Maryland állam lottójátékán nyert kétszer is két hónapon belül Duane Ketterman delaware-i villanyszerelő.

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban – olvasható az MTI hírében.

Piszok nagy szerencse: két hónapon belül kétszer is megnyerte a lottó-főnyereményt egy férfi

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Duane Ketterman villanyszerelő Delaware államban, akinek rendszeresen akad munkája a szomszédos Marylandben, ahol általában lottószelvényt is vásárol.

Először július elején érte szerencse, amikor 18 ezer dollárt (mintegy 7 millió forintot) nyert az egyik lottójátékon, majd múlt hétvégén családjával nyaralni volt Marylandben, és újra próbát tett, aminek a gyümölcse több mint 30 ezer dollár (11,5 millió forint) lett.

Ketterman azt mondta, első alkalommal sem akarta elhinni szerencséjét, de amikor másodszor is nyert, egyszerűen szóhoz sem jutott.

Közölte: teljesen véletlenszerűen szokta választani a számokat.

Hozzátette, még nincs terve arra, hogy mihez kezd a váratlanul ölébe hullott nagyobb összeggel.

Forrás: mti.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Béb polgármestere bizonyos brunner imre kisibolt egy házat a bajba jutott lakóitól!Ráadásul már egyszer tetű módón kifosztotta őket!Aki találkozik vele azt megkérem,hogy finoman köpje le!Helyettem is!
rokker33
@balos: @balfasz: mi köze a polgármesternek ahhoz, hogy valaki 15.000 km rel arrébb nyert a lottón! Ennyire ne legyél hülye. Amúgy a polgarmesternek igaza volt hogy kidobta az élősködőkez a FRISSEN VÁSÁROLT HÁZÁBÓL!
balos
@rokker33: Látod geci!A kommentemet még azelőtt írtam ide mielőtt ide evett a pénzéhség!Azóta remélem már feldolgoztad az érte ksapott nemzethy valutát!A talicska fost!Ne dicsekedj,mert az irigyeid(családod) kiveri belőled!
r2d2
Mit kezd majd nagyobb összeggel?! Ja, a 30.000 dollár nagyobb, mint a 18.000! Persze a kettő összege kb. egy éves szerény jövedelem ott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.