Amerika inkább kirobbantja Tajvanon a 3. világháborút, hogy kicsit felhúzzák a demokraták támogatottságát a félidős választások előtt. A német kancellár továbbra is csodálkozik, hogy nem csak mi tudjuk zsarolni az oroszokat, de ők is minket. Márki-Zay Péterhez is eljutott a 2006-os sajtó és az áprilisi választások után megállapította, hogy morálisan elfogadhatatlan összefogni Gyurcsánnyal. Erre mondják, hogy túl kevés, túl későn. 2022. AUGUSZTUS 6. 13:00 ÍRTA: PÁRHUZAMOS VALÓSÁG Biden elnök népszerűsége a béka feneke alatt van, ezért a félidős választások előtt mindenkibe belerúgnak. A német kancellár most jött rá, hogy Európa energiaellátása nem érdekli az oroszokat. Márki-Zay szakítana Gyurcsánnyal, pedig Feri már rég nem szereti.

Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
FAKENEWS

HITELTELEN FORRAS ES FELTOLTO
Forrás: kontra.hu
Feltöltő: durbincs
Yoda69
@Maccska: A fakenews az hogy amerika kirobbantja Tajvanon a 3. vilaghaborut. Ez annyira nagy ostobasag, hogy magyarazatot se erdemel. Persze egy ilyetlen baromtol mint aki ezt feltoltotte, durbincs szopofantom, minden kitelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.