogy a kommunistákat nehéz megverni, feltámadtak hamvaikból és összefogtak a liberálisokkal.

Orbán Viktor kijelentette, hogy „2010 óta folyamatosan nyerünk, nyerünk, és nyerünk”, legutóbb Donald Trump támogatásával, amiért hálásak. Annyi győzelmet arattak, hogy „az ember csak vakarja a fejét”, a győzelem napi rutinná vált számukra, de ismerik a régi mondást: „a tegnapi győzelem nem nyeri meg a mai meccset”, 16 évet töltött ellenzékben, 16 évet miniszterelnökként, megtanulta, hogy a feladásra hajlamos ember sosem nyer, a győztes pedig sosem adja fel.

Forrás: Index.hu

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ez most vagy szabadtéren ugat, vagy nagyon erős a mennyezete a bálteremnek, hogy nem omlik rá...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Lefordítva: csak sületlen lózungokat és baromságokat mondott.
Qqberci
Ez most vagy szabadtéren ugat, vagy nagyon erős a mennyezete a bálteremnek, hogy nem omlik rá...
namihami
És erre a legjobb példa éppen ő és párttitkár apucival spékelt családja. Szoros szövetségben a vöröskatona ősökkel spékelt pártalkalmazott házmesterekkel és hasonló (mára) az MSzMP-ből kiugrott és NERtársá vált újkeresztényeivel.
Istenakinincsen
"a kommunistákat nehéz megverni, feltámadtak hamvaikból és összefogtak a liberálisokkal."...Mondja ezt egy egykori kommunista, aki az MSZMP fiatal ágaként nőtte ki magát fideSS-é! Az meg felettébb érdekes, hogy: " legutóbb Donald Trump támogatásával" nyertek...hmmm.
Gazella
Ez megint saját magára fröccsög mindent!!
nemkati
@Qqberci: Az ilyen szövegre mondják, hogy benyal...
De vigyázzon! Ott már megöltek egy elnököt.
fergeteg
Orbán kommunista???
KISZ-es az nem volt aki buzi volt,vagy pap lett.
Nessy
Orbán körülnéz a képviselői, a kormány tagjai között, kezdve Kövér elvtárstól, a CÖF vezető, Széles, Csizmadia elvtársak, kedvenc publicistái, Bayer, Bencsik elvtársakig, és még lehetne sorolni, akik akkoriban párttagként a rendszer haszonélvezői voltak, és ügyes tagkönyv cserével, ma is azok! Orbán meg a Liberális Internacionálé vezetőségi tagjaként egész jól profitált a rendszerváltás idején! Orbán, és vele jó páran, úgy váltogatják az elveiket, a hitüket, mint más a fehérneműjét!
Istenakinincsen
@fergeteg: ma, 22:15 Jaaa meg kisdobos és úttörő. meg katona! ...akik esküt tettek hogy a "dolgozó népet szolgálom".
Kiből mi lett? 0rbánból mi lett? A fideszből mi lett?...Épp a fordítottja: A dolgozó nép szolgálja őket!
Istenakinincsen
@fergeteg: Pontosabban: MSZMP-s 0rbánból szélkakas lett...mindegy már hogy nevezünk egy rendszert, ha szar.
Clavigo
Legalább most nem zsebben recskázik ez a Furkó...
Ábel
Zavaros, nagyon zavaros... Nincs mondanivalója.
percsi
Boldog szabadnapok, itthon kifütyülik, ott vastapsot kap.
Messziről jött ember azt mond, amit akar!
karma1
Csak ez a szerencsetlen agybeteg tud ilyen naiv lenni, hogy ilyeneket mer mondani: hiszen az FBI es a CIA meg azt is tudja rola, hogy ha'nyat nyog a retyon kakalas kozben! Ha megnezik a jelenelgi Parlamentunk fideszes oldalat, akkor mindenkirol kiderul, hogy o maga, vagy a szulei, felmenoi kozott mekkora komcsik voltak! Jobban ismerik az eletrajzukat Amerikaban, mint ok maguk! Na de egy olyen osszetett elmebajban, amiben a fo"ni is szenved, ez az onkontroll teljesen hianyzik!
lampa laz
@Shikari: itt van neked 1 komcsilibsi, álkeresztény illiberális, hazudozó, tolvaj fax... "A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982. májusában készített környezettanulmányából:

„…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít…társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.”

"Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. A Délkő Dunántúli Kőbánya Vállalat gánti üzemének vezetője a környezettanulmány készítésekor épp nincs itthon, mert 1982. február 21-től „…államközi szerződés eredményeként Líbiában kutatómérnökként dolgozik, előreláthatóan 1983-84-ben tér végleg vissza Magyarországra. Többszörös „Kiváló Dolgozó”, aranykoszorús szocialista brigádtag. Úgy tudják, hogy 1958-tól tagja volt a KISZ-nek, aktív szervező tevékenységet folytatott. 1966-ban felvették az MSZMP-tagok sorába, előbb a KISZ patronálója, később propagandista lett. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
Mostmár bekaphatod orbán baloldali herejét.
verőce21
"A progreszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, és újra le kellett győzni őket." - Magyarországon már sikerült, Washington és Brüsszel még hátravan...!
lampa laz
@Maccska: látom már megint mérgezett egeret reggeliztél, szokjál rá inkább a patkányokra.
Apfelbaum
Goebbels:
"Vádold azzal az ellenfelet amit Te csinálsz és nyertes leszel"
lampa laz
@Shikari: de ő legalább nem tagadja a múltját
Edebácsi
Orban Dallasban:' a kommunistakat-nehez megverni feltamadtak hamvaikbol'
Már megint dicsekszik, magáról beszél! Ő rá az élő példa!
Dr. Proktor
Bizony, bizony, feltámadt a párttitkár kisztitkár gyermeke, a párttörténeti intézet munkatársa és a többi betyár is...
Bocsánat, a betyárt visszavonom, mert azok a maguk módján tisztességesek voltak!
Nyírfa
@kereső: 05.10

Lévai Anikó, akit a kép alapján először fiúnak néztem, s aki ma inkább hajaz egy agyon dolgoztatott mosónőre, semmint az ország első asszonyára, elsőosztályú párja Orbánnak az elzüllésben. Úgy illenek ők össze mint zsák a foltjával, mint víz a medrével. A rossz emlékű román házaspár vagy a nyomasztó film, a Született gyilkosok párja ők, akik a végzetükbe rohanva rombolnak , ahogy úri kedvük tartja.
Megvetést érdemelnek, nem kegyelmet, azt majd megadja számukra az ő istenük, az övék, mert az igaziban nemcsak nem hisznek, őt nemcsak nem tudják, hanem oktalanságukban hülyének is nézik azokat, akik vallják a tisztesség, az erkölcs létét és mindenhatóságát.
simmering73
"Kevés hazugabb, aljasabb és mocskosabb beszédet hallhatott egy magyar ember, aki még az igazságot is ismeri, mint amit Orbán a republikánus párt konferenciáján (Conservative Political Action Conference, CPAC) előadott. Egy olyan ember magasztalta a magyarok szabadságszeretetét, aki az orosz megszállás és a negyvenéves kommunista diktatúra után elnyert szabadságot felszámolta, az országot újra orosz gyarmattá tette, és fasiszta diktatúrát épített fel. Magyarországon a legalapvetőbb szabadságjogok sem érvényesülnek, a parlamentben még vizsgálóbizottság sem alakulhat.

Olyan ember dicsekedett a győzelmeivel, aki 2010 óta nem mert egyetlen szabad, tisztességes és egyenlő feltételekkel rendezett választást megtartani. Akinek valódi kérdéseket sem lehet feltenni, aki az ellenzéket megfosztotta minden eszközétől és jogától. A szabad sajtót felszámolta, a legnagyobb napilapot kivégezte, a média 80 százalékát a közpénzen üzemeltetett állami propagandagyár tölti meg. Orbán úgy aratja a győzelmeit, hogy az ellenfeleit megkötözi, az eszközeiket elveszi, a jogaiktól megfosztja őket. Az ilyen egyenlőtlen versenyeket szereti Orbán, itt szeret győzni."
nepszava.us/undorito-ocsmany-es-hazug-beszedet-tartott-orban-dallasban-a-legfontosabbat-elhallgatta-az-amerikaiak-elol/
Eladott Ország
A faluszéli putrus pártitkár fia veri a mellét és kommunistázik, akit Soros pénzén tanult és lett liberális. Azóta minden volt, csa fürdős k*rva még nem, bár ki tudja mi zajlott le a Bibói fiúneveldében, Stumpf István karnaggyal'. Amikor akkora streetfighter vagy, hogy egy óvoda megnyitójára is golyóálló kevlár mellényben mersz elmenni. Egyedül felkészül mindenre egy képzett utcai harcos? Ráadásul egy pici faluban. Györ-Sopron megyei Acsalagon. SZÉP. Helmuth barátjától könyörögte ki, a legelső, páncélozott mercijét. Hú, de rég is volt. Már akkor is érezte, a többség mélységes gyűlöletét, ez tartja a hátát, mert gerince nincs.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272603864_2004431166428274_6678557315961392460_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HURReoo2lfUAX-VbxHw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-fvfqmCEbMextfqXF7pqWp1ZQ3Z_QL_rqqyE1qWNh2BA&oe=62F1B0D9
Orbán az utcai harcos ( streetfighter) pávatollal a seggében!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Ftelex.hu%2Fassets%2Fimages%2F20220301%2F1646124612-temp-CdmiIa_cimlap-normal%401x.jpg&key=nYGdnx6CcdGFvc7lxpzFsA&w=800&h=628
Orbán: Fél életemet edzőtáborokban töltöttem, tehát a fizikai megterhelését a tárgyalásoknak az átlagosnál jobban bírom.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/116262434_2326261364337025_4822585900708550642_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Q3S06cJcEX4AX_Aeyp8&_nc_oc=AQmfPskn-pfnVZIrqFevpCc9kWHK-_k8VqhDoF5ZvI4JsXW4Fnf4uAcI_t-peGgWUmU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9z29JiQAiTOA2CIHgFiDj10CARd0ZpwoxcpB3yv890WA&oe=6313A810
A fejeddel van baj, azzal a gazemberrel, amivel annyi zsiványságot összehozol, és a hazudozásaid következtében állandóan meglopod a magyar dolgozó embereket !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/184214222_1106298369850069_3221170191130175068_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ArxMdPNZMDsAX9Ql1f5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_ffO6QeyxSgjLRlmFmozTkBiKE5bYwsP46l3228BP6eQ&oe=63138132
Dr. Proktor
@Maccska: Bagoly ne mondja a verébnek hogy nagyfejű!
Dr. Proktor
@Maccska: Hitler is felért a csúcsra...
...csak aztán jött a lejtő!
Toller Béla
Texas, Magyarország, egy a szívünk ! Lófaszt !
verőce21
Durván, nagyon jó beszéd volt!
Vissza kell vennünk az intézményeket Washingtonban és Brüsszelben.
csak úgy....
a gyogyósok elalélnak a gyogyós szövegétöl, ez mindíg is így volt.. -igaz adolf? :)
Nyírfa
Ti tudtátok, hogy Magyarország legyőzte a szovjeteket? Nem? Eddig csak arról volt tudomásom, hogy Orban saját kezűleg zavarta haza a szovjet katonákat, erről is csak azért, mert ezt az információt ő maga bocsátotta a rendelkezésünkre, hát most már dagadhat a keblünk, mert kiderült, magát a nagy Szovjetuniót győzte le hősiesen a picinyke, ám lehetetlent nem ismerő Magyarország.
Nincs is más dolgunk, mint várni Putyin válaszát.
Addig megiszom a kávém.
verőce21
@Horizont: Nagyszerű beszéd volt.
Aki nem ismerte Magyarország szellemiségét az most megismerhette. A lelkesedésből ítélve nagyon sok közös elvi álláspontunk van a hallgatósággal...

Gratulálok és köszönjük, hogy ilyen magas szinten képviselte a magyarságot!
verőce21
@csak úgy...: Mára már bele is fejelhetsz a tegnapi saját hányásodba...!
csak úgy....
@verőce21: farkasom, a te ítélöképességedbe mindíg is bele lehetett rottyantani!
te szeretsz a fellegekben járni.. :)
verőce21
@csak úgy...: Te a sötétben bujkáló...?
Néro2
Van annak egy diszkrét bája a mikor egy komcsi komcsizik.
balos
@verőce21: Hát a te agyarságodat a fekete lyuk sötétsége sem tudja überelni!Remélem ezért nem kellett 100nál több segget kifényezni?
Dr. Proktor
@verőce21: Szégyellem is hogy azt hitték ez Magyarország szellemisége...
Lófaszt mama!
volvós
More ! csak nem a szegedi " otthonodra " gondoltál ???
"...Magyarország Európa magányos csillagállama..." :-))))
csak úgy....
@KisTehen: magyarországon a többség nagyon buta!
Dr. Proktor
@KisTehen: Na és? Megvezették őket! Nem kicsit, nagyon!
Mikor a tévében reklámozták a Tomi mosóport, a "kék kristály" meg a "szóda erejével", másnap mindenki azt kereste a boltokban... Ugyanez van a politikában, akié a média ( és azt pofátlanul használja, kihasználja ) - az nyer.
Dr. Proktor
A demokrácia hátulütője hogy a választást az együgyűek döntik el, a diktatúra hátulütője hogy az együgyüek szopnak, az okosok gazdagodnak...
Eladott Ország
@Toller Béla: ma, 07:49 Orbán úgy dicséri a világ sok pénzen ülő diktátorait, mint senki más. A magyar miniszterelnök Kazahsztánban tárgyalt Nurszultan Nazarbajev elnökkel. Orbán a saját komolyságát sem nagyon tudta megőrizni, amikor a két ország közötti jó kapcsolatok példájaként megemlítette, hogy utat neveztek el Budapesten Asztanáról, amit a kazah elnök tett fővárossá.
444.hu/2015/04/09/orban-ugy-dicseri-a-vilag-sok-penzen-ulo-diktatorait-mint-senki-mas
Dr. Proktor
@KisTehen: Látom nem érted, de ne csodálkozz azon hogy nem csodálkozom rajtad...
csak úgy....
Orbán egy hete még arról beszélt Tusványoson, hogy ne legyünk kevert faj, tegnap arra kérte az amerikaiakat, hogy magyar lányt vegyenek el.Érti ezt valaki? :)
nemkati
@csak úgy...: Ne legyünk kevert faj, de amerikaiakkal keveredhetünk, hiszen 0rbán imádja az amerikaiakat és csodálja őket, ugye? Vagy nem? Vagy de? Amerikában a négerek is amerikaiak. Tehát rájuk is vonatkozik.
nemkati
@volvós: ma 8:57
Csillagállam... az angolban a csillagnak ugyanolyan jelentése is van, ahogy mi is szoktuk érteni. Sztár.
ómió
Szó szerint! Sőt! 90. után még a felelősségrevonásukat is megakadályozta a "művelt Nyugat" is!
Eladott Ország
"Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak hagyd örökűl ha kihúnysz: A kazah mindenek előtt." Orbán: "Azerbajdzsánban és Magyarországban közös, hogy mindkettő világos stratégia mentén irányított, vezetett, helyes irányba fordított ország." Van olyan vezetői 'ülés-pont', ahonnan ez egy darabig így látszik. Amikor a kínai elnök itt járt, nem csak benyalt neki, hanem a látogatás idejére berendelték az itt élő tibetieket is egy kis idegenrendészeti adategyeztetésre, hogy nehogy demonstrálhassanak. Hofi szerint a magyar ember ilyen: nem találja a helyét, ha nem szaros a szája. Orbánra ez hatványozottan igaz. Mondhatni, Orbán a magyar Hofi-i értelemben vett archetípusa. Pénzért? Szopok, nyalok, gombot varrok! (Hofi)
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Ffunkymunkyluvn.files.wordpress.com%2F2013%2F07%2Fass-licking-dog.jpg&key=8bq2QXR16z69gZpm84-nsw&w=600&h=187
Gauntlet
mondja ezt egy volt kommunista KISZ tag, aki a Liberális Internacionálét is vezette !
nemkati
@Gauntlet: Nekem gyerekkoromban aparadicsomos káposzta volt a kedvencem. Ma már meg se tudnám enni. Hát, 0rbán rájött, hogy utálja akkori önmagát.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:29 ☻ Szellemi fogyatékosokal nem foglalkozok. ( képhivatkozás másolása a titkosírás, te orbánjugendi)
kereső
George Lazar:
Orbán CPAC Texas cirkusza talán a magyar média egyik legjobban szervezett hazugsága.
1. Először is Orbánt nem hívták meg a CPAC-ra, ő fizetett a részvételért. CPAC egy üzleti vállakozás, egyfajta szélsőjobboldali show amelyen Amerikában aktív európai politikus, nemhogy miniszterelnök, soha nem vett részt. Ez egy tipikusan amerikai republikánus vándorcirkusz amelyen szombat este Trump elnöknek is jelenése lesz.
2. A résztvevők döntő töbsége hétvégére érkezik. Orbán egy majdhogynem üres teremben beszélt a dallasi hotel nagytermében. Lásd fotókat. A rendezők jőpénzért eladtak neki 30 percet, talán egyszer azt is megtudjuk mennyibe került ez az országnak. Mert Orbán Amerikában jelentéktelen figura és ma már csak a rasszista és antiszemita beszólásaival kerül a címlapokra.
3. Az Orbánék által fizetett lobbisták még „helyi magyarokat” is, lelkes tapsolókat is felhajtottak Dallasban, azokat egy Magyarország feliratú pólóban beterelték a terembe, elvégre valahogy meg kellett tölteni néhány sort az előadóteremben.. ( jobb alsó kép)
4. A milliárdokba került médiatrükköt a meggyengült, bukásra álló Orbán nemzetközi renoméjának bizonyítékaként próbálták eladni... de az több okból is félresikerült. Orbán egycsapásra elveszítette amerikai támogatóinak döntő többségét, George Pataki vagy Arnold Schwarzenegger ma már nem állnának vele szóba..
5. És amikor azzal dicsekedett hogy sok amerikai vállalat fektet be Magyarországon, meg hogy ellenzi a 15%-os minimáladót... megdermedt a terem. A republikánusok éppen azt hírdetik hogy alacsony adójú országokba viszik ki az amerikai munkahelyeket... azokat mielőbb vissza kell hozni. Orbán Biden elnököt is ostorozta azért mert felmondta a magyar-amerikai adóegyezményt de Bidennel ebben a legtöbb republikánus is egyetért...
6. Remélem egyszer tanítani is fogják Orbán útját mint az egyik legdrágább és leghaszontalanabb médiatrükkjét...
A baloldani fotók jól mutatják hogy csupán a terem felében voltak nézők a terem 2/3-a üres volt.
kereső
@Maccska: 05:50 A CNN Dr Dobrev Klárát hivja meg.
kereső
@Horizont: 07:36 Na,látod tudod Te. Orbán egy liberál-fasiszta f@x.
Nyírfa
@Horizont: 07.29

" Röfi Dallasban. Tanítja az amerikaiakat."

:))) Ebben minden benne van!
Yoda69
Mondja ezt orban a legnagyobb bolsevik komcsi.
verőce21
Én el is vállalnám a texasi főispánságot...! :)
Távmunkában, csak ne lenne ez az időeltolódás... :)

Egyszer volt egy texasi kutyavevőm. Mindig hajnali kettőkor telefonált, és nem akarta elhinni, hogy más időzónában vagyunk...! :)
csak úgy....
@verőce21: álmodozz nyomoronc!
-ne nézd le a texasiakat,hiszen ök sem nézték le nagyon az orbánotokat! :)
-szóval kutyatenyésztésböl tengeted az életed...
verőce21
@csak úgy...: A liberálisok demokráciáját mindennel is, nemcsak aláaknázni kell, hanem el is kell tüntetni...!
kereső
@verőce21: Sokan megpróbálták már a bastille ostroma óta- és lám, mégis él-és virul.
csak úgy....
@verőce21: @Maccska: ezt tudtátok,fidesz vakok? :)
George Lazar:
Orbán CPAC Texas cirkusza talán a magyar média egyik legjobban szervezett hazugsága.
1. Először is Orbánt nem hívták meg a CPAC-ra, ő fizetett a részvételért. CPAC egy üzleti vállakozás, egyfajta szélsőjobboldali show amelyen Amerikában aktív európai politikus, nemhogy miniszterelnök, soha nem vett részt. Ez egy tipikusan amerikai republikánus vándorcirkusz amelyen szombat este Trump elnöknek is jelenése lesz.
2. A résztvevők döntő töbsége hétvégére érkezik. Orbán egy majdhogynem üres teremben beszélt a dallasi hotel nagytermében. Lásd fotókat. A rendezők jőpénzért eladtak neki 30 percet, talán egyszer azt is megtudjuk mennyibe került ez az országnak. Mert Orbán Amerikában jelentéktelen figura és ma már csak a rasszista és antiszemita beszólásaival kerül a címlapokra.
3. Az Orbánék által fizetett lobbisták még „helyi magyarokat” is, lelkes tapsolókat is felhajtottak Dallasban, azokat egy Magyarország feliratú pólóban beterelték a terembe, elvégre valahogy meg kellett tölteni néhány sort az előadóteremben.. ( jobb alsó kép)
4. A milliárdokba került médiatrükköt a meggyengült, bukásra álló Orbán nemzetközi renoméjának bizonyítékaként próbálták eladni... de az több okból is félresikerült. Orbán egycsapásra elveszítette amerikai támogatóinak döntő többségét, George Pataki vagy Arnold Schwarzenegger ma már nem állnának vele szóba..
5. És amikor azzal dicsekedett hogy sok amerikai vállalat fektet be Magyarországon, meg hogy ellenzi a 15%-os minimáladót... megdermedt a terem. A republikánusok éppen azt hírdetik hogy alacsony adójú országokba viszik ki az amerikai munkahelyeket... azokat mielőbb vissza kell hozni. Orbán Biden elnököt is ostorozta azért mert felmondta a magyar-amerikai adóegyezményt de Bidennel ebben a legtöbb republikánus is egyetért...
6. Remélem egyszer tanítani is fogják Orbán útját mint az egyik legdrágább és leghaszontalanabb médiatrükkjét...
A baloldani fotók jól mutatják hogy csupán...
verőce21
@kereső: Igen, ott kellett volna vérbefojtani a sok kommunistát, a nagy francia forradalomban, nem engedni a féktelen terrorjukat a gillotin-nal...!
Már ott látszott, hogy csak egymást ölik a hatalomért..., semmi fejlődés, sem demokrácia...!
kereső
@verőce21: Jártál már ottan? Éltél ott valamennyi ideig, hogy a libertate óshazájáról igy mersz nyilatkozni. persze neked mennyivel szimptikusabb lukasenka fehérorosz demokráciája!
verőce21
@csak úgy...: Azért beszélt dugig tele teremben, élőben közvetítette tucatnyi tévécsatorna, mert senkit nem érdekelt...!

Ne gyerekeskedjél már, tanult törpe lennél, vagy mifene, Kuka?
verőce21
@kereső: Jártam már ottan, többször is..., tanultam is, beszélem a nyelvüket is...
És ma már nem szimpatikusak...! :)
verőce21
@Horizont: Félig üres, vagy félig tele... de a képek azt mutatják, hogy tele...! :)
csak úgy....
@verőce21: 14:55 azért bizony,mert futotta rá a kuka és nem kuka magyarok pénzéböl! :) fideszék rendeztek nektek egy igazi ámerikás show-t és ettöl ti teljesen elaléltatok!
kereső
@verőce21: de a képek azt mutatják, hogy tele...!- félig se!
csak úgy....
@verőce21: neked megint a vodkától a valagad van tele..,átbaxarintott viktor benneteket de nyugi,ezt nem elöször teszi meg veletek!
csak úgy....
@Maccska: kicsi volt a terem és sok a csöves, 1 dolláros bértapsoló..
verőce21
"Orbán félelmetes újító a demokrácia aláaknázásának terén"

Mire gondolt a költő?
A baloldali terror visszaszorítása...? :)
lampa laz
@Shikari: a kommunista ifjúból meg lett 1 szélhámos álkeresztény illiberális, aki volt liberális is.
verőce21
Plusz a tv csatornákon több tízmillió, vagy százmillió ember nézte élőben...!

Szeretnétek ilyen erős közösségbe tartozni, mint mi konzervatívok, ugye libsik...?
lampa laz
@sgl: (16:09)Pár dollárért az utcáról becsődítették a hajléktalanokat, h legyen hallgatósága ennek az elmebetegnek. Normális ember nem lehet kíváncsi rá.
icegygenabro
@verőce21: ne igyál nyugtatóra, nem tesz jót!
lampa laz
@sgl: Ennyire még nem szégyenítette meg senki ezt az országot, mint ez a disznó. Pénzen vett hírnévben dagonyázik ez a szarkupac. Te szoktad kérdezni, h ki a hülye, én erre most azt mondom, h mi a magyar nép.
nemkati
@durbincs: - Szia röfi!
- Sziasztok - válaszolta Viktor.
Istenakinincsen
@durbincs: ma, 18:15 Te bányarém! Te vagy az összes kondatag sok néven? Akkor jól figyelj! 0rbán a legnagyobb tudású mellébeszélő és te és a többi kondatag egyszerű félrevezetett vakhívő.
kereső
Amerikában, de még Texasban is szép számmal akadnak magukat konzervatívnak valló republikánusok, akiket mélységesen felháborít Orbán Viktor meghívása a dallasi Konzervatív Politikai Akció Konferenciára (CPAC). „Orbán szisztematikusan lerohasztotta a magyar demokráciát, ő Putyin egyetlen barátja az Európai Unióban és a NATO-ban, nincs keresnivalója semmilyen amerikai politikai fórumon” – szögezi le például a 2008-as republikánus elnökjelölt nevét viselő McCain Intézet ügyvezető igazgatója. „Szégyenletes, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járványt diktatórikus hatalma megszerzésére használja ki. Mit keres egy magyar autokrata és Putyin-szövetséges Dallasban?” – tette fel a kérdést Michael McCaul amerikai képviselő, a képviselőház külügyi bizottságának rangidős republikánus tagja. „Abban sem vagyok biztos, hogy Orbán konzervatív, nem hiszem, hogy változtak volna a korábbi nézetei, éppen csak a csomagolást változtatta meg” – ez nem másnak, mint a Trump-szavazó konzervatív intézet elnök-vezérigazgatójának, George Landrithnak a véleménye.
kereső
2014-ben John McCain szenátor, akinek a munkáját az általam vezetett McCain Intézetben szeretnénk folytatni, ’újfasiszta diktátornak’ nevezte Orbánt, aki ’összefeküdt Vlagyimir Putyinnal’. Nyolc év elteltével még több bizonyíték támasztja alá azt, amit McCain akkor már látott” – szögezi le az írás.
kereső
@Horizont: Vaclav Havel már 2002-ben megmondta: " ha ez az ember mégegyszer hatalomra kerül, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is". és itt van la...élőben "élvezhetjük".
lampa laz
@kereső: @117: Ott kezdődik és ott is ér véget a baj, h a fanatikus orbán hívőket semmi nem érdekli csak az isteni viktor, a buta faék eszüek és a krumpliszavazók meg azt sem tudják felfogni, h mi zajlik körülöttük itthon és a világban. A közszolgálati média meg tesz arról, h elhitesse ezekkel az idiótákkal, h orbán meghódította amerikát.
ómió
@Eladott Ország: Dübörög az aljas hazudozásotok!? Akkor, "minden a legnagyobb efftársi rendben"!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:32 ♦ Ezek tények, esetleg idézhetnél a KESMA-ból valami jó hírt. Tudod az is hazudozás, hogy Európa koldusháza lettünk, és a geci bűnöző cigányod és politikai prostituált bandája az EU-tól egy euró centet sem fog kapni, közeleg az államcsőd. Nagy kérdés, hogy a dagadt geci kitől vesz fel majd hitelt, illetve ki áll velük szóba, kínán és az oroszokon kívül, mivel Európából kiírták magukat!
Kedvenc idézetem: Mindig az osztja az észt, ...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
ómió
@Eladott Ország: Na, ugye, jól mondtam: ami itt "igazán dübörög", az a "bolsi tények", azaz a ti tetvesbolsi hazudozásotok! Minden hullámhosszon! És "nem kicsit, nagyon"!
Yoda69
@Maccska: tegnap 11:50
Erre nem lennek büszke a helyedben.
hitlert az egész vilag ismerte.
gina
Ez az emberszabású a világ legutolsó ripacsa, beteg kis zsiros cigány ez igaz rá : „Orbán jelentéktelen figura Amerikában, aki csak rasszista és antiszemita megnyilvánulásai miatt kerül a címlapokra. Nem meghívták, hanem fizetett a szereplésért.”
gina
@ómió: Te román senki kuss és nyald OV zsiros büdös seggét, agyhalott barom
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 08:16 Veled nincs túl nagy baj!...Csak annyi hogy rendkívül ostoba és tájékozatlan vagy:))
A kommunista eszme tökéletes lenne (lehetne) ha nem önző saját zsebüket tömő barmok kezébe került volna!
Amúgy mindegy minek nevezünk egy rendszert a hiba ugyanaz!
ómió
@gina: Túl kétségbeesetten ordibálsz, bolsiék fajkreténje! Csak nem a Böszmeánusz szorítja a nyakadat? Húzd ki a fejed a seggéből és csutakold le a mocsokbolsi szaros pofád!
Gazella
@Maccska: aug.5 07: valamennyi...
Inkább leért a pöcegödör mélyébe az undorpatkány O1G szintje.
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 07:10 Tévedsz! Nem az eszmének voltak áldozatai, hanem akik tévútra terelték azt!
Nagy különbség!
Eladott Ország
Félnünk nem attól kell, hogy mi lesz velünk akkor, ha megpróbáljuk elkergetjük Orbánt és nem sikerül. Félnünk attól kell, hogy akkor mi lesz velünk, ha meg sem próbáljuk!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296273692_1400225667124003_5492177459795239611_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=WVUoia7v4CYAX_u2h-M&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8P0GfSMqPLqstvTiQdragnKI6KmnvOUYHx-sW8owQOWQ&oe=62F54559
Meghunyászkodva nézzük végig, ahogy egy erkölcseit, gátlásait, és lassan emberi vonásait vesztő gazember, végleg az orosz érdekszférába taszítja hazánkat. Ha nem állítjuk meg, a következő 30 évre nekünk annyi!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296713090_3509790962640683_2358489228371342511_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=AfO9kMVG-0kAX8sqz39&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9cjodqo4lPGCMCWc2mYmNI4xbkEnPSfLYZEZQ_LcBAUg&oe=62F52AA8
Eladott Ország
Orbán. Az ember aki kitart elvei mellett. A fiatal KISZ titkár, az EU párti liberális, a keresztény polgári, a szélső jobboldali. A kommunista időkben nemcsak KISZ titkár volt, hanem besugó, KGB ügynök is. Filmszerepe is volt. Abban egy olyan kisebbségit játszik, aki más tulajdonát a sajátjába helyezi. Ma már jobb (?) dolgokat talált ki, a közvagyon más (környezeti, családi ) kezébe helyezésére .
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273142244_2009429595928431_4964783598847533752_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SFxKGlvHn88AX-dUSfv&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-zKOlnbtLvGtFG8NrJaQQh-j6VhVxDL3YZqtvmP-7n7A&oe=62F67E51
Tudta? Ez az Orbán gyerek is jelentett. Soha nem találkoztam vele mikor leadtam a heti jelentést.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/153443628_135894108403040_2510744931349142517_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=p7dkHcZwOQAAX-JV8F-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9lCSpBSufmJKrgGq-YKVAeJy8tuvX47N02QZWXWOsfug&oe=63186A93

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.