A DK országgyűlési képviselője, Kálmán Olga élt az új vagyonnyilatkozati rendszer nyújtotta lehetőséggel, s rögtön kihagyta a vagyonnyilatkozatból a hírügynökségi cégét – hívta fel a figyelmet a Mandiner. A cikk kiemelte, hogy Kálmán Olga korábbi vagyonnyilatkozatában a szabályozásnak megfelelően minden gazdasági érdekeltségéről, így a K. O. Press Hírszolgáltató Bt.-ről is beszámolt, legfrissebb vagyonnyilatkozatából viszont – vélhetően az új vagyonnyilatkozati rendszer nyújtotta lehetőséggel élve – a Gyurcsány-párt képviselője immár kihagyta hírügynökségi cégét.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha es? luzerjani meg kihagyta a 400 milios vadaszkastelyat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
az orbánotokét is szemlézd Peller Anikó felsorolta azt lehet kB Dáriusz királyi vagyona van beleirva az ugye nagymama nevén meg vő én Bohozat ám hány ingatlan meg kastély stb sziget meg szölőskertek azzal nem foglalkoztok Csak Olgára futja ?ja akinek feje sincs az VAK mint a nárcisz kutya volt félszemű hatvanpusztát őrizte
nemkati
@durbincs: @Maccska: Rendkívüli eltitkolás! Kálmán Olga nem tüntette fel a semmit nem érő vagyonnyilatkozatban, hogy van egy 50000 ft jegyzett tőkével rendelkező cége. Azt viszont nem tudni, hogy a cég egyáltalán megvan-e még.

Mit villogtok itt a negatív IQ tesztetekkel?
CsipkeRózsa
"legfrissebb vagyonnyilatkozatából viszont – vélhetően az új vagyonnyilatkozati rendszer nyújtotta lehetőséggel élve – a Gyurcsány-párt képviselője immár kihagyta hírügynökségi cégét"

Ezek szerint, jogosan kihagyhatta a bevallásából, hiszen a cikk is hivatkozik rá, "vélhetően az új vagyonnyilatkozati rendszer nyújtotta lehetőséggel élve" .
Fenyöfa58
@durbincs: F1-es !! anyád + apád TESTVÉREK voltak ???!! Mert nem lehetnél ilyen hűlye ZOMBI / AGYHALOTT / !!!
amortizáltok
@durbincs: kisasszonyka szerintem Olgának sajtóterméket előállitó cége van azért ágál a gazdád az hogy orbáncovicsos putyincovának 99 % sajtó van a kezében arról nem pinnyogtok bérirkászok aztán meg az uj módi szerint lopni csalni hazudni sem fő bűn lassan, hová sorolódik a haza árulás mint fogalom?
amortizáltok
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.