Megint beütött az Alzheimer-kór az amerikai elnöknél. Most éppen arról szólt, Biden, hogy "30 évesen találkozott egy 12 éves lánnyal". Joe Biden amerikai elnök a tanárokkal folytatott megbeszélésen elmondta, hogy 30 éves korában megismerkedett egy 12 éves lánnyal, ami kritikát váltott ki az ismert amerikai konzervatívokról – írja a Fox News. Az államfő félbeszakította a klímaváltozásról szóló beszédet, amikor meglátott egy általa ismert nőt a tömegben. Valószínűleg Jill Bidenre gondolt, a feleségére. "Nagyon régóta vagyunk együtt. Ő 12, én 30 éves voltam" - magyarázta az elnök a hallgatóságnak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@durbincs: lecuppantottad már ma a bedét te bérköcsög?
kulabombaafityiszre
@durbincs: Milyen helyezést értél el a férfi szopó bajnokságon?
Biztosan jól szerepeltél.
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: hamár ekkora buta átmütött bérköcsög ? mért reklámozza ? mert @Aki Én: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Jozefina: @117: @kula:@Nessy:@fideszes gyökér: @Qqberci: @justhpeter: @sgl: @namihami: @szegfue: @kereső: @kula: ? + @Horizont: a nyitottzazskajú Ótvar töcsköli ?
durbincs
@izéke: @szaboria1: @Peller Anikó:@nemkati: @gina: @balos: @Dr. Proktor: @sgl: @Aki Én: @bencemacska: @Yoda69: @Istenakinincsen: @T-Boly: @m73: @kereső: @troppauerhumer: @csak húgy...:@Horizont: @TJimmy: @lampa laz: @Nessy: @Eladott Ország: @Apfelbaum: @Baker: @Béla333: @simmering73: ja csak mert mint maguk is + a németek is már a kis házi gyertya hőerőművük mellett mellengednek a negroval ? a nagypapi előásott őrbundájában ?Tegyük megint azt mi is,? a kiásott papirtalpu likas bakancsba+szellős nyári zubbonyba mint csak a Don-kanyarban ? 100 ezrek pusztulásával ? csak mert maguk is bérköcsög, és gyurkapribékek ?
durbincs
@kula: de azt má legalább tudja ? hogy a szxr nem törik ? mint @Havanagi:@Dr. Proktor:@simmering73:@black n' gold: ?@kereső: @simmering73: @balos: @Eladott Ország: ?
durbincs
@simmering73: @simmering73:Mert mint 50IQ-s Setét Bezzeg - Tahó ? má bé próbálkozná ? 1 műtétre ? Azt regten magát töcskölné ? vagy csak marad ez @Sámannus: nevű púpos Transvestita ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.