Joe Biden aláírta: támogatják Svédország és Finnország NATO-csatlakozását.

Hatalmas pofont kapott Oroszország az Egyesült ÁllamoktólSAUL LOEB / AFP

A múlt héten 95 igennel és egyetlen nemmel szavazta meg az amerikai szenátus a NATO bővítését, így most Joe Biden amerikai elnök aláírta azt a dokumentumot, amivel az Egyesült Államok hozzájárul Svédország és Finnország NATO-csatlakozásához – írja a hvg.hu.

Így a NATO harminc országa közül már huszan hivatalosan is támogatják a szövetség bővülését.

„A NATO az elmúlt hetven évben bizonyította, hogy nélkülözhetetlen szövetség, mely elkötelezett Európa teljes szabadsága és békéje iránt. Szövetségünk szorosabb, mint valaha, egységesebb, mint valaha. Svédországgal és Finnországgal kiegészülve erősebb lesz, mint valaha” – mondta Joe Biden.

Forrás: hvg.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Szóval az amerikai szenátus nélkül nincs nato...na ez aztán a nagy függetlenség...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
De Ukrajna nem lépett be ! Na ugye. Egy helyett kapnak Grískáék többet. Hajrá !
Csizmás Kond
Szóval az amerikai szenátus nélkül nincs nato...na ez aztán a nagy függetlenség...
csipetke
Mekkora szívás ez a puttyosnak... Ha ezt látta volna előre, tuti békén hagyja Ukrajnát. Na de mé' nem kérdezte meg a haverját, viktor putyinovics Nostradamust. Épp mostanában jósolta meg a Nyugat összeomlását. Bár az is igaz, időnként meg azt mondja, hogy hamarosan utolérjük az osztrákokat. Na erre varrjatok gombot..
Toller Béla
@Csizmás Kond: Miért kellene, hogy legyen ? Függetlenség a legnagyobb hadseregtől ?Hogy az oroszok aztán tényeg meg egyenek bennünket reggelire ? Gondolod, sokáig tétováznÁnak ? Menj és adj tanácsokat putttynak !
ómió
Egy kis feszkófokozásért, azért, a vén szenil se megy a szomszédba!
amortizáltok
@csipetke: 60 év is kevés lesz az utó -érésükhöz hát még az utoléréshez? 30 éve is ezt szajkózták nekünk, és elhuzak lett EURÓJUK és jóbb kondiban vannak mint mi és még lesznek is szélhámos politikus meg kalandor ott is akad csak max hamar pofán verik.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 08:26 ◘ Szibériában keresik az ilyen csizmás kond nevű függetrlen munkaerőket egy kis "málenkij" robotra.
Csizmás Kond
@Toller Béla: ...ez így elég egyoldalú..
.Az oszoszokkal sokkal régebbi a mindenféle kapcsolatunk mint amerikával, sőt még azelőtti ...és még nem ettek meg viszont miután létrejött amerika mindenkinek a fejére nőtt, mindenkit irányítani akar és mindenkit kihasznál...ő az aki megesz.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...onnan jöttél hogy elmond ?
Nessy
@Csizmás Kond: Átélted a "boldog" háború utáni éveket , a Rákosi korszakot? A szovjet fennhatóságot mindenben, " háborús jóvátétel" címén meg vittek mindent.
Dr. Proktor
Ok és okozat...
Ha nem támadja meg Ruszkiország Ukrajnát akkor ez a két ország nem akar belépni a NATO-ba és Bidennek nincs mit aláírnia!
A ruszkik rántották saját fejükre a szarosvödröt, megfejelve a kb 80 e halottukkal.
Yoda69
Ezt pofont 3 honappal ezelott kaptak a ruszkik amikor ez a ket orszag ugy dontott belep a NATO-ba. Az boritekolhao volt hogy az USA siman befogadja oket, hiszen katonai szempontbol ket nagyon eros orszagrol van szo.
Nekunk is orulnunk kell, hogy tovabb erosodott a szovetsegunk, es tovabb csokkent egy ruszki invazio eselye.
Yoda69
@Csizmás Kond: Milyen kapcsolatunk van a ruszkikkal azon kívül, hogy levertek két forradalmunkat es megöltek közel egymillió magyar embert a II. világháborúban?
Ja egy van valóban, orban putyin pincsije. De ez csak a tahó kapcsolata, nem a magyar népé.
Csizmás Kond
@Nessy: ...nem árt megkülönböztetni a fától az erdőt.
Az a "boldog korszak" egy bizonyos réteg elmebeteg felfogásából született korszak volt, azoké akik ma ugyanolyan hévvel hirdetik a demokráciát...fajra nemre vallásra pártállásra való tekintettel egyaránt. Az orosz önként soha nem támadott meg hanem vagy a bitorló meghívására vagy később ugyancsak az idegen eszmék uralkodóinak a kérésére...ezt neked nem tanították vagy nem itt tanultál történelmet ?
Csizmás Kond
@Yoda69: ...te még túl éretlen vagy ahhoz,hogy kellő ismereteid lennének a történelem terén...ezért csak azt fújod amit a szádba adnak...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 09:39 ☻ Szibériába hurcolták el a magyarokat és másokat, a ruszkik málenkij robotra öt évre, már aki túlélte. Ha ennyire hülye vagy, akkor ne itt kommenttelj, hanem az orbánjugendi nemzethy' mélykeresztény, konzervatív egyetemen, szarjankó!
Nessy
@Csizmás Kond: Tudod, érdekes dolog a történelem! Átélsz eseményeket, majd pár évtized múlva úgy érzed, egy másik dimenzióban éltél akkoriban, a történészeket hallgatva! Koromnál fogva át is éltem, tanultam is! Mint ahogy manapság a kormánypropaganda és a valóság között van némi differencia, úgy akkoriban is volt. Ma meg már a történészek ahányan vannak, annyi "történelem" van.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..ruszkik...a szovjetek kelekótya, a szovjetek pontosabban a zsidó kommunisták ugyanúgy itthon is azok voltak a gyilkosok
rokker33
Ennek még súlyos következménye lesz! Putyin nem fogja szó nélkül hagyni ezt! Már akár fenyegetésnek is veheti a nato közeledését ez nem jó Európa szempontjából...nagyon nem
Csizmás Kond
@Nessy: Történelem csak egy van, a többi hazug propaganda. Átélni meg nem ugyanaz mint beleélni ...én is átéltem de nem úgy hogy részesévé képzeltem magam, hanem úgy hogy valahogy túl kell élni. Azok akik beleélték magukat az ivadékaikba is azt verik bele hogy az volt a jó, és ahogy itt olvasgatok vannak egy jó páran.
justhpeter
Putyin - NATO 0:2, így a nemzetvezető Viktor testvér is megérti. Kövér házmester mikor akarja e témában a magyar parlamentet megszavaztatni ?
csak úgy....
cirmi,te egy mázlisa, mivel annyira buta vagy,hogy azt sem tudod miked beszélsz és hordasz össze..
Yoda69
@Csizmás Kond: En tortenelmi tenyeket soroltam, agyatlan macska.
Dr. Proktor
@Yoda69: Ne feledkezzünk meg a Kakaduról sem, aki Lavrov kapcája...
balos
@Dr. Proktor: Mióta hordja a lavrov a kapcáját a seggében?
Csizmás Kond
@Yoda69: Az lehet hogy történelmi tény, csak semmi köze a mostani helyzethez meg vitához.
Németh István
Ez a bideni-soros -valójában a pénzguruk hatalmi játékának a része! A nato nem egyéb mint az usa elvileg eldugott katonai szervezete, a hatalmi mániáiknak nyíltan létrehozott ám aljas módon fedett szervezte! Tessenek párhuzamot vonni a két katonai, titkos szolgálati usa szervezetek közt, miközben külön van a rendőrség is! Ha jól belegondolunk egy kifejezett kemény felügyelettel bíró had-államról beszélünk amely a gyarmatosításra specializálódott!
A nato valójában pénz leszívó szervezet, ugyan is a tagok jelentős befizetők, tehát a nató másokkal tartatja el magát, a területi jelenlétüket, az adott nemzet terhére biztosítják! Miről beszélünk!?
ez semílyen pofont nem jelent az Orosz nép és főképpen a Putyin számára! Erre fel vannak készülve potenciális kiépített hadi bázisaikkal - amelyek az elmúlt 77 év alatt folyamatosan fejlesztve lettek és nem is akárhogyan kellemes területrendezést képesek végezni csupán megelőzésként - ha nagyon nem tetsző módon húzogatják a maci bajszát!
csagyi
@Csizmás Kond: Ha már ennyire tudatlan vagy és nem ismered a történelmet sem akkor tanuljál,olvass,nézzél utána.
Aztán ha már kupálódtál nézd meg mennyi hülyeséget firkálsz ide.
csak úgy....
@Németh István: pistim,ha tudnád,hogy mennyire buta vagy,akkor reggeltöl-estig hangosan bögnél!
Sámannus
Okos ember ám az amerikai elnök. putyin még lábtörlőnek sem hadználható.
magyar1
@ómió: Ő már azt sem tudja melyik bolygón van. Amit mondanak neki.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: tegnap, 08:26 ☻ Tudod fiam! Alapjában véve egy jó ember vagyok! Ha valakit elküldök a p*csába, egész nap azon aggódom hogy odaért- e!
i.pinimg.com/564x/7e/03/77/7e0377b585e382ee8884ab53ba57368f.jpg
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...menj el oda és győződj meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.