Egyelőre nem tudni, miből fizetné a Karácsony Gergely irányította budapesti városvezetés a korábban megígért kétszázezer forintos rezsitámogatást. A főpolgármester cinikus megjegyzése alapján arra számít, hogy a különböző sajtóperekből elnyert pénzekből fizetik ki a szemétszállítók által kért többletösszeget. Jó és nemes cél, de mivel erre nincs fedezete a fővárosnak, vélhetően más közszolgáltatásból fog hiányozni majd ez az összeg – reagált Bagdy Gábor, a Fidesz–KDNP fővárosi képviselője lapunk megkeresésére arra, hogy kétszázezer forintos rendkívüli rezsitámogatást kapnak nemcsak a szemétszállítók, hanem minden fővárosi cég és intézmény dolgozói. Bagdy Gábor szerint akkor kellene ilyen támogatást adnia a Karácsony Gergely vezette városvezetésnek, amikor erre van pénze a fővárosnak. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes becslése szerint egyébként öt és fél milliárd forintba kerülhet a rezsitámogatás kiterjesztése Budapestnek.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
orbánéktól a pénzek nem a kukásokhoz vándorolnak, hisze ök nem kukák! :)
aki nem fekszik le nekik az éhendöglik,budapest -budapest de csodás ...
jer velem a várba ,nem leszel te árva...max bezárva ,ha a karmeliták elött kordont bontasz..
CsipkeRózsa
Karácsony nem vert át senkit, a kukások is tudják, hogy most nincs pénz, de Karácsony elmondta, honnan, miként tud pénzhez jutni a főváros.

A sok ellendrukker először arról károgott, hogy Karácsony nem tudja megoldani a feladatát, egy nap alatt, miután megtörtént a megegyezés a kukásokkal, most az nem tetszik a kormányoldaliaknak. Káros ellendrukker banda!
szaboria1
A KUKAHOLDING 15 milliárddal tartozik nemcsak Budapestnek hanem más városoknak is. Megint alkottak egy olyan céget aminek se füle se farka csak a pénzt szedik be az emberektől de elfelejtik tovább utalni azoknak akik elvégzik a munkát.
Ez is olyan mint a fővállalkozás és pont az alvállalkozó aki dolgozik futkos a pénze után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.