Egyes becslések szerint Oroszország nagyjából kétezer taktikai és majdnem háromezer stratégiai atomfegyverrel rendelkezik, ezzel a világ jelenlegi legnagyobb atomhatalmának számít, írja a Világgazdaság. A taktikai atomfegyverek szűkebb körben pusztítanak, és a maguk után hagyott sugárfertőzés mértéke is kisebb, de így is rendkívül nagy veszélyt jelentenek. Egy taktikai fegyverrel akár egy teljes katonai bázist is fel lehet […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egy nagy loszart, mama! Van egypar 3/4-ig kesz atomtoltetu fegyveruk, aminek epp hogy a prototipusa keszult el - es amivel ugy jarna mint a 4 eves gyerek a gyufaval - jatszik vele, jatszik vele, de ha meggyullad, akkor pont o szarja magat ossze eloszor, es o dobja el magatol, mert megijedt.
Az a nagyon pusztito fegyvere, amivel mindenfele fenyegetodzik, az meg me'g prototipusban sem keszult el. A CNN meg egy balettcsatorna, amit nephulyitesre hasznalnak Amerikaban (es persze vilagszerte ) mert az amcsik is imadnak a bolhabol elefantot csinalni.
Dr. Proktor
@karma1: ... valamint van egy hatalomőrült, aki ezeket elkeseredésében, hogy kisebbségi komplexusát terelje, megpróbálná használni! Beírná vele magát a történelembe, legalábbis annál a pár embernél aki megmaradna.
karma1
@Dr. Proktor: Szerencsere megf az orosz atomfegyvereknek a gombjat sem nyomhatja meg egyedul ez az Isten majma! Egy sor katonanak, (vezetoknek), civil szervezetek vezetoinek (na, ez csak mutatoban van ott, az biztos), kell a beleegyezeset adni ahhoz, hogy ez megtortenhessen! Azzal egyutt a "tobb EZER" kifejezes nem mas, mint az oroszoknal szokasos nagyzasi mania egyik megjelenese.
El kell olvasni Szele Tamas ujsagiro kivalo ujsagiro ezzel kapcsolatos cikkeit a huppa.hu -oldalon, es meglatod, hogy kozel sem olyan veszes ez a fenyegetozes, plane a "mindengyilkos" szuper atomfegyverevel kapcsolatban. Hidd el, erdemes elolvasni (Szele Tamas eredeti nyelven olvassa a valodi es muszajbol az alhireket is oroszul, es egyeb kutatasokat is vegez, visszamegy a tortenelemben is, meg belenez a tudomanyos tanulmanyokba, velemenyekbe is!
Nala felkeszultebbet nem talalni a mostani mediakban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.