Találják ki kié lesz a bevétel! Nem, nem a zsidó család leszármazottjai kapják meg a villa árát, akiktől Fletóék megkapták ingyé', kvázi egy lopott villában laknak, nem! A bevétel Feriéké lesz! Szép, ugye?   Kocsis Máté: Az Apró-villát nem eladni kellene, hanem visszaadni – reagált Kocsis Máté arra, hogy a DK-elnök azt mondta, az ingatlant egy éven belül eladják. „Gyurcsány bejelentette: árulják az Apró-villát. Jelzem, nem eladni kéne, hanem visszaadni” – reagált Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Kövér László családja vajon eladta már a zsidóktól elkobzott lakását? varosikurir.hu/juszt-itt-nott-fel-a-kis-kover-lacika/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Máléka, ez a villa egy családé volt, amit ti elloptatok 12 év alatt az a vagyon viszont az egész országé volt. Ha Gyurcsány visszaadja a családnak a villa árát, ti is visszaadjátok nekünk az ellopott vagyon?
simmering73
hazugszo.hu és a csilletöcskölő. Kutyaszar mindkettő.
durbincs
@simmering73: aki @lampa laz: aki @balos: is maga mint rettenet tompa fakés a gyurka sublodjába - Mamutra támadna ?
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: hamár ekkora buta átmütött bérköcsög ? mért reklámozza ? mert @Aki Én: @csak húgy...: töcsköli ?
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: hamár ekkora buta átmütött bérköcsög ? mért reklámozza ? mert @Aki Én: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Jozefina: @117: @kula:@Nessy:@fideszes gyökér: @Qqberci: @justhpeter: @sgl: @namihami: @szegfue: @Emmersson71: @kereső: @kula: ? + @Horizont: a nyitottzazskajú Ótvar töcsköli ?
durbincs
@Peller Anikó:@nemkati: @gina: @balos: @Dr. Proktor: @sgl: @Aki Én: @bencemacska: @Yoda69: @Istenakinincsen: @T-Boly: @m73: @kereső: @troppauerhumer: @csak húgy...:@Horizont: @TJimmy: @lampa laz: @Nessy: @Eladott Ország: @Apfelbaum: @Baker: @Béla333: @simmering73: ja csak mert mint maguk is + a németek is már a kis házi gyertya hőerőművük mellett mellengednek a negroval ? a nagypapi előásott őrbundájában ?Tegyük ezt mi is,kiásott papirtalpu likas bakancsba+szellős nyári zubbonyba ? mint csak a Dony-kanyarba ? csak mert maguk bérköcsög, és gyurkapribékek ??.:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.