A nagyjából 200 millió dolláros fegyverbiznisz közvetítői legkevesebb 15 milliós jutalékot kaptak. A botrányos üzletben érintett Románia és Fehéroroszország is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
szép egy testvériség de ennyire mégse?
Maccska
Elvileg 50 ezer tüzérségi rakéta és legalább 5 millió lőszer exportjáról állapodtak meg a bolgárok és az ukránok. A 80-as években gyártott szovjet rakétákat egy bolgár vállalat vásárolta meg Fehéroroszországtól, majd két román állami cég közbeiktatásával eljuttatta azokat Ukrajnába. Az elavult lövedékek azonban teljes mértékben használhatatlannak bizonyultak, de a lőszereket sem tudták hasznosítani, mivel azok rozsdásak voltak. A kijevi vezetés így Románián keresztül visszaküldte a szállítmányt Bulgáriába. A fegyverbiznisz 200 millió dollárba kerülhetett, a közvetítők nem hivatalosan pedig 15 milliós jutalékot kaphattak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.