Találják ki kié lesz a bevétel! Nem, nem a zsidó család leszármazottjai kapják meg a villa árát, akiktől Fletóék megkapták ingyé', kvázi egy lopott villában laknak, nem! A bevétel Feriéké lesz! Szép, ugye?   Kocsis Máté: Az Apró-villát nem eladni kellene, hanem visszaadni – reagált Kocsis Máté arra, hogy a DK-elnök azt mondta, az ingatlant egy éven belül eladják. „Gyurcsány bejelentette: árulják az Apró-villát. Jelzem, nem eladni kéne, hanem visszaadni” – reagált Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Kövér László családja vajon eladta már a zsidóktól elkobzott lakását? varosikurir.hu/juszt-itt-nott-fel-a-kis-kover-lacika/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
"Az Apró-villát nem eladni kellene, hanem visszaadni"
Giovanni Alba
Van valami történet egy bizonyos szárnyait bontogató pártról, a módszerváltás idejéről és az ő székházukról. Izgalmas, fordulatos történet, mégis mély hallgatás övezi. Csokis Matyi inkább ebbe üsse bele az orrát.
"A rendszerváltás után az épület a Fidesz kezébe került: a párt 1996-ban 300 millió forintért ugyan eladta azt a Kereskedelmi és Hitelbanknak, de ötmillió forintos havi bérleti díjért továbbra is központi épületként használta. Az első Orbán-kormány idején a Fidesz 423 millió forintért végül visszavásárolta, majd használta tovább egészen a Szentkirályi utcai Makona-irodaházba, Makovecz Imre építészstúdiójának egykori otthonába való 2003-as költözéséig.
2011-ben aztán kisebb létszámú apparátussal tért vissza az időközben rossz állapotúvá vált épületbe, hogy még öt éven át használja, mielőtt a már említett Market Zrt. helyreállítja, 460 millió forinttal növelve a hosszú évek óta szépen gyarapodó bevételeit."
24.hu/kultura/2019/12/19/fidesz-nagy-magyarorszag-lendvay-utca-groedel-baro-villa-tortenelem-ismeretlen-budapest/
balos
@durbincs: Felszóbásból jeles muszka fasz szópásból pedig csillagos putyin rend a szarcsimbókokkal!Azt is nyalogathatód,csak hogy örülj bazd meg!
balos
@durbincs: Ritka geci vagy,mert az Állat hozzád képest EGY GONDOLKODÓ LÉNY!Azért ne félj,mert a sötétben mindig lesz társad!
lampa laz
Máléka, ez a villa egy családé volt, amit ti elloptatok 12 év alatt az a vagyon viszont az egész országé volt. Ha Gyurcsány visszaadja a családnak a villa árát, ti is visszaadjátok nekünk az ellopott vagyon?
simmering73
hazugszo.hu és a csilletöcskölő. Kutyaszar mindkettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.