Az újabb orosz támadások miatt szombaton Ukrajna-szerte megszólaltak a szirénák. A hatóságok detonációkról számoltak be az északnyugat-ukrajnai Rivnéből, a kijevi agglomerációból és Odesszából. Az ukrán légvédelmi rendszer aktív volt. Vitalij Klicsko kijevi polgármester megerősítette a főváros elleni támadások hírét. „Folytatódik a légiriadó” – írta Telegram-csatornáján, és azt tanácsolta a lakosoknak, hogy maradjanak az óvóhelyeken.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
@teuton: te főbarom!!! te a háború folytatását akarod, nincs és nem lesz semmijük, kaja, ellátás fűtés, munkahely, víz, megélhetés te seggfej! Azt akarod, hogy segélyek, segélye menjen oda amikor a nemzetek le vannak gatyásítva > a migránsok a szankciók hatásai által, te óriás barom gondolkozz! >> mit dumálsz színpadias szöveget a "bűnösök megkapják megérdemelt büntetéseiket" te barom az usa - ursula csapat a soros-biden -----DE AZ EU:nemzetek többsége is bűnös te barom, hogy basszon meg téged kilenc taliga apró majom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@durbincs: Netán papneveldében "szívtad" magadba a kereszténység nedveit?
Németh István
Az USA azonnal vonuljon ki EURÓPÁBÓL! Az EURÓPAI UNIÓ azonnal vonja felelősségre ursulát az egész vezérkart és rendkívüli ülésen MÉG DECEMBERBEN új elnökséget kell választani! A korábbi elnökséget felelőssé tenni minden közösségi, dokumentált határozat nélküli pénzfelvételért és az ukrán háború finanszírozásáért!
EZ NEM VICC!!
Németh István
A háborúnak akkor lesz vége ha zelenszkí eltűnik, háborús bűnösként kinyírják, USA-t felelősségre vonják korrupciós terjeszkedésért, zsarolásárt, nyerészkedésért az ukránok őnös érdekeltségű lázítása miatt!
Ez Z NEM VICC!!
Németh István
Emberek milliárdjai szenvednek az USA -EU. közös agresszió miatt és az ukrán -orosz polgárok külső irányítással anyagilag is ösztönzött gyilkolásai végett!
Aljas háborús bűnösök!
EZ NEM VICC!
simmering73
faszparasztok meg a csilletöcskölő illibancsok
TJimmy
@Németh István: ez valóban nem vicc, hanem hülyeség :D
Havanagi
Hazudsz kutya!!Ukrajna nem fog letérdelni ez előtt a tömeggyilkos előtt.Fotelből nézed az ukránok szenvedését,.bexarnál,ha ott lennél KÖCSÖG!!
black n' gold
@Németh István: Mély búvár, űrből ugró kiképző, úgy látom nem vagy tisztában az alapokkal.
black n' gold
Az alap, hogy elugrasz a golyók elől, aztán egy bajonettel lerendezel egy egész falut.
Ezt tudtad?
Megtanították neked?
black n' gold
@durbincs: Te miért élsz még? Sok, sokkal jobb ember hal meg, te meg 60-as IQ-val még mindig élsz. Mivégre?
Ne válaszolj, faszparaszt, a vége a lényeg és az van, hogy te a végén nem leszel sehol.
black n' gold
@durbincs: www.youtube.com/watch?v=rdK29XCPjpM

Nem én öllek meg, hanem Isten. Azért az testvérek között is nagyobb szégyen nem gondolod?
A szeretetet, a megbocsátás Istene nem tud szeretni téged és nem tud megbocsátani neked.
Ooops!

Mi maradt neked, korcs?!
black n' gold
Most már akarom, hogy Oroszország elveszítse a 3. világháborút.
Eddig nem gondoltam semmit az akaratról, de most már akarom.
A földbe kell tiporni a barbár oroszokat !!!
kereső
Ez nem harctéri támadás volt, hanem a civilek elleni szisztematikus terror támadás.Nagyon büszék lehettek rá- orooszországból inditott rakétákkal, drónokkal civilek ellen. Ez igen, millen nagy dicsőség is ez. Én meg köpök egy nagyot- putyinra, és az itteni scheggnyalóikra.
Németh István
Hála Istenkének, hogy Putyin kezd felébredni és teljes letámadásával megszünteti a belső véres polgárháborút! Az usa-nak takarodnia kell miként az európai vezetésnek is mindenféle támogatás megadását be kell szüntetni! A zelenszkijt hadbíróság elé állítani és halálra ítélni a bandáját Szibériába vinni jeget törni, egy életen át! Ami károkat és keserűséget okoztak az ukrán-orosz népnek az felbecsülhetetlen! >>> ÉS HA BELE GONDOLUNK MINDEZT AZ USA ÉS A KORRUPT URSULA és BANDÁJA MIATT! >> sosros-biden kezdeményezésből!!!
teuton
@Németh István: Ez nem vicc??? Tenyleg nem. A vicc te magad vagy barom!!!
teuton
@kereső: Civilek legyilkolasa es az infrastruktura elleni rombolas haborus büntett. Elöbb-utobb a bünösök megkapjak a büntetesüket, hacsak nem ragjak szet elöbb a ciankalis kapszulat...
Németh István
@teuton: te főbarom!!! te a háború folytatását akarod, nincs és nem lesz semmijük, kaja, ellátás fűtés, munkahely, víz, megélhetés te seggfej! Azt akarod, hogy segélyek, segélye menjen oda amikor a nemzetek le vannak gatyásítva > a migránsok a szankciók hatásai által, te óriás barom gondolkozz! >> mit dumálsz színpadias szöveget a "bűnösök megkapják megérdemelt büntetéseiket" te barom az usa - ursula csapat a soros-biden -----DE AZ EU:nemzetek többsége is bűnös te barom, hogy basszon meg téged kilenc taliga apró majom!
teuton
@Németh István: Te föbarom! NEM a haboru folytatasa a cel, hanem az oroszok terdre kenyszeritese! egyebkent pedig epp most vallottak be az oroszok, hogy a vesztesegik 60&a friendly fire-ban lett lelöve, vagyis sajat maguk altal! A "tüpontos precizitasu" fegyverekkel??? Egyebkent pedig csak Birkaorszag szenved 35%os inflacioval, Nemetorszag most inditott egy 200 milliard euros gazdasagsegitö programmot...
Sámannus
Ki ez a két fitymamocsok, akik kancácska valagában kajolják a csődör tejet? A csüngőhasú vitézei akik lócitromot szopgatva kábóznak a brüsszeli eresztélyeken?
Németh István
@Néro2: @Jozefina: @Aki Én: @Dr. Proktor: @Peller Anikó: @sgl: ja maguk meg az 50IQ-s Gyuka szopó bérköcsögök ? +@Sámannus: ? Ezek a barmok meg a többi sajnos olyan hülyék a politikához, de/és a napi események egyben a történelmi tények bizonyító erejű felfogásához, tudomásul vételéhez, hogy ezekkel csak egyet lehet csinálni dödörbe hajigálni és nemzetileg lefosni őket! >> A Takács István és a Nagy Tamás Urak által közzé tett finn blogger írást bizonyára nem olvasták el > ez valójában kronológikusan sorolja fel azokat az eseményeket amelyeket a normális emberek nagy része tud>> és nekem is volt szerencsém ezekből néhány okosságot közzé tennem! DE persze >>> a nagyon hülye bunkók azok csak bunkók és nagyon hülyék maranak! Kedves @durbincs: ne is hagyd magad felmérgesíteni! ezek szar alakok nemzetárulók!
Németh István
Persze továbbra is a kurva anját aki töröl!
Dr. Proktor
@Németh István: Sztyopa, Sztyopa, hagyd már abba a hülyeségeidet, kezd nagyon fárasztó lenni!
Alfa
az egész orosz-inváziós haderő,és a keresztény náci putyin háborús bűnösök, de az is aki támogatja őket!
El kel takaritani őket,mit hitlert
VASTAGBŐR
@durbincs: Maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)
Te túloltott szellemileg sérült fasszopkodó nyomorék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.