Ezt egy orosz vezető politikus bírta mondani.

Nahát, itt a megoldás! Az Északi Áramlat gázvezetékeit meg lehet javítani

Fotó: AFP

Műszakilag megvalósítható az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 gázvezeték megrongált csöveinek javítása ez, de ehhez sok időre és pénzre van szükség – jelentette ki Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes vasárnap a Rosszija 1 állami televízió Moszkva. Kreml. Putyin című heti magazinműsorában.

"Ilyen baleset még soha nem történt. Természetesen megvannak a technikai lehetőségek az infrastruktúra helyreállítására, de ehhez időre és megfelelő pénzeszközökre van szükség. Biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a szükséges lehetőségeket"

- mondta Novak.

"Ma az az első dolgunk, hogy kiderítsük, ki tette ezt, és biztosak vagyunk benne, hogy bizonyos országok, amelyek korábban hangot adtak álláspontjuknak, érdekeltek voltak ebben. Mind az Egyesült Államok, mind Ukrajna, mind Lengyelország azt mondta korábban, hogy ez az infrastruktúra nem fog működni, és hogy mindent megtesznek ezért, így ezt természetesen komolyan tisztázni kell"

- tette hozzá.

Forrás: mti.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A Lölőnek kéne szólni..." Fogd meg a söröm " vazzzze...- mondaná a kifejező,okos arcával .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Csizmás Kond: OLVASS ANALFABETA!!! Mindket vezetek halott, csak technikai okokbol volt benne gaz!!! Most pedig elallt a szivargas, mert kiegynelitödött a nyomas!
"A visszatartott gázt az oroszok inkább elégetik, s ezzel hatalmas környezetkárosítást hajtanak végre.(2022.09.02)"
teuton
@Shikari: Analfabeta! Az oroszok csak annyoit mondtak, hogy javitHATO! De a közelebe sem mereszkednek, mert 3 NATO-orszag hajoi örjaratoznak most ott...Azonlivül miert javitsak ki, ha ugysem megy rajta gaz???
teuton
@Peller Anikó: Igy van, csak nehany fitymaszos analfabeta nem tud olvasni. Mindket HALOTT vezetekben volt nyomas alatt gaz, technikai okokbol, de egyik sem müködött!
Peller Anikó
@teuton: A baj csak az, hogy amint leesett a nyomás a csőben azonnal betört a tengervíz az acélcsőbe. Nem hinném, hogy jót tesz neki.

Aztán egy esetleges javítás után a vizet ki is kell pumpálni, khmm, de hova? A németekhez? vagy az oroszokhoz? Ez egy méter átmérőjű, 1200 km hosszú csőpár, abba rengeteg víz van.
117
Az oroszok adták. Az oroszok elvették. Az oroszok mentik meg a világot. Vagy nem.

Ignorálni kell ezt a barbár terrorista nemzetet, akik úgy akarnak valakik lenni a világban, hogy közben semmilyük sincs a világ számára, csak - mint harmadik világbéli országoknak - a nyersanyaga. Megmunkálni sem tudják, csak ráöntik a világra.

(man down)
Eladott Ország
A muszkáknak azért van bőr a pofán rendesen, a rinocérosz bőre, hozzájuk képest babapiskóta. Mire kitavaszodik, talán ki is javítják a gázvezetéket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.