Mikuláš Bek, a cseh kormány európai ügyekért felelős minisztere a közrádióban beszélt arról csütörtökön, hogy a következő hónapokban sokat kell dolgoznia azon, hogy Magyarországot az európai fősodorban tartsa – írja a 444.hu.

Az EU soros elnökségét vivő Csehország szerint Magyarország az EU-ból való kilépésének szélére sodródott Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

December 31-ig ugyanis Csehország viszi az EU soros elnökségét, vagyis ők vezetik az Európai Tanács üléseit, ahol a tagállamok kormányai egyeztetnek. Bár a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely nem akarta elismerni, hogy a magyar kormány le akart szedetni három orosz oligarchát a szankciós listáról, most a cseh miniszter már tényként beszélt erről. Ugyanakkor megjegyezte, hogy kisebb pozitív jelnek vette, hogy a magyar kormány végül letett erről a tervéről.

„Az Európai Unióban gyakran kemény tárgyalások folynak, ez több országra is jellemző. Magyarország azonban nagyon messzire, véleményem szerint a szakadék szélére jutott, és most el kell döntenie, hogy visszalép-e a szakadék széléről, vagy megkockáztat egy ugrást, aminek következményeiről nem akarok spekulálni”

- mondta Bek, majd a műsorvezető kérdésére hozzátette, hogy ez a következmény az Európai Unióból való kilépés is lehet.

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Utalom hogy Magyarorszagot orbannal es a sleppel azonositjak. A magyarok 70%-a unio parti, ami magasabb az EU-s atlagnal. Itt csak orban az aki naci hortista hintapolitikat jatszik. De elobb utobb kiesik a hintabol, mint horti is. Sajnos az orszag fog miatta bunhodni, mint anno horti miatt is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Addig sehova sem amig pénzt kapnak orbánék,de amint látják,hogy szart se kapnak,beindul a propaganda,hogy mi tartjuk el az EUt stb...látszik is
Yoda69
Utalom hogy Magyarorszagot orbannal es a sleppel azonositjak. A magyarok 70%-a unio parti, ami magasabb az EU-s atlagnal. Itt csak orban az aki naci hortista hintapolitikat jatszik. De elobb utobb kiesik a hintabol, mint horti is. Sajnos az orszag fog miatta bunhodni, mint anno horti miatt is.
Sziszifusz
@Maccska: 13:02
Ez a "legnagyobb magyar államférfi" felelős a Donnál elesett 150000 magyar katona haláláért.
Peller Anikó
@Macccska: Nem él már. Átaludtad állommmacska?
Yoda69
@Maccska: Ugyan miben volt nagyszeru? Nem mert felelosseget vallalni semmiert, hintapolitikat jatszott. A Donnal elesett magyarok elete az o lelken szarad, mint a 600.000 magyar zsido halaltaborokba kuldese is.
Miatta vesztettuk el teruleteinket a haboru utan, mert ha idoben kiugrik egy eleve vesztes haborubol, mint a Romanok is tettek, akkor nem buntet igy minket a nyugat, ahogy tettek.
Erre vagy buszke?
Németh István
@Yoda69: én meg utálom, hogy ilyen hülye barom faszok is vannak mint te és némely társaid!
Az, hogy egy önkéntes belépéssel működő közösségbe beléptünk az nem jelenti azt, hogy a vezetés diktatórikus irányítási flegmatizmusát, mi több a másod-harmad rendű-rangú megkülönböztetést elfogadjuk! Nem vagyunk, és soha nem is voltunk; szolga nép, még akkor sem ha a monarchia elnyomása alól hosszú éveknek kellett eltelnie, akkor sem ha a szovjet kommunista diktatúra elnyomását kellett eltűrnünk! AZTÁN köcsög úr>@Yoda69: az '56, az 1989; 2006, neked semmit nem mond; te barom fasz!! Te hülye az Orbán sem akar kilépni, CSAK az Eu. vezetése tartja nem kívánatosnak a MAGYAR jelenlétet, mert MI MAGYAROK, DEMOKRATIKUSAN GONDOLKOZÓ, és MŰKÖDŐ KÖZÖSSÉGET AKARUNK! A jelenlegi banda egy korrupt szemét az önös érdekeket hajhászó tetves közösség! BIZONYÍTÉK >> a jelenlegi háborús viszony mindenáron való fenntartásának igyekezete az >>EURÓPAI NÉPEK? NEMZETEK érdekeinek semmibevételével! Ráadásul meg is fogalmazták > "nem érdekel, hogy a népnek tetszik vagy nem ukránokat támogatni fogom" > a nép pénzéből, a nép rovására!! na igen, te barom ez kell!?
Pálinkás Pál
itt az ideje a fidesz eltakarításának, ha kell, az utcán-...
Yoda69
@Németh István: Ritka nagy bolsevok barom vagy te öcsi. Itt csak a fideSS megmondoemberei szajkozzak a huxitot, bar orban szajat valoban meg nagyta el ez a szo. De tudjok rola ne azt nezzuk amit mond, hanem amit csinal.
Te akarsz demokratikusan mukodo kozosseget? Na ne rohogtess? Amit muveltek az komcsi diktatura, meg tavolrol sem hasonlit demokraciara. Ezen gondolkodj el meg 1x te hugyagyu.
Csizmás Kond
@Yoda69: Az aki Magyarországót úgy ítéli, hogy annak egyik felét gyalázza, az maga sem különb az általa felsorolt szarságoknál
sunoge
@Németh István: Orbán meg a demokratikusan gondolkodó közösség, bla,bla,bla. Hehe, téged jól megvezettek.
Háborús viszony: Az ukránok adják fel a szabadságukat, hogy te nyugodtan melegedhess az orosz gázzal táplált konvektorodnál...igazad lehet...támodasd az oroszokat, de úgy, hogy még ma elindulsz a tajgára. Hm?
sunoge
@Németh István: Emlegeted '56-ot, de amikor az ukránok a hazájukat védik azzal nem értesz egyet. Zavar van a buksidban.
Nem kicsit, nagyon.
justhpeter
Tételezzük fel. Kilépteti az országot az Unióból. Utána hova fog menekülni ?
Néro2
Kusss ! A Nagy Orr Bán így száll le a bicikliről.
Egyébként a kilépéssel valszeg végleg kitöri a saját nyakát.
Rockxy
jajjaj.
sorosnak már elnöksége is van?
hű bammeg!
Németh István
@sunoge: Te állatkert és a TÖBBIEK!!! az ' 56-os magyar szabadság harchoz ne hasonlítsd az ukrán illegitim, puccsista vezetés diktatúráját te állat! A puccsisták nem az ukrán népet védik >> ez egy abszolút szemét álca!!! Az országrész feletti abszolút uralom bitorlásának a saját (igazából nem is akármilyen saját > mert moslék zsidó állat) uralmának a biztosítása a célja >> eladta az országot az usa éhenkórászainak egyrészt a földeket megvenni akaró tőkés burzsujoknak - gyarmatosítóknak!!! - másrészt és számos ember ellenes kísérleti laboratórium létesítőinek. A hasznát a nép nem látta és nem is láthatta az a külföldi bankokba telepített hatalmas vagyonokban, felsorolhatatlan ingatlanokban, ingóságokban van!@justhpeter: a te büdös kurva anyád fogja veled és ganajaiddal szemben megvédeni@Néro2: a te nyakad nagyobb veszélyben van mert egyszer csak letépik a testedről a fejedet, úgy hogy a szemét őrlőbe suttyannak! @Rockxy: A soros elnökség seggének a szájukkal törlő csoportja >>@Néro2: @justhpeter: @sunoge: @Yoda69: és a többiek sorban állnak!
Németh István
Sajnos az emberi szinthez fel kell nőni! A hülye gyerekeket az ilyen zelenszkij, ursula, biden, soros hatalomvadász őrültek, a makron félék nagyon megtudják vezetni! Az ok egyszerű>> mert állati hülyék!
Havanagi
@Yoda69: A 2/3 a BŰNÖS,ezt nem kell elfelejteni! Aki rájuk szavazott!Az országot is ezen keresztül itéli meg mindenki.
sunoge
@Németh István: Nyugi Pistike, még agyi ischaemiát kapsz...Ja bocs, azt nem. Nincs hozzá agyad. Megy még a recska az orbi fotókra, aranybogár rasszista barátom?
sunoge
@Németh István: Olyan ukrán embereket gyalázol, akik az életüket adják a hazájukért. Rongy ember vagy és szánalmas. Sok erőt a saját magad elviseléséhez.
amortizáltok
ha kilép megnyuzzák a haverjai nem a nép tudják ám ho mitől esnek el
Németh István
@sunoge: nem a hazájukért adják - nagyon tájékozatlan vagy!!! >> a zelenickij hatalomvágyának az áldozatai! És lenyúlt hatalmas vagyonnal rendelkezik a puccsista hatalomra törése óta >> ezt a nemzetétől szedte el; eladta az ország földterületeit amihez nem volt joga > ez usa kézben van !!! Eladott hatalmas ipari, vegyi objektumokat negyven egynéhány darabot, ahol az emberi szervezetre káros anyagokat fejlesztettek ki! Aztán nem az ukránokat, hanem a kárpátaljai magyarokat viszi a vágóhídra! AZ ukrán >föderativ< nem köztársaságban hanem diktatúrában MA AZ A HELYZET AMI VOLT NÁLUNK A RÁKOSI ÉS A KEZDETI KÁDÁR IDŐSZAKBAN!!! A te tájékozatlanságod és tudatlanságod a megdöbbentő butaságod túl megy minden határon > nagyon szégyelld magad! Rusnya hülye barom vagy! téged a fasisztába átment nyilasok és kommunisták kiforgatott rasszista barmai neveltek?
Németh István
@Yoda69: én is utalom ezt a @Yoda69: -et mert oltári nagy barom! @sunoge: rólad-hozzád beszéltem, te egy hányadékká nőtted ki magad! Igazat kell adnom @amortizáltok: -nak mert bizony ha kilép a zelenszkíj a védett burokból meglincselik az biztos! csak úgy és azért tudja fenntartani magát, hogy ész nélkül fizet a csicskásainak,> ez az egy variáció van, vagy elteszi lába alól! Nála nem számít az ukrán ez egy moslék aljas zsidó szemétláda, igazából nem is ukrán! Az ukrán nép meg egy hülye, hogy hagyja magát kisemmizni!
Németh István
@Clavigo: sajnos a veréb mondja az elefántnak >> hogy nagyfejű! @Clavigo: te gondolkozni nem tudsz az már tény, vak is vagy és ráadásul süketnek is teteted magad ezért van az, hogy nagyon hülye maradtál!
Németh István
@Clavigo: Különben még annyit, hogy a Csehek az adottságaik miatt mindig is simlisek voltak! Ma sem különbek! Azokat az "erőfeszítéseket" amelyet emleget a hallja kend, hogy "a sodratban tartani Magyarországot" ugyebár az Eu. sodratában - az eleve nagy faszság! Nem mi akarunk kimászni, hanem az JELENLEGI EU. VEZETÉS akarna tőlünk megszabadulni! mert nem tetszik az a józan és valóban demokratikus nemzeti álláspont amelyet gyakorolunk! Az usa mocskos és aljas seggkinyalása az EU.nemzetek érdekeivel szembe!!!
Nagyon jó lenne ha gondolkoznál és idiótázd azt aki a legközelebb áll hozzád!
Macskaszem
@Németh István: Te beteg állat, kopjál már le a Qrva anyádba!!!
Németh István
@Macskaszem: gondolom az agybeli képességeid meglehetősen korlátozottak lehetnek, ezért csak sajnálkozni tudok, ám az anyucid minősítése a te dolgod - te ismered, ő szülte a hülye gyereket azt pedig tudod, hogy te vagy > te pöcs!
Eladott Ország
Sajnos a debil, despota, köpcös ezt akarja, mivel már szarrá lopta magát, de remélem börtönben végzi. Egyébként a fidesz nem szavazta meg anno az EU csatlakozást! A magyar nép népszavazással hozott döntést, az EU és NATO csatlakozásról, nincs joga ennek a szarházi , bűnöző és politikai prostituált, velejéig rohadt és cinkus bandának megváltoztatni, mert abból népfelkeklés lesz!
verőce21
Majd belátják ezek is, nincs más esélyünk itt Közép-Európában, mint hogy összefogjunk a V4-kel, az osztrákkal és az olaszokkal – ahol reményeink szerint két hét múlva "győz a normalitás” – és csináljunk egy különutas politikát, mert ez így tovább nem mehet az eu-ban...!
csak úgy....
@verőce21: te nem csak bua de vak is,- orbánt már mindenki rühelli!!
verőce21
@csak úgy...: De nem nélkülözheti...!
csak úgy....
@verőce21: nincs nélkülözhetetlen ember! -föleg nem az ilyen szarkeverö ..!
Eladott Ország
@verőce21: A Visegrádiak leszarják a román bűnöző szélhámos cigányt! Az USA már ezt régebben megtette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.