Megszületett a bizalom a Bizottság és a magyar kormány között. Felszállt a fehér füst, megszólalt az Európai Bizottság arról, mi a terve Magyarország uniós pénzeivel. Johannes Hahn költségvetési biztos (aki nem egy pehelysúlyú Sargentini vagy egy Delbos-Corfield, hanem egy igazi brüsszeli politikai mamut, háromszorosan Berlaymont-viselt osztrák néppárti politikus, Von der Leyen előtt Juncker és Barroso bizottságában is ott volt már) mai sajtótájékoztatója után aligha maradhat bárkiben is kétség:

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Nem kizárt, de szerintem meg fogjuk kapni. A kérdés már csak az lesz akkor, lesz e 80% - os pedagógus béremelés, ahogyan ígérték, vagy mind elosztják maguk között:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ugyan @durbincs feltöltött cikke, a Demokrata hazudós oldalon talált az elmebeteg alkesz, olyan mint a szektája, hazug barom
simmering73
@durbincs: Beszoptad a pénzesőt, csilletöcsi?
simmering73
Ezek mindennap ott álnak a kolostor kapujában és várják, hogy a postás hozza a pénzt.
Emmersson71
@durbincs: Apád az anyád, a bánya mélyén fogantál és bányaló lettél :P
Emmersson71
@durbincs: Apád az anyád, a bánya mélyén fogantál és bányaló lettél :P
szegfue
@division: @Pálinkás Pál: Az világos, hogy a gáz világpiaci árát nem a kormány határozza meg. Az én gázszámlám 72 %-a a rendszerhasználati dij és tulajdonképpen ez a "bökkenő", mert magáért a gázért szinte u.annyit számláztak, mint régen. Az összes közmü hálózat (villany, viz, gáz, csatorna) kiépitéséhez társulást kellett létrehozni és évekig fizettük a hálózatok árát. Ahogy kész lett, a társulás megszünt és a hálózat "átment" valakinek a tulajdonába, igy most neki/nekik fizetjük a "rendszer használatát". Ezért is dühitő a számlán szereplő irreálisan magas összeg, aminek az égvilágon semmi köze a gáz világpiaci árához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.