A Fidesz EP-képviselői szerint a magyar dollárbaloldal ismét a brüsszeli energiaszankciók mellé állt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@KavehazMagazin: ma, 08:28
Kellett keresni egy címkét, ami alapján eccerűék be tudják azonosítani az éppen aktuális belső ellenséget. Baloldal, tehát nem fideszka, a dollár (guruló dollárok, ismerős?) jelzi, hogy a nyugati oligarchák (tudjuk kik, főleg Soros) által lefizetettek.
Mivel a drukkerek nem tudnak egyszerre sok felé figyelni, így el lehet kerülni a kínos kérdések nagy részét, például hogy ha már egyszer megszavazták a szankciókat (és megszavazzák újra és újra), akkor mi értelme itthon utólag konzultálni róla?
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 08:40
A parlamenti képviselők "tiszteletdíját" automatikusan emelik, én ennek nem látom értelmét.Van olyan csinovnyik, aki semmiféle látható tevékenységet (hivatalához kapcsolódót) nem végez, újságot olvas, tableten "szörfözik" az ülések alatt, de a pénz és az automatikus emelés az jár neki.
Szerinted ez jól van így?
Neked a tanárok fizetése rendben lévőnek tűnik?
Rendben van az, hogy emelnek valamennyit pénzben, de elvonnak pótlékokat, cserében növelik a kötelező óraszámot és miindenféle adminisztrációs feladatot kreálnak?
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 08:40
A tanári fizetéseket miért nem így emelik?
"A tárgyév március 1-jétől a következő év február végéig terjedő időszakra megállapított képviselői tiszteletdíj havonta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által hivatalosan közzétett, a tárgyévet megelőző évre vonatkozó nemzetgazdasági havi átlagos bruttó kereset háromszorosának megfelelő összeg"
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 08:55
Felülvizsgálják mielőtt meghosszabbítanák, de ehhez nem kell semmiféle nemzeti konzultáció. Ráadásul eddig mindenre az volt a válasz, hogy a döntés alapja az április 3-án kapott felhatalmazás.
Mi a célja egyébként az egésznek? Arra várnak választ, hogy amit eddig megszavaztak, aláírtak az rossz, nem kelett volna megszavazni, aláírni? De akkor aki ezt elkövette, mondjon le, és adja át a helyét valami értelmesebbnek.
csapnivalo
@Giovanni Alba: Hehe: "Arra várnak választ, hogy amit eddig megszavaztak, aláírtak az rossz, nem kelett volna megszavazni, aláírni?"

Még ha arra várnának. Na, hát sajnos ilyen nincs. Csak olyan kérdéseket állítanak össze, aminek egyetlen értelmes válasza az "igazukat" igazolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.