Hadházy Ákos Facebook oldalán számolt ne arról, hogy a jelek szerint a buta Gázost nem nagyon aggasztja a brutális energiaáremelés, vagy még mindig hisz a főnöke propagandagépezetének és abban bízik, hogy a kormány megvédi őt.

Lerántotta a leplet Hadházy Mészáros "Gázos" Lőrinc és Várkonyi luxus romantikázásáról

Ha Ön egész hétvégén azon aggódott, vajon méltó helyre viszi-e a snájdig Gázos a házassági évfordulójukon a Bemondónőt, aki saját erejéből lett az, aki, akkor most megnyugodhat.

- írta bejegyzésében a politikus, aki kiderítette, hogy a Gázos által használt luxusrepülő ugyanis Liszabonba repült szombat reggel és vasárnap este tért vissza. Minden jel szerint tehát egy romantikus hétvége Portugáliában volt a meglepetés. amiről így csacsogott a self-made riporternő a propagandagépezet bulvárlapjának:

Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül

A Gázos tehát ismét nagyvonalú lehetett, főleg, ha tudjuk, hogy az OE-LEM lajstromjelű repülönel megfelelő típus ÓRÁNKÉT kb 3 MILLIÓÉRT REPÜL. Az oda vissa kb 7 órás út tehát minimum 21 MILLIÓBA kerülhetett.

Mondjuk őt lehet, hogy tényleg...Amúgy ránéztem a részvényei árfolyamára is, még SOHA nem voltak ilyen mélyen. . De ez sem a Gázos baja, hanem azoké a kisbefektetőké, akik hittek a “nemzeti nagytőkében” és a Gázos eszében.

- tette hozzá zárásként.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Németh István: anyád elfoglalja az egészet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@m73: @117: nem bírnám ki, hogy el ne küldjelek oda ahonnan kijöttél eme világra, lettél de minek te barom fasz!
117
www.youtube.com/watch?v=rDSLudv2YDg

@Németh István: Van egy másik életem, amiről semmit nem tudsz. A szerint te mész a levesbe. És ez biztos!
Németh István
@117: akárhány életed van, aza te dolgod , ate sikered, vag tragédiád! De a lényegen nem váltóztat, magyar nemzet ellenes vagy és nyugodtan mehetsz nyalni a nemzet polgárai ellenes moslék politikai pártoknak akiknek csak a népen való uralkodás és a személyes nyerészkedés számít!
117
@Németh István: Leszarom a politikusokat és azt is, hogy véletlenül itt dobott le a gólya.

"akiknek csak a népen való uralkodás és a személyes nyerészkedés számít!" - de szépen leírtad, amit Orbánról tudni érdemes.

A másik életem mindenkire vonatkozik, így rád is :(
Nekem ez az élet csak játék és te csak a egy bot vagy benne (így is, úgy is).
NKF
Nem lehetne eltüntetni ezt a genyládát !
vacsi
Ez a bolond még mindig ezen rágódik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.