"Minden orosz katonának, aki az erőműre lő vagy az erőművet fedezékként használva lő, meg kell értenie, hogy különleges célponttá válik hírszerzőink, különleges szolgálataink, hadseregünk számára" – mondta Volodimir Zelenszkij elnök szombat esti videóüzenetében.

Zelenszkij külön megfenyegette az erőműveket támadó orosz katonákat

Fotó: Facebook

A zaporizzsjai atomerőmű elleni folyamatos támadások miatt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét zsarolással vádolta Oroszországot – írja a Telex.

Zelenszkij videoüzenetében azt mondta: a megszállók az atomerőművet "rendkívül cinikus módon" használják fel a félelemkeltésre.

Szavai szerint minden egyes nap, amíg az orosz kontingens az atomerőmű területén tartózkodik, növeli “az Európára leselkedő nukleáris fenyegetést”.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Ezt a gennyládát már rég agyon kellett volna lőni!
Hogy lett ez a seggfej elnök?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@NKF: Orbant a szavazatra jogosultak hany %a valasztotta meg es ebböl mennyi a MOon élö MAGYAR??? Zelenszkij tamogatottsaga 90% felett van, magasabb, mint a megvalasztasakor! Ha pedig majd megtanulsz olvasni, nezz utana, milyen vegzettsege van, milyen egyetemeket vegzett es hol!
Meszy
@NKF: Téged se vert agyon még senki, peidig simán rád férne.
Virág Árpád
@Meszy: Csak sorban, Elvtársak! Sztálin, Roosevelt, Churchill... Addig a többiek türelmesen álldogáljanak szépen sorba"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.