Rengetegen állnak sorba.

Brutális, több kilométeres sorok állnak II. Erzsébet ravatalánál

Fotó: Pius Utomi EKPEI / POOL / AFP

A Telex helyszíni beszámolója szerint rengetegen szeretnék leróni kegyeletüket II. Erzsébet ravatalánál. A koporsóhoz vezető, önmagában is látványossággá vált sor mintegy 4 kilométeren át húzódik a londoni Temze partján szerda óta.

Szerda este óta a nap mind a 24 órájában beengedik az embereket a terembe, a sor már kapunyitás előtt egészen egészen brutális méreteket öltött. A brit médiaügyi minisztérium streamje élőben közvetíti, hogy éppen hol és milyen messze van a vége. 

A ravatal első napjának estéjére kicsit ugyan összébb húzódott a napközbeni 4,3 kilométerről 3,8 kilométerre, a sor vége pedig a London híd helyett már inkább a Southwark hídnál állt.

Forrás: Telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
az brutális baszki, hogy anglia, mint világbirodalmat építő gyarmatosító hatalom embermilliók életét nyomorította meg és ennek az elmebeteg bandának volt a királya ez a szipirtyó.
Juhász István
Szinte FELFOGHATATLAN az a hatalmas SZERETET, amit a britek kinyilvánitanak II. Erzsébet királynő elhunyta kapcsán. Belegondoltam, ha a magyar KIRÁLY egyszer majd el fog halálozni, az Ispánok, Főispánok zokogó sorfalán kivül, ugyan hányan fognak a Birodalom egészéből utazni, napokig várni türelmesen, a sorukra, hogy TISZTELEGHESSENEK elhunyt uralkodójuk emléke előtt...
Rockxy
@fideszes gyökér: Rendben! :)
Ne nézd.
117
Azért geci II. Erzsébet, mert az ő uralkodása alatt lett király Jézus. amit az anglikán egyház fejeként tudnia kellett volna.
Nem adott neki dicsőséget !!!
A rabszolgaságról és a gyarmatosításról most direkt nem beszélek - ez a vén kurva jó, hogy megdöglött.
Remélem szétesik a királyság és a monarchia (2022-ben monarchia - 200 év elmaradás) III. Károly egy unszimpatikus féreg Kamillával az oldalán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.