Ahogy arról korábban beszámoltunk, súlyos agysérülést szenvedett Anne Heche, aki múlt hétvégén autójával nekiütközött egy Los Angeles-i otthonnak. 

Tragikus hír érkezett: Lekapcsolják a gépekről Anne Heche-t, agyhalottak nyilvánították
Fotó: Youtube

Anne Heche színésznő családjának és barátainak képviselői közölték, hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították a sztárt Los Angelesben történt autóbalesete után, így lekapcsolják az életfenntartó gépekről. A sztár szerveit – a kívánságának megfelelően – átültetésre ajánlják fel – írja a Blikk.hu.

A sajtóval a család képviselője közölte:

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták

– írja a The Daily Mail.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Durván hangzik, de nagyon helyes! Annak nincs értelme, hogy évekig gépeken tartsák " életben " ,mikor már a sorsát megpecsételték odafönt! A sorsunkat nem lehet elkerülni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Durván hangzik, de nagyon helyes! Annak nincs értelme, hogy évekig gépeken tartsák " életben " ,mikor már a sorsát megpecsételték odafönt! A sorsunkat nem lehet elkerülni!
Yoda69
Nagyon sajnalom, rendkivul jo szineszno volt.
Nessy
Nyugodjon békében!
@rokker33: Igazad van! Akit nagyon szeretünk, ha ilyen állapotba kerül, ahonnan nincs visszaút, tudni kell "elengedni!"
Baker
Rá kellett keresnem, miben láttam, annyira nem maradt meg a munkássága. A Fedőneve Donny Brascoból rémlik, de az is lassan negyedévszázados film.
RIP
Málna
Szerencse, hogy csak őt temetjük, hogy nem ölt meg senkit.
cirip
@Baker: "Hat nap, hét éjszaka" c. film Harrison Forddal, ...1998. Abban láttam, nagyon jó kis film, többször nézhető, olyan jók benne ők ketten... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.