A légitársaság nyolc budapesti útvonalát szünteti meg ősztől. 

Itt a Ryanair válasza az extraprofit adóra: megszüntetnek 8 budapesti járatot

Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Az Okosutas.hu szúrta ki, hogy szerdán ezek a célpontok kerültek ki a Ryanair menetrendjéből októbertől:

Bordeaux, Bournemouth, Köln, Kaunas, Krakkó, Lappeenranta, Riga, Torino.

A listán nincsenek rajta azok az útvonalak, amelyek az eredeti terv szerint is leálltak volna télre, mint például a nagyon népszerűvé vált nyári úticél Rimini.

Az utazási portál szerint a döntés „szinte biztosan a magyar kormány által bevezetett utasadóra adott reakció és papírformának számít”.

A cikk szerint „láthatóan megvárták, hogy a foglalások alapján melyik útvonalak mennek gyengén”, vagyis hol nem tudnak olyan mértékben árat emelni, hogy oda továbbra is nyereségesen repülhessenek.

Forrás: Telex.hu, okosutas.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Mintha a fagyisnál is csak csoki és vanília lenne, mert nem éri meg vesződni a különlegesebb ízekkel.
rokker33
Mindjárt elhullajtok egy könnycseppet...ja nem sajnálom ezeket a piócákat!
orsos vendel
IDIOTA cipesz csuti !!! GONDOLKODJ, de azt nem tudsz !!!
rokker33
@csak úgy...: Nem! Én 4 keréken közlekedem! Az én járaton SOHA NEM KÉSIK és nem basznak át a jeggyel sem!
gybognarjr
Meg kellene szüntetni minden vállalatnak a járatokat és minden más vállalkozás bezárhatna, amiket a rablóbanda kiszemelt extra adókra. Fizessen minden adót a Lölő és a NER lovagok!
justhpeter
Addíj rár a korsó a kútra... míg járhatnak gyalog.
gina
Ahova az a zsiros disznó román moslék beteszi a lábát ott mindent felperzsel, de ez kell a fogatlan meleg . pedofil hiveinek, Gratulálok,
Németh István
Megszüntetnek 8 járatot! Hát miért nem szüntetik meg az összeset! Egyszerűen ki kell tíltani őket és kész! Lesz helyette más! Sajnos ti mint a saját magatok ellenségei, nem véletlenül a baloldal a nép a nemzet ellenségei - ti ennek egy sajátos hangverőiként fungáltok, Értitek legalább a saját baromságaitokkal remélhetőleg tisztában is vagytok! >>>@csak úgy...: @m73: @gina: @gybognarjr: Olybá tűnik nálatok a nyúl viszi a puskát - nos elmondom, hogy aljas zsarolni akaró ezen felül az önmaguk szolgáltatását extra profit szinten biztosító vállalkozásokat egyszerűen ki kell picsázni! Tessenek elmondani mivel tud és biztosít többet és jobbat más társaságok szolgáltatásainál ez a moslék banda? Semmivel ! Tehát irány a picsába!!! Persze veletek is!!!
simmering73
Aztán jön a magyar államnak a gigabirság, mert a Ryanair perre viszi. Az étkezési utalványok miatt már volt egy nagy szopásuk.
Bogatir
Jókora pofára esés a felfuvalkodott f@sszopóknak.
Bogatir
@Németh István: Észreveszed egyáltakán mekkora segg dugacs vagy. Rácuppantál az Orbán alfelére és most élvezkedsz.
Németh István
@Bogatir: tökéletesen igazad van és remélem lesz folytatása, ezt a normális énednek mondom!!! >> A barmok seregletének, elhullott reszelékének > @simmering73: @Bogatir: pajtikák a baromságaik eldorádóját mutatják be! Nem kötelező szerződni senkivel! ezzel a pöcs raynerrel sem, ha ez nincs majd lesz más, másnak is üzlet az üzlet! és takarodjanak a picsába! Mit mond a jó zsidó> az üzlet akkor üzlet, ha mindkét fél érdekeit teljesíti és mindkét fél azt hiszi, hogy jól járt! na ez a helyzet > ha nem járunk jól akkor nincs üzlet - de a másik oldalnak sincs profitja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.