Orosz katonák a háború első heteiben rendszeresen telefonáltak haza, hogy elmondják, mi zajlik valójában Ukrajnában. A hívásokat lehallgatták az ukik, és most nyilvánosságra kerültek. Az ukránok előretörnek, mi meg csak állunk itt. Sosem gondoltam volna, hogy ekkora szarba kerülünk. Mészárszékre küldtek minket. A katonák hatalmas veszteségekről számoltak be az otthoniaknak, miközben az orosz propaganda azt állította, hogy alig veszítettek katonákat. Egy Nyikita nevű katona az anyjának elmondta, hogy az ezred hatvan százaléka meghalt, míg egy Jevgenyij nevű katona a barátnőjével közölte, hogy a kosztromai ezredemből senki sem maradt. Négyszáz ejtőernyős volt, de csak 38-an élték túl. Mert a parancsnokaink mészárlásba küldték a katonáinkat. Csak arra gondolok, milyen mázlista vagyok, hogy még élek. Néhány kibaszott idióta parancsai miatt.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nocsak-nocsak...micsoda féreg népség...,a múlt századi festő elakarta őket intézni, a világ nem engedte...itt az eredmény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.