Az olasz szélsőjobboldali Fratelli d'Italia (Olasz Testvérek) párt vezetője, Giorgia Meloni kiposztolt egy videót Twitteren arról, ahogy egy guineai származású férfi megerőszakol egy nőt.

Hihetetlen! Az olasz szélsőjobbos Giorgia Meloni kiposztolt egy videót arról, hogy megerőszakolnak egy nőt

Fotó: AFP

A 444 cikke szerint ezzel azt az elterjedt idegen- és fajgyűlölő, bevándorlásellenes szólamot próbálta igazolni, miszerint „a migránsok idejönnek és megbecstelenítik az asszonyainkat”.

A videót azóta eltávolította a Twitter, nagy felháborodást keltett Olaszországban, amiért a félelemkeltés ilyen extrém módszerével akar szavazatokat szerezni.

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és mi ezzel a baj?...az hogy a jogvédők védik ezeket a fekete majmokat,attól még igaz...én bizony nem kockáznám ki senki pofáját, azt lehetne számolni, a fehér, vagy a színes néz veled szembe többször?!
ómió
És nem a "haladó migrációt" népszerűsítette!?
nemkati
@KisTehen: @Pálinkás Pál: @Maccska: @ómió: Igazatok van. Már hogy nézne ki egy olyan megszokott videó, amin fehér férfi erőszakol meg egy olasz nőt?! Az már kit érdekel?
ómió
@nemkati: És, ugye, ez az erőszak fehér férfiaktól sokkal, de sokkal gyakoribb - és itt a nyaklevágásokról már ne is beszéljünk - mint a kedvenc szerecsenjeidnél!? "Píszí" módon így kell hazudnotok, bolsiék ütődöttje, vagy van "ütősebb" is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.