„Dmitrij Bulgakov hadseregtábornokot felmentették a védelmi miniszterhelyettesi tisztségéből, helyére Mihail Mizintsev vezérezredes lép” – közölte az orosz védelmi minisztérium a Telegramon.

Hullanak a fejek Putyin körül: Leváltotta a védelmi miniszterhelyettest is

Bulgakov a logisztikáért felelős tábornokként a több százezer tartalékos gyors mozgósításáért, azok felszereléséért, valamint kiképzéséért felelt volna, mielőtt a harctérre vezényelték volna őket – számolt be róla az Alarabiya News nyomán a Napi.hu.

Az új tábornok Mariupol elfoglalása során jutott fontos szerephez, vélhetően a hosszan tartó, ám végül orosz sikerrel záruló ostrom miatt kaphatta meg a kinevezést. Ugyanakkor a mozgósítás várhatóan számára is komoly kihívást jelent majd.

A katonai elemzők többsége ugyanis úgy véli, hogy a logisztika az egyik leggyengébb láncszem az orosz hadigépezetben, ami a megszállás kezdete óta folyamatos problémát jelent számukra,

a mostani részleges mozgósítás pedig még tovább tetézheti a gondokat.

Forrás: Napi

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát a maci kicsit lassan ébred a téli álma előtt a valóságra!Remélem,hogy nem lép a putyin a hitler nyomába és legyilkolássza a munka képes generációt!Akkor lesz igazán szarban az ország,mert "gáz" lesz a gáz helyén is!
Sámannus
Közeleg a bocskorfűző elkobzása putyin elftársnak, mielőtt a celláját elfoglalja Ukrajna helyett.
117
"Nem működnek a szankciók." - mondja minden lében kanál Szarkavaró.
Az van, hogy működnek, te tetű !!!

Oroszországot nyerni hagyni? Európa végét jelentené !!!
Követelem, hogy az EU mindent tegyen meg az orosz agresszorok ellen!
Egy háború nehézségekkel jár.

Azt kérdezte a tanult paraszt tehenészlány az ENSZ-ben - "Mit akarunk, győzni?"
IGEN, baszd meg, győzni akarunk a barbárság ellen, ami a 21. században Európára uszította a vérengzést, mert egy marha nagy ország nem képes SEMMIRE - és emiatt mindenkit vádol, mindenkit támad a saját TEHETSÉGTELENSÉGE miatt !!!
117
Oroszország egy harmadik világbeli országnak számít, aki csak nyersanyagot árul - mert megmunkálni nem tudja a buta primitív parasztja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.