Találják ki kié lesz a bevétel! Nem, nem a zsidó család leszármazottjai kapják meg a villa árát, akiktől Fletóék megkapták ingyé', kvázi egy lopott villában laknak, nem! A bevétel Feriéké lesz! Szép, ugye?   Kocsis Máté: Az Apró-villát nem eladni kellene, hanem visszaadni – reagált Kocsis Máté arra, hogy a DK-elnök azt mondta, az ingatlant egy éven belül eladják. „Gyurcsány bejelentette: árulják az Apró-villát. Jelzem, nem eladni kéne, hanem visszaadni” – reagált Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Kövér László családja vajon eladta már a zsidóktól elkobzott lakását? varosikurir.hu/juszt-itt-nott-fel-a-kis-kover-lacika/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
Lehet mégis csak kell a gyurka álltal béigért műagy ? Klárikának ?
Törölt Nick
Kövér László családja vajon eladta már a zsidóktól elkobzott lakását? varosikurir.hu/juszt-itt-nott-fel-a-kis-kover-lacika/
Havanagi
Most ez a hir?Könyörgöm arról irjon már a Ner csicska,hogy 420 Ft-nál jár az árfolyam,Brüsszel?Háborús infláció?Retkes hazaáruló nyomoronc!!
Pálinkás Pál
no csicskák...akkor gyorsan adjátok vissza a manyupot, meg a többi lopott vagyont..ja..és durbincsnak egy csepp eszet...
durbincs
@Pálinkás Pál: Nade Palika ? akkor csak megártott magának a denevérből erjesztett pálesza ,? mint @Törölt Nick: @Havanagi: garattársainak ?
Dr. Proktor
Van különbség hogy lopott a villa vagy lopott pénzből épül hatvanpuszta?
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika ,látni maradt még elég magának a denevérvérből főzött főzetéből ? igaz @amortizáltok: @drrotf: ?@justhpeter: @Clavigo:@117: @Dr. Proktor: @kereső: @Gazella:+ ez a bedes @kula: ?
Dr. Proktor
@durbincs: Gratulálok lényegbevágó, intelligenciádról megalapozott bizonyítványt kiállító hozzászólásodhoz!
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika ,látni maradt még elég magának a denevérvérből főzött főzetéből ? igaz @amortizáltok: @drrotf: ?@justhpeter: @Clavigo:@117: @Dr. Proktor: @kereső: @Dr. Proktor: @Gazella:+ ez a bedes @kula: ?
durbincs
@Pálinkás Pál: Palika ,látni maradt még elég magának a denevérvérből főzött főzetéből ? igaz @amortizáltok: @drrotf: ?@justhpeter: @Clavigo:@117: @Dr. Proktor: @kereső: @Dr. Proktor: @Gazella:@Néro2: + ez a bedes @kula: ?
vacsi
"Az Apró-villát nem eladni kellene, hanem visszaadni"
Giovanni Alba
Van valami történet egy bizonyos szárnyait bontogató pártról, a módszerváltás idejéről és az ő székházukról. Izgalmas, fordulatos történet, mégis mély hallgatás övezi. Csokis Matyi inkább ebbe üsse bele az orrát.
"A rendszerváltás után az épület a Fidesz kezébe került: a párt 1996-ban 300 millió forintért ugyan eladta azt a Kereskedelmi és Hitelbanknak, de ötmillió forintos havi bérleti díjért továbbra is központi épületként használta. Az első Orbán-kormány idején a Fidesz 423 millió forintért végül visszavásárolta, majd használta tovább egészen a Szentkirályi utcai Makona-irodaházba, Makovecz Imre építészstúdiójának egykori otthonába való 2003-as költözéséig.
2011-ben aztán kisebb létszámú apparátussal tért vissza az időközben rossz állapotúvá vált épületbe, hogy még öt éven át használja, mielőtt a már említett Market Zrt. helyreállítja, 460 millió forinttal növelve a hosszú évek óta szépen gyarapodó bevételeit."
24.hu/kultura/2019/12/19/fidesz-nagy-magyarorszag-lendvay-utca-groedel-baro-villa-tortenelem-ismeretlen-budapest/
durbincs
@Giovanni Alba: @Giovanni Alba: ha ily butára sekeredett ? mért reklámozza ?
balos
@durbincs: Felszóbásból jeles muszka fasz szópásból pedig csillagos putyin rend a szarcsimbókokkal!Azt is nyalogathatód,csak hogy örülj bazd meg!
durbincs
@balos: @balos: maga mint rettenet tompa fakés a gyurka sublodjába - Már Mamutra támadna ?
balos
@durbincs: Ritka geci vagy,mert az Állat hozzád képest EGY GONDOLKODÓ LÉNY!Azért ne félj,mert a sötétben mindig lesz társad!
lampa laz
Máléka, ez a villa egy családé volt, amit ti elloptatok 12 év alatt az a vagyon viszont az egész országé volt. Ha Gyurcsány visszaadja a családnak a villa árát, ti is visszaadjátok nekünk az ellopott vagyon?
simmering73
hazugszo.hu és a csilletöcskölő. Kutyaszar mindkettő.
durbincs
@simmering73: aki @lampa laz: aki @balos: is maga mint rettenet tompa fakés a gyurka sublodjába - Mamutra támadna ?
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: hamár ekkora buta átmütött bérköcsög ? mért reklámozza ? mert @Aki Én: @csak húgy...: töcsköli ?
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: hamár ekkora buta átmütött bérköcsög ? mért reklámozza ? mert @Aki Én: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Jozefina: @117: @kula:@Nessy:@fideszes gyökér: @Qqberci: @justhpeter: @sgl: @namihami: @szegfue: @Emmersson71: @kereső: @kula: ? + @Horizont: a nyitottzazskajú Ótvar töcsköli ?
durbincs
@Peller Anikó:@nemkati: @gina: @balos: @Dr. Proktor: @sgl: @Aki Én: @bencemacska: @Yoda69: @Istenakinincsen: @T-Boly: @m73: @kereső: @troppauerhumer: @csak húgy...:@Horizont: @TJimmy: @lampa laz: @Nessy: @Eladott Ország: @Apfelbaum: @Baker: @Béla333: @simmering73: ja csak mert mint maguk is + a németek is már a kis házi gyertya hőerőművük mellett mellengednek a negroval ? a nagypapi előásott őrbundájában ?Tegyük ezt mi is,kiásott papirtalpu likas bakancsba+szellős nyári zubbonyba ? mint csak a Dony-kanyarba ? csak mert maguk bérköcsög, és gyurkapribékek ??.:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.