Az exit pollok alapján hiába fenyegetőzött Brüsszel, a baloldal megbukott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Rockxy: Tudod! Amíg nem hivatalos a végeredmény...

:-)

Megnyerte ! Ennyi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
hiába fenyegetőzött Brüsszel, a baloldal megbukott.
Remélem, Orsolya és Szarosgyujka agyvérzést kap...!
Rockxy
nyerhette.
ez a feltételes mód már szabvány firkászduma?
namihami
Akkor most a jelenkori Mussolini mellé az Orbán fog csatlakozni? Egyszer már megtörtént és nem lett túl jó vége.
teuton
Ez az "oriasi föleny" a szavazok 22-26%a!!! Vagyis a valasztasra jogosultak alig több, mint 15%a!! Na az origos firkasz sem sok matekoran volt... A 5 csillag meg a keresztenydemokratak is összehoztak ennyit. Arra pedig melyik fitymaszbirka köt velem fogadast, hogy a fasiszta dinnyenö nem fog 1 periodust vegigkormanyozni? Ja, csak pofazni tudnak...
teuton
@verőce21: Csak szolok, kis analfabeta:
propeller.hu/itthon/3863212-origo-kihirdette-oriasi-fidesz-gyozelmet-ujpesten-majd-visszavontak
Szoval az oriasi fideszgyözelem Ujpesten ugy nez ki, hogy az ellenzek nyert...
teuton
@verőce21: EN nem josolgatok, tenyleges szamokat közlök: a neofasisztak 24,1^%ot kaptak. Ez a szavazasra jogosultak kb. 15%a... Na ha ilyen "oriasi föleny"nyel akar valaki egy orszagot kormanyozni, az nem sokaig lesz hatalmon...
karma1
@Rockxy: Mert az exit poll szerint gondolkodott a firkasz. Egyebkent a BBC elso hiradasai csak kismerteku folenyrol beszelnek, - lehet, hogy ez a senki kicsit kesobb irta a cikket.
FLETÓ
@Rockxy: Tudod! Amíg nem hivatalos a végeredmény...

:-)

Megnyerte ! Ennyi!
kereső
Láttam tegnap este egy riportot az euronewson. Az olasz választók úgy nyilatkoztak, hogyha meloni fasiszta lenne nem szavaznának rá- nem akarnak fasizmust. A fasizmus bebújt a konzervativ jobboldal köpenyébe- holott, bevalottan benito mussolini a példakép. Az olaszok mikor jönnek rá, hogy hazudtak nekik???,
karma1
@Virág Árpád: Katasztrofa! En a BBC-n nezem, - azok pedig azonnal osszehoztak orbannal. De nem lesz ez hosszueletu, mert igazan talajba nem tudnak megkotni - szerencsere ott is vannak normalisok is.
verőce21
@teuton: (01:21) A németeknél ugyanígy vannak ezek a százalékos arányok gyagyás...!
Virág Árpád
@karma1: Bár! Nekem úgy tűnik, ez sem véletlen!
simmering73
Messzemenő következtetést kár levonni. Olaszoknál évente legalább egyszer kormányválság van. Ez se lesz hosszú életű. Az illiberók meg valószínűleg hiába durrogtatják a pezsgőt.
propeller.hu/itthon/3862942-osszetorhet-orban-alma-elemzok-szerint-nem-lesz-puszipajtas
balos
Ha a cél az,hogy hábórú legyen,hát a legjobb uton haladnak!Lásd a muszkát észak koheát és a többi "demokratikus" fasiszta országot!Hazánk sem kivétel,hiszen a törvényeket a mein kampf ihlette!
Dr. Proktor
Már ott sincs baloldal csak enyveskezüek és kiszolgálóik vannak?
teuton
@verőce21: Gyagyas analfabeta! Masold mar ide azokat a szazalekos aranyokat! Aztan azt is matekozdd ki nekem, hogyan lesz 41% 2/3!
verőce21
@teuton: Úgysem értenéd meg analfabéta...!
Egy építőipari főiskolával...? Oda csak azok mentek, akik már a középiskolában is megbuktak...!
teuton
@verőce21: Vergödszke, neked FAiskolad sincs! Ezert vagy analfabeta ies kerdesekre sem tudsz valaszolni, a matek meg neked igen magas, mert a szazalekszamitas is kifog rajtad... Ja, itt egyebkent nem arrol van szo, hogy nekem milyen diplomam VAN es neked milyen NINCS, hanem mennyire hatalmas az a gyözelem, ahol a "gyöztes" a szavazatok NEGYEDET kapja (a szavazok 15%atol!), vagy hogyan lesz 41%bol 2/3...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.