Ez volt a világtörténelemben az első alkalom, hogy ilyen ceremóniát élőben közvetített a tévé, a nézők így világszerte láthattak minden olyan részletet, amiről eddig talán csak sejtették, hogy valahogy így mehetnek.

Károlyt máris sokan anyjához hasonlítják: II. Erzsébet soha nem viselkedett volna így

Fotó: ALAIN JOCARD / AFP

Az első, amikor Károly intő mozdulattal jelzi segédeinek, hogy pakolják le előle az asztalt:

A második, amikor nem sokkal később grimaszolva fejezi ki ismét csak azt, hogy biztosítsanak neki több helyet az asztalon:

Mindez azért történhetett meg, mert Károly magával hordja a saját töltőtollát. Az előre odakészített tollra így nem volt szüksége, először tehát ezt jelezte.

Később valóban azt jelezte, hogy nem fér el az asztalon. Amikor nem sokkal később Vilmos is leült aláírni, szólnia kellett, hogy adják vissza neki a tollat, mert neki viszont nem volt sajátja.

Több brit lap úgy számolt be a jelenetről, mint apró könnyed pillanatról a szomorúsággal teli gyásznap közepén.

Az interneten közben sokan úgy látták: pontosan így viselkedik másokkal valaki, akit egész életében kiszolgáltak, így csak kézmozdulatokkal és grimaszokkal tudja ilyenkor kifejezni magát. Ehhez tényleg nem nehéz alapot találni: Károly egy 73 éves férfi, akinek nemcsak a fürdővize van mindig a megfelelő hőmérsékletűre állítva, de segédei konkrétan a fogkrémet is előre kinyomják a fogkeféjére, írja a 444.hu.

Az anyjánál sokkal népszerűtlenebb Károlynak pedig erősen dolgoznia kell azon, hogy királyként szimpatikusabb legyen az emberek számára. Voltak, akik megjegyezték, hogy II. Erzsébet soha nem viselkedett volna így.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy olyan emberről beszélünk, aki állítólag soha nem tette a fogkrémet a kefére, soha nem öltözött fel, egész életében lenézte az embereket, legfeljebb a másik "kefélnivaló" Kamillát ismerte fel, aki most már királyné lett, és legyőzte Dianát.
Bár egyesek sósborszeszt isznak rá, mert sajnos nem telik Dianára sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Rockxy: "Ez Károly herceg, a brit trón örököse. A jobb oldali fickó, aki Charles-t úgy kezeli, mint "a kurváját", Evelyn de Rothschild. A háborúból profitáló hatalmi struktúrák & parazita bankolás sokkal mélyebbre mennek, mint a "politikusok", akik "jönnek és mennek" & csak úgy tűnik, hogy irányítják a világot."
Eladott Ország
"No Vak Kati?" A Schmitt Plagizáló Pali sem tudott helyesen írni, ő volt a nemzet golyóstolla. Ezeknek a bohócoknak vissza kellene ülni az iskolapadba, hátha segít. Katyi' hiányoztál magyaroran, olyan testvíresen'. Csicskatika'.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306354435_1423405628139340_1924124561264983408_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=UAEgmBhXfZkAX9rBQAs&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9RjTzJJU4v_WgCKJTEzTWYE_xYx8BkNXOVJV8TYPnAyg&oe=63222BC9
jesz
ebből a buliból Kamilla jön ki a legjobban...amikor még csak ágyrajáró szerető volt, nem sejtette, hogy valaha királyné lesz..
Baker
Helyesebb lett volna az "édesanyjával vetik össze" címet adni! Az anyjához hasonlítják azt sugallja, hogy hasonlóan viselkednek.
Eladott Ország
@jesz: ma, 19:12 ♦ Azért Diana sem volt ártatlan. Diana hercegnőnek hat szeretője volt, köztük három nős férfi – megszállottan kereste a boldogságot, hiába
nlc.hu/sztarok/20170831/diana-hercegno-szeretok-nos-ferfiak-karoly-herceg-boldogtalansag/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.