Nem sérült meg súlyosan.

Durva! Autóbalesetet szenvedett Zelenszkij

Fotó: STR / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij Izjum városból visszafelé tartva szerdáról csütörtökre virradó éjjel autóbalesetet szenvedett. Az történt, hogy az elnöki autónak ütközött egy konvojon kívüli autó, de az elnök nem sérült meg súlyosan.

Az elnök szóvivője egy Facebook-posztban azt közölte, hogy „Az elnököt orvos megvizsgálta, súlyos sérülést nem találtak”, de azt nem tudni, hogy pontosan mikor történt a baleset. Az elnöki autóval ütközött másik autó sofőrjét ellátták a helyszínen, ezután egy ambulanciára kísérték. Az eset körülményeit hatóságok vizsgálják.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@Pegero: Észre sem kellene vennem egy efféle primitív emberfélét, de egy antiszemita, rasszista idióta, hogy mer egy igazi államférfiről nyilatkozni, egyáltalán megemlíteni. A te szádból folyamatosan értelmetlen bélsár folyik. Hát táplálkozz azzal, az való neked, ha már az értelmezés és a tudás megszerzésének lehetőségét elmulasztottad. Csak azt sajnálom, hogy értelmi képességeid még azt sem teszik lehetővé, hogy mindezt felismerd, vagy megértsd.
Rockxy
ááá, dehogy durva!
brutális! (felrobbant az internet)
nejlontacskó
Nem ez a " durva ", hanem az, hogy van olyan nyugdíjas Magyarországon, akinek a nyugdíja, a rezsit sem éri át...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.