Miközben európai emberek milliói rettegnek a hideg téltől az elhibázott brüsszeli szankciók miatt, Belgium egészen elképesztő kivételt erőszakolt ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fideszes hazudós origo azt hazudja,hogy mit hazudik nyugat ! :) fájdalmasan nevetséges!
a szankciókat orbán kisasszony is megszavazta, miért nem vétózott a tétó!? -éljen a fölösleges ,kurva drága nemzeti konzultáció!
orbanisztán a hazúgságaiba fog belefulladni!
kereső
Egyenlőre a magyar kormány hazudik a szankciókról, és azok hatásairól. Tudomásom szerint a "nyugat- brusseles" soha, semmikoor nem állitotta azt, hogy ezek a szankciók nem fognak nehézségeket okozni az unió állampolgárainak. Sőt- kezdettől azt kérték a kormányok a polgáraiktól, hogy amennyire lehetőségeik engedik- takarékoskodjanak. Amit a magyar kormány kigúnyolt, kicsúfolt. Szégyen ez az orosz propagandát közvetitő "origo"- nem bocsájtom meg a DT-nek, hogy ezt a felületet átadta orbánéknak.
Gazella
@KisTehen: mi van muuuu magadban beszélsz??
Tudod hazudni csak a lakájmédiás origo szokott.
Ajánlom szíves figyelmedbe az Európai Parlament közvetlen hirportálját az : euronews.com.

Ezen olvasgass muuuuuuuu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.