„A magyar kormányfő számos gonddal küszködik, a válság megérkezett Magyarországra. Mégis, a tegnapi CPAC-konferencián előadott beszéde számomra azt mutatja, a politikusnak még maradtak tartalékai. Orbán Viktor elcsábította az ottani amerikai közönséget. Ne felejtsük, nehezített pálya volt számára pusztán abból adódóan is, hogy nem angol anyanyelvű szónok, ebből adódóan akcentussal beszéli az angolt és így a hallgatóságnak ehhez külön hozzá kellett szoknia. Ezt az akadályt nem csak hogy képes volt átugrani a magyar kormányfő, de még azt is elérte, hogy a hallgatóságának tagjai lelkes tapsban, ovációban törjenek ki. Különleges pillanatok lehettek Orbán számára : mert az, hogy a magyar hívei éltetik, az egy dolog, ám hogy idegen közegben is erre kerüljön sor, az nem mindennapi. Egy négy parlamenti választást zsinórban megnyerő politikusként Orbán immáron mert az amerikai elvbarátainak útmutatást adni a sikeres politizáláshoz. Nem szemtelenség ez akkor, amikor az USA ereje,...

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A ""baloldali elemzőnek"" is fizetnie kell a megemelt rezsit és egyéb szárnyaló áremeléseket.
Ha Mrázsamu(bácsi) benyalhat néhány milliárdért, akkor ennek se lesz oka szégyenkezni. Bár az régebbi versenyző, de mára ez is felismerte és a gyakorlat nagyon jól megtanította, hogy az árulónak mindig szorít 30 ezüstöt a Kormányzó. Azzal is tisztában van, hogy nagy és gerinctelen társaságba kerül, de kilógni nem fog. Most csak élni akar és túlélni.
Yoda69
orban angoljat forditani kellett angolra. Rettenetes kiejtessel beszelt es raadasul az egesz szoveget felolvasta. Fejbol keptelen lett volt angolul egy mondtot elmondani. Szerintem azt se tudta mit olvas fel ez barom.
csak úgy....
@Maccska: gondolod? -szerintem orbánt sem többet...
Yoda69
@Maccska: orbant nem hivtak meg, hanem befizetett egy kisebb vagyont a magyarok penzebol, hogy kapjon egy 30 perces slottot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.