"Minden orosz katonának, aki az erőműre lő vagy az erőművet fedezékként használva lő, meg kell értenie, hogy különleges célponttá válik hírszerzőink, különleges szolgálataink, hadseregünk számára" – mondta Volodimir Zelenszkij elnök szombat esti videóüzenetében.

Zelenszkij külön megfenyegette az erőműveket támadó orosz katonákat

Fotó: Facebook

A zaporizzsjai atomerőmű elleni folyamatos támadások miatt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét zsarolással vádolta Oroszországot – írja a Telex.

Zelenszkij videoüzenetében azt mondta: a megszállók az atomerőművet "rendkívül cinikus módon" használják fel a félelemkeltésre.

Szavai szerint minden egyes nap, amíg az orosz kontingens az atomerőmű területén tartózkodik, növeli “az Európára leselkedő nukleáris fenyegetést”.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Ezt a gennyládát már rég agyon kellett volna lőni!
Hogy lett ez a seggfej elnök?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qunta
Tegyük föl a klaszikus kérdést: "cui prodest?". 1ből tudható, hogy orosz érdeket nagyítóval sem lehet találni. Lásd pl az Amnesty jelentést.
Nyírfa
Zelenszkij napról napra nő a szememben.
Nyírfa
@Maccska: 11.50

Csak jelzem, hogy az ilyen butaságokra nem szoktam válaszolni.
Nyírfa
@Maccska: 12.59

Kérlek, gondoltam, úgy korrekt, ha szólok. :)
Nyírfa
@Mirabilis: 13.02

Ennek a fiúnak ölelés kéne és anyatej a szeretetemlőből. Mindig azokkal az emberekkel van probléma, akik ezt nem kapták meg.
Németh István
Na most ez így szólt, ez a fenyegetés >> minden orosz katona amely fegyvert emel az erőművek elleni védelemben a mocskos agresszorok, az aljas felbujtók ellen az kitüntetést kapa nagy orosz macitól és a begyűjtött aljasokat meg fel kell akasztani aljas háborús bűnösként! A vezérükkel együtt - és fogta magát és ment a nyakáról méretet vetetni! Ez elismerendő cselekedet, készül a szemét, készül!!! mocskos korrupt hazaáruló gazember, aki nagyon hülye is!
@Nyírfa: bízom benne, hogy nem vagy ennyire hülye, mert még az állatok is védik a fészkeiket a saját kis vadászterületeiket - amit az oroszok építettek kemény évtizedek alatt és védenek - mint ellátást biztosító erőműveket - azt saját maguk támadják, pláne az atomerőművet?? te eszetlen állat beveszed ezt a mocskos dumáját a kábítószeres korrupt geci állatnak - zenszkíjnek - aki kiárusította az ukrán területeiket - tönkretéve az ukrán gazdaságot, rabszolgává aljasította a lakosságot!! TE ÁLLAT!!!
kereső
@Maccska: Ez igy momentán hazugság. Hisz az oroszok azt állitották, hogy a reptéren államásozó katonák nem tartották be a tőzvédelmi előirásokat, azért robbantak fel a lőszerraktárak, és hamvadt el a túzben 9 garci repólójük . A kirimben nyaraló oroszok meg megijedtek, hogy -jé...háború van. Borzalmas traumát szenvedtek el- hiszen olyan jól érezték magukat.Szeretik a Krimet, na.
Az oroszok nyilatkozatára utalva irta az ukrán hadügy, hogy a lőszerraktár veszélyes üzem, és fokozottan be kell tartani a tőzvédelmi szabályokat. Mi ebben a fenyegető???

Javasolom a "traumát elszenvedőknek", hogy erről beszélgessenek el a buchai, az izjumi, a kijevi, harkovi, herszoni és odesszai gyermekekkel!!!
Németh István
@Nyírfa: Hát igazból szegény vagyok nem tartozom a gazdag kommunista.fasiszta tolvaj ganajok, jobbára megélhetései potyaleső lusta rohadt dögök csoportjába!
De gondolom te gazdag vagy, ha pénzileg nem is a hülyeségeid terén bizonyára!
Sajnos ki kéne nyitni a szemeteket és menten rájönnétek, hogy sokszor sok helyen le lett írva ki az agresszor, ki és kik törnek rá az Orosz föderáció szabadságára és függetlenségére. Miért is nem mer az usa nyíltan beavatkozni mint "világi békefenntartó" az ukrán háborúba, miért csak aljas módon a világot félre vezetni akarva csinálja a propaganda hadjáratát az Orosz föderáció ellen, meghülyítve az Eu. vezetést és a barom nemzeteket > szlovákia, cseh, holland, német, svéd, stb. Mit gondolsz a szlovákok miért tartanak ott ahol? (moslékul ukrajnát támogatják az aljas hazakiárusításban) >> miért is mert területeket várnak tőlük> seggfej barom! Miként a lengyelek is, elfelejtettek gondolkozni!
NKF
Ezt a gennyládát már rég agyon kellett volna lőni!
Hogy lett ez a seggfej elnök?
kereső
@NKF: Ukrajnában közvetlen szavazással választják meg az állam elnökét. Zelenszkijt 2019-ben 73%-os szavaztaránnyal választották meg az ország lakói, 71+ %-os részvétel mellett. Nos igy lett elnök, ez a "seggfej".
teuton
@NKF: Orbant a szavazatra jogosultak hany %a valasztotta meg es ebböl mennyi a MOon élö MAGYAR??? Zelenszkij tamogatottsaga 90% felett van, magasabb, mint a megvalasztasakor! Ha pedig majd megtanulsz olvasni, nezz utana, milyen vegzettsege van, milyen egyetemeket vegzett es hol!
Meszy
@NKF: Téged se vert agyon még senki, peidig simán rád férne.
Virág Árpád
@Meszy: Csak sorban, Elvtársak! Sztálin, Roosevelt, Churchill... Addig a többiek türelmesen álldogáljanak szépen sorba"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.