Hadházy Ákos Facebook oldalán számolt ne arról, hogy a jelek szerint a buta Gázost nem nagyon aggasztja a brutális energiaáremelés, vagy még mindig hisz a főnöke propagandagépezetének és abban bízik, hogy a kormány megvédi őt.

Lerántotta a leplet Hadházy Mészáros "Gázos" Lőrinc és Várkonyi luxus romantikázásáról

Ha Ön egész hétvégén azon aggódott, vajon méltó helyre viszi-e a snájdig Gázos a házassági évfordulójukon a Bemondónőt, aki saját erejéből lett az, aki, akkor most megnyugodhat.

- írta bejegyzésében a politikus, aki kiderítette, hogy a Gázos által használt luxusrepülő ugyanis Liszabonba repült szombat reggel és vasárnap este tért vissza. Minden jel szerint tehát egy romantikus hétvége Portugáliában volt a meglepetés. amiről így csacsogott a self-made riporternő a propagandagépezet bulvárlapjának:

Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni, mivel készül

A Gázos tehát ismét nagyvonalú lehetett, főleg, ha tudjuk, hogy az OE-LEM lajstromjelű repülönel megfelelő típus ÓRÁNKÉT kb 3 MILLIÓÉRT REPÜL. Az oda vissa kb 7 órás út tehát minimum 21 MILLIÓBA kerülhetett.

Mondjuk őt lehet, hogy tényleg...Amúgy ránéztem a részvényei árfolyamára is, még SOHA nem voltak ilyen mélyen. . De ez sem a Gázos baja, hanem azoké a kisbefektetőké, akik hittek a “nemzeti nagytőkében” és a Gázos eszében.

- tette hozzá zárásként.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Németh István: anyád elfoglalja az egészet
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Hadházyyy egy tolvaj. Női bugyit akart lopni Andreától. De Lőrinc kizavarta és feljelentette.
Németh István
Ez a hadházi egy nagyon seggfej szar alak! Ezt folyamatosan bizonyítja is! Ilyen alakok a parlamentbe mint képviselők, csak a szar-bűzt vinnék be >> a takarítás meg sok pízbe kerül! Az ilyenek rohadjanak a trágyadombon!
izéke
@Németh István: anyád elfoglalja az egészet
B-la
Hát ez olyan romantikus, hogy én mingyá bőgök is. "Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk! " Így kell ezt ! Nemám rettegni, hogy a postás mikor hozza a viilany, meg a gáz számlát ! A postás mindig viszi a számlát. Mindenkinek. Nekik is. Ha nincsenek otthon, mert elugrottak Portugáliába, akkor másnap
visszamegy vele. Tudod ! Kétszer csenget. Akár szakmunkás vagy, akár doktornő. A vége minden szappan operának ugyanaz. A cseles doktornő elszáguld a pénzzel, a szakmunkás meg a tárgyalás után lehajol a szappanért. A főmufti meg el szokott repülni. Darabokban.
NKF
Ilyen süket fasz parlamenti képviselő!Istenem!
ómió
Ez a Hullaházy efftárs - parlament híján - talán már gyertyát tartani is eljár, vagy ez még a hazudozókurzusa!?
csizkiv
köszönjük az infót az Állatorvosnak.
nezelodo
@Maccska: ma 09:22. Igazad van semmi köze nincs a Nemzethy Zseni magánügyéhez a hülyének, ahogy egy másik hülyének sem volt a parlamentben köze a Vona Gábor szemöldökcsipeszéhez, vagy valamelyik ellenzéki képviselő állítólagos szex témájú, (mint kiderült nem is léteztek talán), fényképeihez. Ugyanígy nem volt köze annak a "nagy múltú focistának" a Borkai és az iker szüzei zsarolós szexvideójához. Szintén senkinek sem volt köze a Józsi csatorna-mászós szexbulijához, és a szatyrában lévő kábítószerhez. És nehogy unatkozzál, a Kósa Lala és a csengeri magánasszony 3000 milliárdos liezonja is magánügy lenne ha nem az a zseniális közszereplő röhögtette volna ki magát, vele és nem koslatott volna az asszonyság után a svájci bankokban és luxusszállodákban a mesés vagyon reményében.
Németh István
@izéke: @m73: @nezelodo: @csizkiv: a hadházi lerántotta a saját gatyáját, barmok és ti meg bekaptátok a lógóját!
Különben hiába törlitek, vagy töröltetitek a szövegemet a lópaci segge szarosan a rendelkezésetekre áll, de be is kaphatjátok a lenge szervét úgy is azt kívánjátok!
nezelodo
@Németh István: Na Pityuka, ez aztán egy értelmes, és meggyőző cáfolat volt! Alighanem annak a kannásnak az összes kénje bőven meghaladja a megengedett 60 mg/litert, de még stikkes is lehet, ha így összezavar. Aztán lehet, hogy nem kellene kárhoztatni azt a lőrét, mert olyan ütődött vagy helyből ugorva, mint a durbi nekifutásból.
nezelodo
@Németh István: Na fújd fel, van olyan mazochista itt a kollégák között, aki olvasgatva elemezgeti a bölcsességeidet, és még arra is méltat, hogy törölteti? Na az sem százas akkor.
Németh István
@Horizont: @Horizont: @m73: >>Mészárosról van szó te nagyon szerencsétlen.
Meg a NER ribanc nejéről. Nekik honnan is van pénzük ???Hadházy nem köpköd és bizonyít.
Ja hogy nektek ez nem tetszik?Ki nem szarja le hahahahaha > hadházy semmit sem bizonyít csak köpköd.Akinek van rá pénze az röpködhet.Az nem zavarja ha a Strabag főnökök röpködnek? >>>
Németh István
Na ne. mán ennyire szerelmesek vagytok a; Várkonyi Andiba- ennyire irigylitek a Mészáros Lőrinc Úrtól??? Szóval, mondom hogy az irigység az egy rohasztó betegség, azért is éreznia bűzt akár minden betűtökből > @m73: @Horizont: @Maccska: @izéke: > izéke te buzika vagy?
Borsó
@Németh István: Öregem, én kezdek komolyan aggódni érted. Idáig csak tudatlanságból fakadó ostobaságokat írtál, miközben jajveszékeltél, de mostanában kezdesz egy gyerek szintjén válaszolgatni. Vaktában próbálsz sértegetni, amivel úgysem érsz el semmit. Pontosan tudod, hogy utálnak itt téged és hülyének néznek, mégis házhoz jössz a lófaszért, aztán meg nem érted, hogy hiába feleselsz, az nem változtat a tényen, hogy buta vagy, ezért komolytalan minden írásod. Próbálj megmaradni a saját szinteden lévő trollokkal, nekik ugyanis mindegy, hogy velük ellentétben te nem provokálni jársz ide, hanem tényleg ennyire hülye vagy.

Vigyázz, mert ha minden nap ennyire felizgatod magad a valóságon, előbb-utóbb ott döglesz meg a gép előtt, úgy felmegy a vérnyomásod. Koncentrálj inkább a rezsire, számláidra, nehogy elmaradj valamelyikkel. Vásárolj be, ganézd ki a házat, fend ki a bajszodat, aztán eriggy’ keress magadnak egy nőt (vagy férfit, amit preferálsz) csak próbálj vigyázni magadra. Küldj néha Orbánnak egy-egy köszönő levelet, amiért ilyen jómódban élhetsz miatta, de aztán ne egyszerre szórd el azt a havi 1-2 millió nettódat, tegyél félre egészségügyi vészhelyzetekre és nyugdíjra is. Óvatosan éld az életedet, mert csak egy van belőle, és annyira kár lenne érted.
gybognarjr
@Maccska: A Te adópénzedet lopják!@Maccska:
Clavigo
@Németh István: Azért te rámennél...Lőrincre,mi Piffta..? Megraknád ,mint a szeneskályhát...
Németh István
@m73: @117: nem bírnám ki, hogy el ne küldjelek oda ahonnan kijöttél eme világra, lettél de minek te barom fasz!
117
www.youtube.com/watch?v=rDSLudv2YDg

@Németh István: Van egy másik életem, amiről semmit nem tudsz. A szerint te mész a levesbe. És ez biztos!
Németh István
@117: akárhány életed van, aza te dolgod , ate sikered, vag tragédiád! De a lényegen nem váltóztat, magyar nemzet ellenes vagy és nyugodtan mehetsz nyalni a nemzet polgárai ellenes moslék politikai pártoknak akiknek csak a népen való uralkodás és a személyes nyerészkedés számít!
117
@Németh István: Leszarom a politikusokat és azt is, hogy véletlenül itt dobott le a gólya.

"akiknek csak a népen való uralkodás és a személyes nyerészkedés számít!" - de szépen leírtad, amit Orbánról tudni érdemes.

A másik életem mindenkire vonatkozik, így rád is :(
Nekem ez az élet csak játék és te csak a egy bot vagy benne (így is, úgy is).
NKF
Nem lehetne eltüntetni ezt a genyládát !
vacsi
Ez a bolond még mindig ezen rágódik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.