Itt az ideje, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból és az Észak-atlanti Szövetségből, és csatlakozzon a BRICS-hez – mondta Keveházy Miklós magyar politikai szakértő. Véleménye szerint az unión és a NATO-n kívül is "van élet".

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orosz onlinefelület magyar hangja. Nincs kizárva, hogy Orbán ezen a lépésen gondolkodik, de hát tudjuk, hogy Orbán, politikai pályájának az utolsó körét futja. Hála az égnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisfalud
Attól tartok, ezt a döntését a Putyin már rég megmondta a szolgalelkű informátorának, de egyenlőre szüksége van a nyelvre.
Nyírfa
@bencemacska: 13.13

Ámen! :)
Minden reggel, amikor leülök a kávémmal a net elé, ezt a szalagcímet keresem: Forradalom a Fideszben! Már ma lemondatják Orbán Viktort!
Kapkodás, pánik a kormányban, az ellenzék felébredt a kómából.
Így vagy úgy, de megtörténik, mert a magyar történelem nem produkálhat még egy Trianonjellegű kisiklást.
magyar1
@Macskaszem: Az eu-hoz 2004-ben csatlakoztunk és 2010-ig kapott pénzek hol vannak?
Nem védem én Orbánékat mert kizsigerelték a dolgozó, értékteremtő népet és szociálisan érzéketlenek de az a pénz sincs meg.
Eladott Ország
A dagadt bűnöző többgenerációs román cigány is ezt akarja, de neki a börtönben lesz a megérdemelt helye, vagyonelkobás mellett a sleppjével együtt! A geci és bandája szarrá lopta magát és már terhes neki az EU, de magyar nép nem lesz ennek a rohadék gáné' bűnöző bandának jobbágya! Takarodjatok!
kereső
@bencemacska: Semmijen az "állampolgárságért" felelős, druzsba pjotr meg a diplomata útlevél osztogató- boldognak, boldogtalannak, minél nagyobb búnöző- fszb-s(kgb), annál hamarább kap.
percsi
A fidfanok többszőr hangoztatták, hogy költözzünk el. Elüldöznék a magyarokat, oroszok kellenek nekik, erre készülődnek. Az ellenség köztünk van :(
MAGYARORSZÁGRA KÖLTÖZÉSRE BUZDÍT EGY OROSZ HIRDETÉS
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=39793

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.