Felháborodásának adott hangot Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov szerint Moszkvának drasztikusabb intézkedések mellett kellene döntenie, hogy így pörgessék fel a harcok menetét – írja a Mandiner a Reuters alapján.Máris ledobná az atombombát Putyin barátjaFotó: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Kadirov azt javasolja, hogy kis hatású, taktikai atombombát kellene bevetni.

A cecsen vezért szerint emellett a hátártól nem messze lévő orosz területeken hadiállapot kéne kihirdetni. Azok után pedig, hogy az orosz hadseregnek el kellett hagynia az ostrom alatt lévő Liman városát, Ramzan Kadirov alkalmatlannak nevezte az orosz haderőt irányító főparancsnokot.

Alekszandr Lapint azért is hibáztatta, mert Limanba nem a legerősebb csapatokat szervezte. Ez állítása szerint a stratégiailag kulcsfontosságú város elvesztéséhez vezetett, a települést védő oroszbarát erőknek Lapin nem biztosított elég utánpótlást.

Forrás: mandiner.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Csizmás Kond: mesélj lucifer! :) hazudj valami szépet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Van egy bökkenő csecsen kecskeszakálú hernyó.
Akkora ereje van az atombombának, hogy neked is azonnal vége azaz konyec.
Amúgy kija franc irogat hazugságokat...
Csizmás Kond
Most teleszájjal atombombázik amerika meg a csatlósai de jugoszláviában ők is azt használtak csak akkor szennyes bombának nevezték
csak úgy....
hány éves lehetett ez a kölök,mikor a ruszkik irtották a csecseneket?- na nem sok értelem sugárzik a pofijáról..
csak úgy....
@Csizmás Kond: mesélj lucifer! :) hazudj valami szépet...
magyar1
@Csizmás Kond: Na ugye, hogy Jugoszláviában sem lett volna semmi dolga Amerikának, de mindenbe beleavatkozik valamiért.
amortizáltok
TEDD és állj is alája na? ki a legény a gáton?
Németh István
HÁT AZ BIZTOS!!! >> HOGY az usa, anglia, de a nyugat-európai félteke a lengyel-német-francia vonal és brüsszel addig lehet nyugodt amíg Putyin van! Azt a moslék szemét újszerű gyarmatosító folyamatot amit az usa művel > és ráadásul úgy, hogy az ukrán-orosz polgárokkal öldösteti a maga érdekében egy EURÓPAI nép föderatív országrészét > hazugságokkal aljas propaganda hadjárattal korrumpálva a hazaáruló és a hazátlan ukrán -zsidó vezetéssel, EZT csak egy két atommal lehet helyre tenni! > Az angol agresszorok nagy bajban vannak csak úgy első kézből az északi gázvezeték megrongálása az egyértelműen az ő alkotásuk! Ezért lesz-KAPSZ az biztos!!! Nagyon érik a "gyümölcs" ÉS sajnos minden NATO tag és bázissal rendelkező nemzet esetében!
@Gazella: @csak úgy...: Olvassátok el a mai Putyin beszédet! Aztán ugassatok! A csecseneket meg hagyjátok békén igazságukért hallatlanul keményen harcoló nép, minden tiszteletet megérdemel!
Peller Anikó
Kadirov csecsen javasolja, hogy kis hatású, taktikai atombombát kellene bevetni, ami csak egy kisebb lyukat üt az utcán. Neked baromállat inkább egy nagyhatású csöcsön kellene kisérletezned hülye román csecsen csöcsön elment már ennek a vigyorgó baromnak az esze.
justhpeter
Érdekes, hogy ez az érdemes hadfi a válaszcsapásra nem is gondol.
csak úgy....
@magyar1: neked talán még tetszett is az a vérengzés,amit a jugók egymással müveltek ? -persze te csak kutyabarát...
csak úgy....
@Németh István: pisti,fogd be a buta pofád!
simmering73
Muszáj ezt a hülyeséget naponta bedobni? Hol Lavrov, hol ez a fasz fenyegetőzik. És mikor gondolja ledobni? Feltételezem február 31.-én.
jesz
úgy írja, hogy: "ledobná az atombombát"...

az atombomba szó azt jelenti, hogy csak 1 db, mert nincs utánna több?..
...mert ha igen, akkor a csecsen vezérnek reszeltek
Pálinkás Pál
" Kadirov akár román is lehetne, mert apjával együtt igen gyorsan forgatta a köpönyeget, s a 2. csecsen-ruszki9 háború legnehezebb óráiban a csecsen honvédök hátába vezeti a feladott frontvonalán keresztül a ruszki haderöt. Más szóval közönséges hazaáruló. Az apja ezért az égbe robbant egy stadionban, fiacskája is hasonlóan végezheti.".../ jellemrajz../
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: te ostoba állatka...gugli a te barátod...nézz utána a különbségnek
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...Pali rajtad már nem fog semmi, már az értelmed is rohadni kezdett ...nézz te utána és okulj mert szégyen ilyen otrombán meghalni.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: " A gyakorlatban az úgynevezett piszkos bomba jellegű fegyvereket sorolják e kategóriába. E fegyverek hagyományos, kémiai robbanóanyagot használnának sugárzó anyag (pl. atomerőművek fűtőanyaga) szétszórására."..olyan qrva sok atomerőmű sérült a volt jugóknál,igaz?...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: A piszkos bomba enyhén sugárszennyezett dolgokat tartalmaz tehát magyarul gyenge atombombának is lehet nevezni...csak dölyfösségedben a szarvaddal szoktál köszönni.
Az atombomba felrobbantása is segédvalamivel történik mint bármely bomba vagy robbanószer, tehát nem kell nekem itt valami egyetemi előadást tarts.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: olvass...tanulj...és linkeld ide,hol kaptak sugárfertőzést a délszláv háborúban?
kereső
@Pálinkás Pál: Mi köze a délszláv háborúnak ahhoz, hogy most putyin, lavrov, peszkov és ez a csecsen terrorista csicska atommal fenyegetőzik- eszkalálják a háborús cselekményeket,. A fenyegetés nem csak az ukránoknak szól, hanem az egész "Nyugatnak"- ahová mi is tartozunk. Az, hogy ez a kiscsizmás hőscincér, és orbán hova tartozónak tartja magát, legyen az ő dolguk. Csak azt nem értem, hogy miért is nem Szevasztopolban nyaralnak, Miért a horváth Adrián, a francia Földközi-tengeren???
Pálinkás Pál
@kereső: mondjuk ha folyamatában néznéd...ez egy külön beszélgetés a csízmással...ez a kiindulás...
" Csizmás Kond
Most teleszájjal atombombázik amerika meg a csatlósai de jugoszláviában ők is azt használtak csak akkor szennyes bombának nevezték "
tegnap, 19:20
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...pali ki beszélt itt sugárferőzésről...te csak ugatod a semmit mert halvány fogalmad sincs...a piszkos bomba nem sugárfertőzést okoz hanem mérgezést, és különböző szövődményes betegségeket...
magyar1
@csak úgy...: Amennyi eszed van!!!:) Az is lehet, hogy ilyen soros féle uszítás lehetett, Tito halála után ott is mindenki szart akart kavarni. Nem a nép magától volt olyan hülye, mesélték, hogy az albánokkal békében együtt éltek, egymásnak sütemény vittek előtte, utána meg öldösték egymást.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: te ritka oktondi vagy..olvasgass...
" De mi is a piszkos bomba? Az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának
(amely a nukleáris hasadóanyagok felhasználását is ellenőrzi) definíciója szerint
a piszkos bomba egy hagyományos robbanószerkezet, amely radioaktív anyagot
tartalmaz, és robbanáskor ezt az anyagot szétszórja. "
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ja hogy oktondi...pali, radioaktiv anyagot tartalmazó bomba az atombomba is...az hogy egyik kis mértékben a mások nagy mértékben tartalmaz valamit az csak az ízlés dolga...
De visszatérve ukrajnába..., te hány sugárferőzésről tudsz beszámolni amit orosz bomba okozott ?...mert az előbb ugyanezt kérdezted tőlem szerbiával kapcsolatban is...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: hol állítottam én hogy bárki is sérült volna?...de te...
" Csizmás Kond
Most teleszájjal atombombázik amerika meg a csatlósai de jugoszláviában ők is azt használtak csak akkor szennyes bombának nevezték "
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...és ez szerinted nem igaz ?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ..még amerika használta irakban, szíriában és kitudja hol amiről még nem tudunk...
rokker33
Ezt a csecsen kecskebaszót tarkón kell lőni! Megérdemli a gyors és fájdalommentes halált!A moslék álláhhh már várja 70 szűz kecske lesz a jutalma :D
Peller Anikó
@Csizmás Kond: Jugóban az amcsik nem piszkos bombát használtak, mert a piszkos bomba elnevezés egy olyan hordó szétrobbantását jelenti ami atomerőmű hulladéka és erősen sugároz. Ez kifejezetten abból a célból történik, hogy a területet radioaktív szeméttel terítse be.

Jugóban az amcsik olyan lövedékeket, érted ágyúgolyókat, tüzérségi lövedékéket, harckocsi elhárító lövedékeket használtak amiben gyengített sugárzású uránt raktak, mert az urán sűrűsége nagy és emiatt a lövedék impulzusa is nagyobb. Ennek semmi köze a piszkos bombához. A gyengített sugárzású uránt az izotópok szétcentrifugálása után kapják, miután kivonták belőle az erősen sugárzó, atomreaktorban felhasználható U235 -öt.

Tehát az urántartalmú lövedék elsődleges célja az áthatolólépesség növelése és nem a nagyaktivitású szemét szétszórása.

A kettő között soknagyságrandű különbség van és nyilván egyiket sem kérjük a kertünkbe. De a piszkosbombát ezerszer nem.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...előbb többet kéne tudj róla mielőtt véleményt próbálnál faragni ..mert a gugli nem ad mindenre magyarázatot.
A piszkos bomba olyan mit a tifusszal fertőzött pokrócok az amerikai-indán háborúkban...
Peller Anikó
@Csizmás Kond: Segítek neked válaszolni paraszt:

köszönöm Anikó a segítséget.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...szerintem nem a nyáron barnultál le ...
kereső
Beszéljünk jugó bomba helyett, a thermo bombáról, amelyet az oroszok már több izben is bevetettek Ukrajnában, kimondottan civil célpontok ellen.
balos
@Csizmás Kond: Ezt mint a falesztin barát köcsögök elnőke mondtad vagy csak a gecid volt az ihlető?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.