Hacsak nem akarnak kellemetlenül forró nyári szünetet, azt tanácsoljuk tisztelt orosz vendégeinknek, hogy ne látogassák meg az ukrán Krímet – olvasható az ukrán kormány Twitter-bejegyzésében, melyről a Telex számolt be.

Zenés videóval üzent az ukrán kormány a Krímben nyaraló oroszoknak, a robbantás sem maradt el
Fotó: Pixabay

Úgy tűnik az ukrán védelmi minisztériumban a háború 170. napján is megőrizték a humorukat. Zenés videóval üzentek az orosz turistáknak.

A Telex egyik olvasója arra is felhívta a figyelmet, hogy a második mondatot egy jó adag irónia itatja át. Mindez akkor értelmezhető igazán, ha tudjuk, valahogy úgy kommunikálta az ukrán védelmi minisztériumban a krími bombázást, hogy „Nem mi voltunk. Ugyanmár. Miért csináltuk volna? Nyilván valaki tilosban dohányzott. Ez nagyon veszélyes.”

Forrás: Telex

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
A tisztelt o-rossz vendégek most egész ukrajnát bejárják tankkal. Különleges baráti szeretetből. Olyanok mint a Nemzethy focilista szurkolók stadinjókban kő kövön nem marad utánuk.
szép új világ
@Maccska: Felháborító, skandalum! Micsoda diszkrimináció azokkal az ártatlan turistákkal szemben akik tankon vagy harci helikopteren érkeznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.