Az újabb orosz támadások miatt szombaton Ukrajna-szerte megszólaltak a szirénák. A hatóságok detonációkról számoltak be az északnyugat-ukrajnai Rivnéből, a kijevi agglomerációból és Odesszából. Az ukrán légvédelmi rendszer aktív volt. Vitalij Klicsko kijevi polgármester megerősítette a főváros elleni támadások hírét. „Folytatódik a légiriadó” – írta Telegram-csatornáján, és azt tanácsolta a lakosoknak, hogy maradjanak az óvóhelyeken.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
@teuton: te főbarom!!! te a háború folytatását akarod, nincs és nem lesz semmijük, kaja, ellátás fűtés, munkahely, víz, megélhetés te seggfej! Azt akarod, hogy segélyek, segélye menjen oda amikor a nemzetek le vannak gatyásítva > a migránsok a szankciók hatásai által, te óriás barom gondolkozz! >> mit dumálsz színpadias szöveget a "bűnösök megkapják megérdemelt büntetéseiket" te barom az usa - ursula csapat a soros-biden -----DE AZ EU:nemzetek többsége is bűnös te barom, hogy basszon meg téged kilenc taliga apró majom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Néro2: @Jozefina: @Aki Én: @Dr. Proktor: @Peller Anikó: @sgl: ja maguk meg az 50IQ-s Gyuka szopó bérköcsögök ? +@Sámannus: ? Ezek a barmok meg a többi sajnos olyan hülyék a politikához, de/és a napi események egyben a történelmi tények bizonyító erejű felfogásához, tudomásul vételéhez, hogy ezekkel csak egyet lehet csinálni dödörbe hajigálni és nemzetileg lefosni őket! >> A Takács István és a Nagy Tamás Urak által közzé tett finn blogger írást bizonyára nem olvasták el > ez valójában kronológikusan sorolja fel azokat az eseményeket amelyeket a normális emberek nagy része tud>> és nekem is volt szerencsém ezekből néhány okosságot közzé tennem! DE persze >>> a nagyon hülye bunkók azok csak bunkók és nagyon hülyék maranak! Kedves @durbincs: ne is hagyd magad felmérgesíteni! ezek szar alakok nemzetárulók!
Németh István
Persze továbbra is a kurva anját aki töröl!
Dr. Proktor
@Németh István: Sztyopa, Sztyopa, hagyd már abba a hülyeségeidet, kezd nagyon fárasztó lenni!
Alfa
az egész orosz-inváziós haderő,és a keresztény náci putyin háborús bűnösök, de az is aki támogatja őket!
El kel takaritani őket,mit hitlert
VASTAGBŐR
@durbincs: Maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)
Te túloltott szellemileg sérült fasszopkodó nyomorék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.