Videó felvétel készült arról, ahogy egy orosz férfi tüzet nyit és megöli a katonai parancsnokot az Irkutszki területen található Úszt-Ilimszk városának egyik behívóközpontjában.

Közvetlen közelről lőtték fejbe a sorozóbizottságot vezető orosz parancsnokot – Felkavaró videó

A katonai parancsnok a helyi sorozóbizottság vezetője volt, a jelentések szerint azonnal meghalt.

Az orosz férfi bement a helyi katonai sorozóközpontba, és közvetlen közelről fejbe lőtte a katonai parancsnokot, az eset az Irkutszkban lévő Úst-Ilimszk városában történt. 

A katonai parancsnok lelövésének egyik szemtanúja elmondta:

a tisztviselő összegyűjtötte a behívandókat, elkezdett mindent ügyetlenül magyarázni, egy fickó kisétált a sorból, és azt mondta: senki nem megy sehova

Utána már csak a lövéseket hallották, és mindenki menekülni kezdett. 

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
igen, ennek a férfinek is az volt a véleménye, hogy menjen Putyin háborúzni...

Békeidőben ez ez tökös eljrás...béke van, senki nem akar háborúzni. Kérdés, milyen példát mutatott az ürge?
Aki Én
@KisTehen: Valamiért mégsem ítélitek el a putyini tömegmészárlást. Az volna a jó példa?
Pálinkás Pál
@KisTehen: jó példát...nem embert ölt,hanem putyincsicskát...
Yeromos
@KisTehen: Megölt egy embert, egy olyan embert akinek az volt a dolga, hogy halálba küldjön egy csomó embert. Egy olyan embert aki más nemzet polgárainak gyilkolására soroz be embereket.
Törölt Nick
@KisTehen: 10:07 A fasiszta tömeggyilkos emberét megölni hazafias cselekedet.
polgarb
@KisTehen: Téged is meg a hozzád hasonló teheneket is így kell elintézni!
Emmersson71
@KisTehen: Aki a frontra zavar erőszakkal másokat, az a gyilkos! Ez ÖNVÉDELEM!!!
sveikukac
Lassan kiderül, az orosz néppel sem lehet mindent végrehajtatni. Amikor a rendőrök átállnak a tüntetők oldalára, s nem verik brutálisan azokat, akik nem hajlandók - bármilyen meggondolásból - a mészárszékre bevonulni, akkor végleg fordul a kocka.
Putyinnak csúf vége lesz. Ceaușescu sem gondolta volna, Kadhafi sem, anno...
Jobban járna ez az eszement - és mindenki más is -, ha nem várná meg a kivégzését.
Törölt Nick
@KisTehen: Ne hőbörögjél, ilyenkor eszedbe jutnak az eu alapértékei, de amikor a gazdád lopja az ezermilliárdokat, akkor megtagadod.
polgarb
@KisTehen: Az alapértékek védelmében minden eszköz megengedett! Le a hülye tehenekkel!!
Sziszifusz
Ettől kezdve Putyin csinovnyikjai, az erősödő ellenállás miatt, valószínűleg "nikotinos" gatyában szolgálják vezérüket.
Van miért majrézni.
Pálinkás Pál
@sgl: pontosan...menekülhetnek mint Afganisztánból...
teuton
@KisTehen: Te is a "munkad vegzed" es ez jellemzö... Mindenkinek sajat döntese, hogy milyen munkat vegez, Ukrajnaban most orosz önkentesek gyilkolnak. putyin ezt kötelezöve akarja tenni. Hallottal mar arrol, hogy parancsot meg lehet tagadni? Ja, nem, mert analfabeta fitymaszbirka vagy...
Peller Anikó
"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII. Seregélyesi Kastélyt. 2015.IX. A...
Peller Anikó
2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl
Tunes1106
@sveikukac: Te Kadhafiról tudsz valamit vagy csak fake newst nézel? Itt van egy kis tudni való róla és ezt magyar orvos baráto is megerősítette. Ő volt líbiában orvos! Olvass nézz videód róla utánna gondolkodj! magyartudat.com/libia-nem-az-volt-a-baj-hogy-diktator-volt-kadhafi/ www.youtube.com/watch?v=8eIBjPkkOm8 Viktátor ezt nem tenné meg értünk!
simmering73
@KisTehen: Itt csak egy kibaszott illibsi osztja az észt. Az te vagy te barom.
percsi
@KisTehen: "milyen példát mutatott? azzal, hogy megölt egy másik embert?"

És milyen példát mutatna, ha netán Ukrajnában élő nagyszüleit, testvéreit, barátait volt szomszédjait menne megölni? Nem ritka az Ukrán-Orosz házasság!
Dr. Proktor
Eltévesztette az a jóember a célpontot...
szegfue
@Tunes1106: Kösz.! Nagyon érdekes volt!
Havanagi
@Dr. Proktor: Igen! A geci tartótisztjét kellett volna kilőni.
Apfelbaum
Jaj de szép lenne ez más főszereplésével

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.