Oroszország és Fehéroroszország képviselőit nem hívják meg II. Erzsébet temetésére. Ezen az orosz külügy annyira kiborult, hogy a csütörtöki közleményében egyenesen a királynő emlékének meggyalázásával vádolta meg a londoni vezetést és egyeben az ukránokat is lenácizták. Mélységesen erkölcstelennek tartják a briteket amiért nem hívták meg a képviselőkkel és cáreviccsel. Több tiszteletet az agresszor oroszországnak. Most mehet helyette az ukránok temetésére. Van bőven.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Háborús bűnösöket ki kell rekeszteni a kozelet minden formajabol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Peller Anikó: Én jóhiszemű vagyok ezért nem hiszem el hogy félereértettél.
Azt hiszem ha a mi alattvalóink is ott lennének, kevesen vinnék haza az órájukat.
Peller Anikó
@Sámannus: Nem értettél félre megnyugodhatsz :) De a mi zigóink nem lopnak.

Kis tételben. Azonban egy aranyóra szépen csillag.
teuton
Meg kellett volna hivni, aztan mint haborus bünöst mar a repteren elfogni!
Sámannus
@Peller Anikó: Egy pillanatra sem gondoltam hogy ők, hanem a tolmácsokra és hasonlókra.
Te elhiszed, hogy Moszkvában nem lopnak? Csirízes a kezük!
Peller Anikó
@Sámannus: Na jó, öntsünk tiszta vizet a pohárba, ezek a büdös gecik mindig mindenkitől mindent lopnak, ez életük értelme, a harácsolás. Amit meglátnak ellopják, amit nem látnak azt is ellopják. Hazudnak mindig, mert a fidesz államstruktúrája a hazugság maga.

Emiatt értelmes ember nem kerülhet potenciális helyzetbe, csak seggnyalók. Ezért vezeti az országot néhány kiválasztott gazember, mert félnek a lebukástól, hátha nem elég a hazudozás. Pedig elég hatékonyan csinálják, de a babfák nem nőnek az égig.
Sámannus
@Peller Anikó: Sajnos olyan a rendszer, hogy van egy réteg akiket kézből etetnek. Tudomásom szerint vannak olyan ellátó központok, ahonnan úgy kenyerezik le a kiszolgálóikat, mint a jóisten, még imádkoznak is hozzájuk. Nehéz elszakítani ezeket az embereket tőlük. Még akkor is bíznak bennük, ha őket is kirabolják. Elképesztő ahogyan orruknálfogva vezetik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.