A DK országgyűlési képviselője, Kálmán Olga élt az új vagyonnyilatkozati rendszer nyújtotta lehetőséggel, s rögtön kihagyta a vagyonnyilatkozatból a hírügynökségi cégét – hívta fel a figyelmet a Mandiner. A cikk kiemelte, hogy Kálmán Olga korábbi vagyonnyilatkozatában a szabályozásnak megfelelően minden gazdasági érdekeltségéről, így a K. O. Press Hírszolgáltató Bt.-ről is beszámolt, legfrissebb vagyonnyilatkozatából viszont – vélhetően az új vagyonnyilatkozati rendszer nyújtotta lehetőséggel élve – a Gyurcsány-párt képviselője immár kihagyta hírügynökségi cégét.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha es? luzerjani meg kihagyta a 400 milios vadaszkastelyat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Dr. Proktor: @justhpeter: @csak húgy...: @sgl: @jesz: @nemkati: @Fenyöfa58: Bányás Bérköcsögök @amortizáltok:? Magukat a Rynár is pénzeli ?
durbincs
@amortizáltok: @csak húgy...: @sgl: @simmering73:@Mirabilis: @Horizont: csak mert maguk 50Q-s bányatöltelékek ?
amortizáltok
@durbincs: kisasszonyka szerintem Olgának sajtóterméket előállitó cége van azért ágál a gazdád az hogy orbáncovicsos putyincovának 99 % sajtó van a kezében arról nem pinnyogtok bérirkászok aztán meg az uj módi szerint lopni csalni hazudni sem fő bűn lassan, hová sorolódik a haza árulás mint fogalom?
durbincs
@amortizáltok: @csak húgy...: @sgl: @simmering73:@Mirabilis: @Horizont: csak mert maguk 50Q-s bányatöltelékek ?
amortizáltok
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: mert maga be-gyógyszerezett Azovi fasiszta ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Sülysápnál
Itthon - 2022. September 27., 09:21
Halálos baleset történt Sülysápnál
Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben