A tegnap esti 186 eurós záróárról ma reggel több mint 13 százalékos emelkedéssel indította a TTF gázár a holland tőzsdén a napot, jelenleg a 211 eurós szint felett jár.

Felrobbantott gázvezeték: vajon kinek állhatott érdekében, hogy ezért emelkedjék a gáz ára?

Fotó: pixabay.com

Az áremelkedés minden bizonnyal az Északi Áramlat 1 és 2 vezeték megsérülésére vezethető vissza, amelyről egyértelműen kiderült, hogy szándékos szabotázsakció okozhatta – írja a Privátbankár.

Arról, hogy ki követhette el a támadást, egyelőre nem tudunk többet, de azt azért tudjuk, hogy mely országnak állhat érdekében az energiaellátást övező bizonytalanság növekedése, az árak emelkedése.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Privátbankár

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...hát persze hogy tudják...csak ugye nem azt fogják megnevezni hanem az elleségét...
És most képzeljük el ha azt amit a szenilis bidon kijelentett, miszerint ha az orosz bemegy ukrajnába, akkor megsemmisítik a vezetéket, ha Orbán vagy valaki más mondta volna most hányan ugranának a torkának ?...és persze hogy a zoroszra akarják kenni mint binládenre a tornyok lerobbantását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Nem az oroszoknak az biztos, annyi a rubeljük, hogy már nem tudnak mit kezdeni vele.
magyar1
Tényleg az lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás Európának ha egész ukrajnát megszállják az oroszok és saját vezetékükön nyomják a gázt, mert nekik eladó.
libellle
@magyar1: a gasert devizát kapnak.Devisán pedig kinan keresztül tudnának vásárolni és meg mindig van lehetöség a pénzeket egy harmadik államban gyüjtögetni. Csak a marsra nehéz lesz a ruszki gyilkosoknak eljutni.
teuton
@Csizmás Kond: Hülyegyerek! A 2es vezetek halott, senkinek nem szallit semmit!!
ómió
Mintha Biden efftárs korábban már utalt volna rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.