A 2012-es Sandy Hook-i iskolai mészárlásról évek óta terjeszti, hogy „teljes kamu", baloldali propaganda. Az egyik hatéves áldozat szülei perelték be. 49,3 millió dollár, átszámítva körülbelül 18,5 milliárd forint kártérítés megfizetésére kötelezték Alex Jonest. Jones indokolatlanul népszerű, többnyire összeesküvéselméletekre és nettó őrjöngésre épülő rádióműsorában évek óta hangoztatja az elméletét, miszerint a 2012-es Sandy Hook-i iskolai mészárlás „teljes kamu", „gigantikus hoax", amit a fegyverellenes lobbi szervezett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ehhez képest a fidesz sajtó, szinte ingyen hazudozik..
csak úgy....
@Maccska: magyarországon,ki a tököm jelölte ki öket ha nem a fidesz?
kölönben itt arról van szó ,hogy egy notórius trampista hazudozót 49,3 millió dollár, átszámítva körülbelül 18,5 milliárd forint kártérítés megfizetésére kötelezték!
sikari,te egy sötét és tudatlan alak!
Nessy
@csak úgy...: Nálunk az igazságszolgáltatás "független", ! A hűséges, kormány által kinevezett pártkatonák különösen! Esti mese bigott híveknek!
csak úgy....
@Maccska: tudsz valamit a farkas flóri elleni nyomozásró,vádakról, esetleg a völner féle ügyröl vagy simonkáról? mindenki tudja,hogy loptak és mégsem történik semmi...,-közben,te lökött az amerikai igazságszolgáltatásra köpködsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.