Itt az ideje, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból és az Észak-atlanti Szövetségből, és csatlakozzon a BRICS-hez – mondta Keveházy Miklós magyar politikai szakértő. Véleménye szerint az unión és a NATO-n kívül is "van élet".

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orosz onlinefelület magyar hangja. Nincs kizárva, hogy Orbán ezen a lépésen gondolkodik, de hát tudjuk, hogy Orbán, politikai pályájának az utolsó körét futja. Hála az égnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
kinek fognak hiányozni ezek hát még a párttársaiknak sem nagyon a Pravda meg mockvába ossza az észt itt ne.
Nyírfa
Orosz onlinefelület magyar hangja. Nincs kizárva, hogy Orbán ezen a lépésen gondolkodik, de hát tudjuk, hogy Orbán, politikai pályájának az utolsó körét futja. Hála az égnek.
kereső
@Nyírfa: Kutatásunk szerint Komárom-Esztergom megyéből származik, ám azt leszámítva, hogy jellegzetesen magyaros hangzással és nyelvtani hibákkal beszéli az oroszt, magyar kötődéseiről kevés dolog biztos (egy korábbi, az esztergomi gyár marketingesi munkaviszonyára utaló dokumentumot és egy helyi lapba küldött, azóta elérhetetlen olvasói levelet leszámítva). Politikai tevékenységéről vagy tanácsadói szerepéről nincsenek adatok. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a Jobbik tagjai, élükön Vona Gábor volt pártelnökkel kétszer is találkoztak a Rogyina párt vezetőségével, 2014 júliusában és novemberében. A fotók alapján Keveházy mindkét találkozón részt vett, de szerepéről semmit sem tudunk.

HIRDETÉS
Mielőtt Keveházy hirtelen politikai szakértőként debütált volna az orosz médiában, különféle talkshow-kba járt tapsolónak. „Magyar politikai tanácsadóként” 2017 októbere óta jelenik meg, ami egészen véletlenül éppen egybeesik az ukrán oktatási törvény körüli viták kirobbanásával és a helyzet forrósodásával. Első nyilvánosan elérhető nyilatkozatát az NTV közölte, az Oroszoknak nincs itt helye: Ukrajna folytatja az oroszországi kötelékek elvágását és a törvények átírását című cikkben, ahol azt fejti ki, mennyire hátrányosan érinti az ukrán oktatási törvény a kárpátaljai magyar kisebbséget. Erről az ugródeszkáról pedig gyakorlatilag bármilyen átmenet nélkül érkezett meg a már említett, nagy port kavart főműsoridős adásba a Rosszija 1 csatornán.

Amint itt felbukkant, gyakori vendég lett a News Frontnál is. A News Front egy 2014 novemberében létrehozott orosz oldal, ami a szakadár kelet-ukrajnai „népköztársaságok” szócsöveként működik és a Krímben székel, valószínűsíthetően orosz titkosszolgálati kötődésekkel. "
Nyírfa
@kereső: Köszi. Nem néztem utána, ki ez az ember, elég volt a cím és ez a pár sor, hogy képben legyek. Rákattintottam ugyan a biztosítómagazin.hu-ra, de olyan orosz szag volt, hogy azonnal kiléptem.
A kémbankjukat is el kellene már paterolni, remélem, ami késik, az nem múlik.
Most élesben tapasztaljuk meg, mi az a KGB. Őszintén szólva, nem csodálkozom, hogy Orbán az életét féltve úgy pattog az orosz vezetésnek mint a nikkelbolha.
bencemacska
@kereső: Nem lehet megtudni kitől kapta a magyar állampolgárságát?
És a valódi Keveházynak milyen a viszonya hozzá?
Nagyon sok a disznóság újabban Jászai Mari szülőhazájában? /pl. Völner?/
kereső
@sgl: Sajnos ez nem "kabaré"- kéretik komolyan venni. Sok-sok mindenre mondtuk az elmult 12 évben, hogy ez "kabaré", és ezt már úgysem..., azután meg eltolták bicskéig.
namihami
Addig-addig mondogatják (mondatja az Orbán-hiszen ő áll a háttérben) ezt a ""ki kéne lépni"" dolgot, amíg a KESMA is megvilágosodik és a teljes fideszes média, élén az elektronikussal, a ""dolgozó nép követeli"" fejléccel fogja megjelentetni. Mindenhol és állandóan. És akkor, ugyebár, muszáj lesz.
Macskaszem
A büdösQrva anyját ennek a vadbaromnak. Hát persze, hogy "a magyar nemzet nem tudott teljes mértékben beilleszkedni a nyugati világba" , mert a csúti geczi és rablóbandája ellopta a felzárkózásra adott csilliárdokat.
Nyugat-Európa helyett a béka segge alá kerültünk, miközben geciék a Marshall segély hatszorosát ellopták. Remélem megbukik a mocskos disznó, mert vérlázító, hogy mennyire gátlástalan szemétláda.
Havanagi
Szerintem ezzel üzentek Orbánnak,hogy szint kell vallania.Megjött a lófej.
Meszy
Meg a jó kurva anyádat. Ha nem tetszik az EU meg a NATO takarodjatok ki keletre. A kutya nem fog titeket hiányolni.
Nessy
@namihami: Majd csinálnak népnemzeti konzultációt, ahol a 7 millió kérdőívből visszaküldenek 1 milliót, és Gulyás bejelenti, hogy a magyarok 110%-a egyetért a kormánnyal!
kisfalud
Attól tartok, ezt a döntését a Putyin már rég megmondta a szolgalelkű informátorának, de egyenlőre szüksége van a nyelvre.
Nyírfa
@bencemacska: 13.13

Ámen! :)
Minden reggel, amikor leülök a kávémmal a net elé, ezt a szalagcímet keresem: Forradalom a Fideszben! Már ma lemondatják Orbán Viktort!
Kapkodás, pánik a kormányban, az ellenzék felébredt a kómából.
Így vagy úgy, de megtörténik, mert a magyar történelem nem produkálhat még egy Trianonjellegű kisiklást.
magyar1
@Macskaszem: Az eu-hoz 2004-ben csatlakoztunk és 2010-ig kapott pénzek hol vannak?
Nem védem én Orbánékat mert kizsigerelték a dolgozó, értékteremtő népet és szociálisan érzéketlenek de az a pénz sincs meg.
Eladott Ország
A dagadt bűnöző többgenerációs román cigány is ezt akarja, de neki a börtönben lesz a megérdemelt helye, vagyonelkobás mellett a sleppjével együtt! A geci és bandája szarrá lopta magát és már terhes neki az EU, de magyar nép nem lesz ennek a rohadék gáné' bűnöző bandának jobbágya! Takarodjatok!
kereső
@bencemacska: Semmijen az "állampolgárságért" felelős, druzsba pjotr meg a diplomata útlevél osztogató- boldognak, boldogtalannak, minél nagyobb búnöző- fszb-s(kgb), annál hamarább kap.
percsi
A fidfanok többszőr hangoztatták, hogy költözzünk el. Elüldöznék a magyarokat, oroszok kellenek nekik, erre készülődnek. Az ellenség köztünk van :(
MAGYARORSZÁGRA KÖLTÖZÉSRE BUZDÍT EGY OROSZ HIRDETÉS
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=39793

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.